Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nem biztatlak a termeszetes uttal. Bromocritint vagy norprolacot (ha elobbit nehezen toleralod) kell szedni felepitve, amig le nem megy a prolactin ertek.
Vszinu MR vizsgalatra is kuldenek, hogy megnezzek, vannak-e es ha igen mekkora microadenomak (az agyban).
Addig amig magas, nem kezdenek el szerinten semmilyen kezelest.
Sziasztok!
A hónapban kezdődtek meg a meddőségi kivizsgálásaim, és a 3. napi hormontesztem rettenetesen magas prolaktin szintet (56 ng/ml=1190 IU/ml)mutatott. Az erről olvasottak közül egyetlen tünetet sem tapasztaltam magamon, az egyértelmű meddőségen kívül.
Kérdésem, hogy ilyen magas értékkel, gyógyszeres kezelés mellett (az olvasottak alapján erre számítok) elindítják-e a programot, vagy további kivizsgálásokra lesz szükség?
Természetes úton javítható ez az érték?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mi is megyünk újra. Szintén FET lesz. Én is csak óvatosan nyilatkozom még, mert a közelmúltban már maradt el beültetésünk ciszta miatt; de ha minden jól megy, akkor úgy számolom, hogy július első napjaiban lesz a beültetés.
Meglátjuk. Hétfőn lesz UH, ott eldől majd.
Köszönöm!
Hát közel sem vagyok olyan erős mint gondoltam. Ma pedig kifejezetten nyomorultnak érzem magam. Sajnálom az érett petesejteket akik a kukában végezték ma, legjobban azt az egyet aki abnormálisan termékenyült meg. 😢
Ez van. Menni kell előre.
Nem tudom, mit írjak, kiscica...
Tovább kell menni, és bízni. Nagyon erős vagy! ❤
Rettentően sajnálom! Azt is, hogy ebben a nehéz helyzetben egy ilyen tahót sikerült kifognod...
Én a 20. héten veszítettem el a kisfiamat, és a kislányomat.
Akkor azt mondta az orvosom, hogy mindössze 2 rendes vérzés után próbálkozhatunk tovább. Az első mensesem 6 hét után jött meg.
Végül nálunk 5 hónap múlva volt a következő beültetés, mert időközben kiderült, hogy még korrigálni kell a méhemen egy műtéttel; na meg lelkileg sem volt egyszerű, és a belövellt tejem is csak lassan apadt el.
Sok erőt kívánok Neked/ Nektek!
A mutet utani pihenoho napok szama altalaban 3 ciklust jelent. Ez valami sztenderd lehet.
Nekem a dokim anno azt mondta a mutet utani elso ciklusban mind a hazaselettol (de nem szeretem ezt a szot), mind az ulofurdotol tartozkodjak, megvarva hogy a mehszaj rendben bezarjon.
Sot, ugy kerte a kontroll ultrahangot, hogy elso verzes utani cirka 10. napon menjek, akkor latja azt is, hogy helyreallt e a peteeres. Es a korom miatt ne varjak a probalkozassal 3 honapot...
Valami lehet abban, hogy emlekszik a meh, elso missed ab mutetet koveto harmadik ciklusban ismet sikerult a teherbe eses.
Kedves Kiscica!
En bizom, mukodni fog ez a dual stimu! Jokat olvastam rola.
Elhiszem, hogy most teljesen kilatastalannak latod a helyzetet, de ne keseredj el, menj tovabb az uton. Muszaj felallni es tovabblepni, bizom benne, hogy a folytatas sokkal jobb lesz!
A megtermekenyites miertjerol tudsz valamit? Spontan racseppentes volt vagy ICSI, esetleg mas modszer? Talan ezzel is lehet majd varialni a kovetkezo alkalommal.
Lànyok annyi jó hír volt és most ez a június meg ennyi rosszt hírt hozott.😢
Nagyon együttérzek mindenkivel.
Én egy 19 hetes babát szültem meg 3 éve.
Nekem 6 hétre rá jött meg először és 3 hónap pohit kellett tartani.Van ahol 6 hónapot mondanak de nekem a dokim azt mondta a test emlékszik és folytassuk 3 hónap után akkor könnyebben sikerülhet.
Akkor mi nem folytattuk 8 hónapig.Azóta meg 4 lombik volt és nem volt egy pozitív tesztem sem.Talán előbb kellett volna akkor folytatni.Nem tudom.De a remény hal meg utoljára.😊Hátha most a 7.beülti.
Mindenkire sokat gondolok és a megpróbáltatásainkra.Hihetetlen erő van bennünk!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg