Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Hajrá!
Megy a drukk!
Szia Kiscica!Én a longgal jobban teljesítettem.Célba ugyan még nem értem,de ott várnak a fagyiban.😊
Nagyon szurkolok!💕💪🏻
Szia!
Tegnap reggel kezdtem long protokoll indult, ilyen még sosem volt korábban. Köszönöm a drukkot, bizakodóak vagyunk, aztán meglátjuk hogy alakul! 😘
Kiscica19! Mától kezded a szurikat? Iszonyatosan szorítok, nagyon sokat gondolok rád! Sikerülnie kell a stimunak!
Tudod én végig úgy voltam, hogy mindig csak a következő lépésre koncentráltam. Legyen jó a stimu, legyen petesejt, utána tudják leszívni, legyen megtermékenyítve stb... Majdnem végig tudtam futni az akadályversenyt :)
Küldöm az energiákat!
Én találtam egy ilyet. Szimpatikus, mert ezek alapján kitűnőek a számok.
Mostmár csak az AMH-t várom nagyon. :)
Kaáli ha az ünnep hétköznapra esik és azon a napon van leszívás akkor nyitva van.
Csak vasárnap vannak zárva. De azt hiszem szombaton csak visszaültetés van, leszívás nincs. Meg hétköznap se minden nap van leszívás.
Sajnos a tüszővédő sem tudja a végtelenségig védeni a tüszőket a repedéstől.
Nekem volt olyan, hogy leszívás előtt csináltak uh-t, akkor 3 tüsző volt, de mire leszívás volt, már csak kettő maradt. A harmadik addigra megrepedt és elindult, azt már nem tudták leszívni.
Nekem sincs ilyen mértékegységben leletem, de, ha a sajatodon lévő referenciatartomany kozepefele vagy, elvileg az az ideális!
A vérvétel időpontja ciklusfuggo, a 3-ik napi vérvétel az ideális 28 napos ciklusra vonatkozik, ha neked ennél rövidebb a ciklusod, akkor a 2-ik napi is teljesen ok, ha hosszabb, lehet 4,5-ik napon is a vérvétel! Amikor én azon problémáztam, hogy nem tudtam épp a 27 napos ciklusomnak megfelelően a 2-ik napon menni, azt mondta az orvos, hogy akkora jelentősége nincs, 2-5 nap között teljesen jó!
Nem tudom. Az általam leírt mértékegységek között 3,67 a váltószám.
Feltöltöm a képet az adatlapomra, ott meg tudod nézni pontosan.
IU/L-t nem találtam azon a weboldalon sajnos.
Köszi. :)
A leleten IU/L van.
2.napon voltam amúgy.Központban azt mondták nincs szombatra időpont most,az lett volna a 3.nap. Nem tudom az mennyit számít.
És még egy kis irodalom ezek kapcsán:
“A harmadik ciklusnapon mérhető ösztradiol- és FSH-szintek jól tükrözik a kezelés kimenetelét: ha az ösztradiol- és FSH-szint a normál tartományba esik, a páciens jobban reagál a stimulációs kezelésre, magasabb terhességi arányt sikerül elérni, és csökken a leállított ciklusok aránya is. A ciklus elején mért magas ösztradiolszint jelzi a petesejtek nem megfelelő fejlődését, ami akkor lép fel, ha a petefészek öregszik vagy az előző ciklusból a petefészekben ciszta maradt vissza. Ez lehet úgynevezett follikuláris ciszta, mely megzavarja a petesejtek fejlődését és a sikeres terápiát.”
Szia!
Azt nem tudom a tiéd milyen mértékegységben van megadva, de a szakirodalom szerint akkor megfelelő a 3.ciklusnapon mért ösztradiol szint, hogyha nem túl magas. Nekem pont múltkor azt mondták 100 alatt jó az értéke a ciklus follikuláris fázisában 2-5.ciklusnap között mérve.
Bemásolom amit még találtam az FSH kapcsán, ez is érdekes lehet:
“Klinikai adatok szerint azoknak a nőknek, akiknél a 3. napon mért FSH-szint értéke 15 mIU/ml alatt van, kétszer nagyobb az esélyük a megtermékenyülésre, mint azoknak a társaiknak, akiknek ezen hormonértéke 15–25 mIU/ml közötti.”
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg