Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem adni a pharmafutár telefonszámát?Szeretnék pigmanormot rendelni.Receptem sajnos nincs,remélem segítenek rajtam.Tavaly már rendeltem tőlük,de sajnos elkevertem a telefonszámukat.Ahogy olvasgattam,15euro most?Mennyi idő alatt hozzák meg?
Köszi a segítségeteket!!!
Sz.
sziasztok!
én kb. 3 hete kezdtem el használni a Pigmanorm-ot. Bécsből hozták nekem 15 euró volt és nem kellett recept hozzá.
először én is vártam, hogy majd jól lehámlik a bőröm, de 1 hét után semmi nem történt. ha kicsit vastagabban kentem akkor talán bizsergett a bőröm, de ennyi. aztán most hétvégére elkezdett picit hámlani és kipirosodott a folt. tegnap kentem be újra. én a hámlást sokkal erősebbnek képzeltem, de csak nagyon vékonyan hámlott, és az is csak akkor amikor miteszerekre vadászra gyötörtem a bőröm...
talán halványodott is a foltom, de persze még látszik. nekem a homlokomon van egy pillangó alakú folt. nem tudom elképzelni egyenlőre, hogy teljesen el fog tűnni. viszont a bőröm nagyon szépe lett, kisimult.
az is hozzátartozik, hogy szerintem nekem most nem volt túl sötét a foltom, lehet ezért sincs akkora változás. én a Niv.a 50-es arcvédőt használtam egész nyáron. szerintem jól véd, viszont fénylik, és nehéz krém. tervezem kipróbálni a babe fényvédő arckrémet.
ja, és kb. 5-6 éve van meg a májfoltom, fogalmam sincs mitől jött elő. soha nem szedtem fogamzásgátlót. el fogok menni vérvételre is, hogy kivizsgáljanak nem-e valami belső baj miatt van. de ki akartam próbálni először a Pigmát.
Sziasztok!
Ti-akik használjátok a Pigmanormot-végül is a Pharmafutártól rendeltétek meg? Mennyi volt a végösszeg?
Lehet, hogy a bajuszgyantát ki kellett volna hagyni... :-)
Nekem nem nagyon hámlik, viszont a homlokomon már érzem, hogy kicsit megmarta a pigmanorm, mert elég érzékeny és ég is.
Türelmetlenségért nekem sem kell a szomszédba menni, de hát mi nők már csak ilyenek vagyunk...
Nekem is nagyon lassú a dolog, több mint egy hete használom és pár napja kezdett el hámlani. De most napközben is rá kell néznem az arcomra, mert jönnek le a bőrdarabok. ezen kivül én sem látok még változást, mert pirosak a foltjaim. Türelmetlen vagyok és félek is, hogy pont nekem nem fognak eltűnni, de reménykedem is, hogy azért még is sikerülni fog.
Én meg bajusz gyantán voltam, képzelhetitek. A kozmetikus mondta, hogy szerinte nem kéne, de én ragaszkodtam hozzá. Az egész bajszomról lejött a felső hámréteg. Mára csupa seb.
Sziasztok, en a homeopatias bogyokban biztam, beszereztem oket meg a nyaron, amikor otthon voltam, szedtem egy jo darabig, ahogy elo volt irva es vartam, hatha javul... Semmi nem tortent!! Csak azert halvanyabbak a foltok, mert itt most mar nagyon keveset sut a nap, Angliaban vagyok! :-)
Szoval nem tudom, mi tevo legyek, mert itt ilyen kremet be se tudok szerezni, amirol Ti irtok, mas fele homeopatias bogyokat se tudok beszerezni csak otthon, a doki meg nem tud velem mit kezdeni... :-(
Válaszoljon valaki!!!
Egy hete kenem, csak éjszakára a pigmát, de nem hámlik a bőröm. Valaki azt írta már három nap után hámlott neki. Természetes, hogy nem hámlik az én bőröm? Vagy nekem nem fog érni semmit?
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?