Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nekem állati rossz tapasztalataim vannak vele.
Mi hozzá jártunk másfél évet, 2 éve jöttünk el onnan; a gynevac gyártását rég abbahagyták, de meg akartam kapni, mert jókat olvastam róla. Felvettem a kapcsolatot a német gyártóval, utánaérdeklődtem és tök rendesek voltak, mert visszahívtak, hogy újra elkezdik gyártani (pont rá pár hétre), szóltam is a dokinőnek, hogy mehet újra az injekciókúra.
A lényeg az, hogy nekünk is csinált alap hormon panelt, az uramat is elküldte vizsgálatra a barátnőjéhez. Nekünk is a hőmérős módszert kellett alkalmazni nála az ovuláció meghatározására és a progi mérésére, érdekes experiment volt, tényleg meghatározható. Utána volt több closty-val stimulált hónapunk, sajnos nem lett eredménye. Erre közölte másfél év után, hogy rég terhesnek kéne lennem, mennyi az AMH-m? Mert ha az 1 alatt van, akkor nem lehetséges gyerek, fogadjunk örökbe. Ott ültünk leforrázva. Mondom honnan tudjam, miért nem nézetett a hormonpanellel? Erre közölte, hogy elfelejtette. Akkor a párom nagyon mérges lett, hogy mit szórakozott velünk. El is jöttünk onnan, ezután kezdtük el a lombikozást. Ja, az AMH-m pedig 3,5 lett.
IR-t is nézetett, amire az elején azt mondta, hogy ne egyek édességet, utána elkérte megint és merckformint írt fel, hogy azt kell szednem. :x
Ma sem feledhetem azt a szörnyű, ordító rádiót az előterében...
Sziasztok Lányok!A téma most teljesen független csak úgy éreztem, hogy el kell mesélnem a tegnapi élményeimet.😊
Elmentem Lázár Erika doltornőhöz.Ő aki a Gynevac feltalálásakor nőgyógyászként dolgozott.Két órát foglalkozott velünk.Mondjuk nagyon idős már és lassabban is ment a beszelgetés,84 éves.Csodás néni.Tényleg segíteni akar.
Nekem az IR-t hangsúlyozta nagyon.Tudom hogy ez alap vizsgálat de 3 éve volt és szerinte nem árt évente ismételni.A másik a progeszteront hangsúlyozta.Ő a saját progi termelést próbálja visszaállítani.Erre megtanított egy táblázatos hőmérős módszerre ami szintén tudom hogy létező módszer de belementünk hogy mikor és hol érdemes progit méretni.Csak akarom mondani hogy nagyon sok erőt adott és ő úgy áll hozzá hogy senkiről nem mondana le,sőt mindent megtenne hogy magától sikerüljön a baba.Tudom hogy ez nálunk kb lehetetlen de abból indulok ki,ha megpróbál minket maximálisan “meggyógyítani” akkor a lombik is eredményesebb lesz.Férjemet is elküldte egy adragógus barátnőjéhez.Érdekes élmény volt nagyon,egy időutazás volt a tegnap.De nagyon jól esett a lelkemnek.😊💕
Sziasztok Lányok!
Tudnátok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki csinál méhkarcolást?
Előre is köszönöm.
Én tavaly ősszel - a lombik stimu előtt - jártam aktívan Avivázni (és előtte a korábbi lombik előtt szintén kb. 10 alkalmat) úgy, hogy mindkét típusú (alap és ovuláció-serkentő) órán maradtam. Amiben biztos vagyok, hogy maga a mozgás is nagyon jót tett, de lelkiekben is sokat segített, hogy hasonló problémákkal küzdő emberek között vagyok, ahol nem én vagyok az alien..
Kicsit olyan, mint a fórumozás itt, csak látsz arcokat 🤩
Itthon 1x-2x próbáltam, de valahogy nem volt az igazi, helyette jógáztam (downdogapp - aminek most a prenatal verzióját csinálom).
Szia!
Amit én szedek az kapszula és 2 db-ot veszek be, az 100 mg.
A PharmaNord-nak van 100 mg-os kiszerelésű készítménye, azt is ajánlom, mert szerintem az is megbízható készítmény.
Azért azt tudni kell, hogy nem csodaszer de van akinek segített javítani a petesejt minőségén.
Szia,
Üdv a csapatban!
Én Yiya ubiquinol Q+-t szedek, napi 100 mg-ot.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni.
Sok sikert nektek a tesó-projekthez!
Jesszasz...😳
Én azt gondolom,h valamiért nekünk ezen át kell menni. Tanít ez az út.
És remélem/hiszem hogy a küzdelmes út végén ott vár minket, akire vágyunk😊
Nekem eddig mindig többnapos idegesség volt az embriológusokkal a történet. Először két sejtből egy sem termékenyült meg másnapra, és pont jött a hétvége, jól elsirattuk, aztán hétfőn mondják a telefonban, hogy az egyik babácska mégis elindult és szaladjunk a beültire. Másodszorra szintén nem termékenyült meg másnapra, viszont a rákövetkező napra igen - és el akarták vinni 5 napig ezúttal. Minden reggel telefonáltam, hogy érdeklődjek a hogylétéről (persze halálra válva az idegességtől), és minden áldott nap odamentünk a Kaálihoz a férjemmel, és a kertből "biztattuk" a babát, hogy itt vagyunk, szeretjük, fejlődjön csak szépen. A negyedik napig kitartott, és akkor, a beülti előtti napon feladta szegényke.
Harmadjára spontán ciklus, csak 1 db szuri, ilyenkor persze egy tüszőre lehet számítani. Izgulás, lesz-e benne petesejt? Volt, egy nap öröm - aztán nem termékenyült meg. Azt hiszem, a kortizol szintem ezekben az időkben kiverte a plafont. De meg kellett élni ezt is, úgy is, hogy nem értünk még célba.
Szia!
Ahogy a lányok írták, úgy igaz!
Nem nagyon lehet felkészülni rá, visznek az események és egyszer fent leszel, egyszer lent.
Szerintem attól függ éppen milyen eredményt, információt kapunk.
Én mind a 7 stimumat úgy végig izgultam, mintha az első lett volna.
És a baj, hogy hiába tervezem el, hogy majd mi mindent fogok csinálni a 2 hét alatt, akkor ott éppen semmi sem fog érdekelni, semmi sem lesz jó, mert mindig azon kattog az agy, hogy mi lesz az eredmény.
Köszi lányok (Klaudia20, Zsuzsi_79, Dorneo), hogy leírtátok! Jó tudni, hogy nem velem van a baj, hanem ezen mindenki így megy át.
Én volt, hogy csak bemutatkozni tudtam és utánna át kellett adni a páromnak a telefont, mert nem tudtam megszólalni. Igaz, akkor az egy szem bogyónkért izgultunk, akit elvittek 5 napig.
Még most is elkezd kalapálni a szívem, ha visszagondolok.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg