Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Arcencil, nagyon jól állsz hozzá mindenhez, szorítok a nyárhoz-őszhöz neked!
Azt megkérdezhetem, hogy te hogy viszonyulsz a lombikozáshoz úgy, hogy már többször megfogant spontán? Én sokat nyűglődöm mostanában emiatt, most éjjel is ezen kattogott az agyam. Hogy ha bebizonyosodott, hogy spontán is elindulhat, minek tömjem magam ismét a hormonokkal, amiktől azért már félek? Persze, a fránya életkor az egyetlen indok, hogy amiatt nincs sok időnk "kísérletezni", próbálkozni. De annyira szívesen kimondanám, hogy nem kell több orvosi beavatkozás! Csak attól is tartok, hogy úgy meg amiatt lenne lelkifurdalásom. Jaj, hát nehéz ez most, közben tudom, mások meg amiatt keserednek el, hogy még nem kezdhetik a lombikot a vírushelyzet miatt. Szóval nem nyavalyogni akarok itt, csak most ez foglalkoztat.
Gratulálok.Sok erőt ad mert nekem ez lesz a 7.beültetésem és már nehéz elhinni,hogy sikerülhet.De ezek szerint mégis csak ki kell tartani!!!!💕💕💕
Sok ölelés és most már ne aggódj csak legyél boldog kismama!
Sziasztok!
Szeretnék beszámolni nektek, hogy mi újság van velünk és ezzel szeretnék egy kis erőt, hitet és reményt is adni mindenkinek, mert igen, lehetséges: 3 év kínlódás, 4 inszemináció, 1 missed ab, 1,5 év lombikozás, 5 stimu s összesen 7 beültetett embrió után, végre én is elhiszem, hogy SIKERÜLT!!!! Igen, a (szinte) nativ ciklusos 8. embrió friss beültetésből megtapadt és ma 12 hét 3 napos! Ma tudtam meg a genetikai véreredményt és genetikai uh-n voltam. Nagyon alacsony kockázatot adott ki minden kromoszóma rendellenességre, az uh-n is minden szépen látszódott, mindene megvan, sőt, még kis kukija is 😛😁🧡!!!! Most már nem akarok többet aggódni, csak boldogan várni ŐT!!!!
Kérek szépen mindenkit, hogy bármilyen nehéz is (nekem is az volt), ne adjátok fel az álmotokat, mert igenis sikerülhet, és sikerülni is fog!!!!!
Puszilok mindenkit itt a csoportban és továbbra is nyomon követem az eseményeket, drukkolok mindenkinek!
Sziasztok. Olyan után szeretnék érdeklödni hogy donor petesejtett engedéjezik Magyar országon? Ha igen akor hogy szokták mi a folyamat?
Elöre is köszönöm a válaszokat.
Köszi lányok, olyan jó, hogy itt vagytok :) Én ezekről csak itt tudok beszélni, még a legközelebbi barátnőimet sem traktálom ezzel, 44 évesen nem nyekegek nekik ennyit erről miközben ők örülnek, hogy már felnőnek a gyerekek...
Zizike, igen beszéltem immunológussal és a dokimmal is. Június közepén telik le a három hónap a stimu óta, utána lehet megcsinálni az előírt vizsgálatokat. Ha azokkal megvagyok utána ránézünk az eredményekre. És megpróbáljuk újra a beültetést.
Szia!
Nagyon-nagyon sajnálom ami történik veled/veletek...valójában el sem tudom képzelni min mész keresztül...borzasztó.
Én még soha semmilyen formában nem jutottam el pozitív tesztig.
Nekem elvileg 8.ciklusnapon lesz uh, ha jól értelmezem a leírást, és 3.ciklusnapon vérvétel is. Akkor fog indulni az Ovaleap szuri és a Clexane.
Most még csak Suprefactot szúrok reggelenként, és várom a vérzésemet, ami a napokban lesz esedékes.
Nagyon sajnálom ami veled történt.
Ölellek!
Ó, nagyon sajnálom, Arcencil... A kis remény is olyan tud lenni, hogy ha elvész, az nagyon fáj. Érdekes ez a nyálkahártya dolog, nekem bár nem műtéti befejezés volt,mégis utána elég vékony volt, de ezzel együtt a rákövetkező mensi igencsak nagy mennyiségű lett. Csodálkoztam is, hogy a 2 mm-nek mért nyálkahártyából hogy tud ennyi képződni. Vagy esetleg félremérték.
Most fehér fagyöngy teát iszom, hogy megerősödjön, meg több E vitamint szedek.
Nem,már negatív a teszt, kétszer is csináltam. És csak halványan látszott az elején is... Mindegy, annyira nem éltem bele magam. Inkább a nyálkahártya dolog bosszant :(
Neked a FETet miért nem csinálják meg? Vagy nem itthon lenne?
Kiscica! Mikor lesz az első UH-d? Várom majd a híreket!
Én most nagyon le vagyok törve, mondhatni elég rosszkedvű vagyok. A két egymás utáni küret totál odavágta a méhnyálkahártyám, amivel eddig soha semmi gondom nem volt. Nagy nehezen, egy hét késéssel megjött, de én még ilyet nem láttam, egyrészt majd megpusztultam annyira fájt (nagyon ritkán veszek be görcsoldót most azt is kellett)másrészt egy semminek nevezhető barna, 1 napig tartó maszatolás volt az eredmény. Gondolom próbált leválni a nyálkahártyám de nem volt semmi ami leváljon :(
Amiatt is szomorú vagyok, mert persze tudom nem szabadott volna próbálkozni, de nyilván nem hagytuk ki - ráadásul a márciusi stimuláció miatt mindkét oldalon peteérésem volt. Nyilván nem kellett volna tesztelni idő előtt, de megint elkezdtem érezni a melleim, meg szólt is a párom, hogy már megint nagyok :) Szóval ismét sikerült egy kémiai terhességet produkálni ami gondolom a nem létező nyálkahártyám miatt se tudott megtapadni. És persze hülyeség azon is agyalni hogy esetleg pont most volt normális petesejtem és most meg ezen úszott el.
Nagyon le kellene kötnöm magam valamivel gyorsan, mert ebbe kezdek belehülyülni :)
Sajnos szerintem egyik bogyó, szuri sem jó, pláne amikkel még próbálkozunk (szteroid, ldn, ivig stb).
Miket be nem szedünk, ki nem próbálunk a sikerért! :(
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg