Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Szia,
Nekem is a dokim ajánlotta és úgy kerültem hozzá a magán rendelésére, majd az intézetbe.
Kérj telefonszámot és kérj hozzá időpontot. Én legalábbis így tettem korábban.
Sok sikert!
Sziasztok!
Sipos Miklós az orvosom és elvileg a hónap végén megyünk az első lombikra a Forgácsba (TB-és). Eddig eszembe se jutott (csak egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet rá), hogy esetleg emellett is fizetni kell majd az orvosomnak ("boríték")?
Szia!
Itt nincs rá szükség, mert mindenki Forgács tanár úr tanítványa volt.
Az első konzultáció mindenképpen a tanár úrral lesz.
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok :)
Kaáliba járunk/jártunk itt 3 sikertelen lombikon vagyunk túl.
Intézményt szeretnénk váltani. Véleményeket szertnék a Forgács Intézetről ezen belül Dr. Forgács Vincéről.
Itt is van lehetőség arra hogy mi válasszunk orvost? vagy ez hogy működik itt?
Köszönöm ha időt szántok rám :)
Szép Napot
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Szeged Kaáli intézetbe fogok menni december 13. Első konzultációra. kérdésem hogy a konzultáció után mi következik.??? Már a hormon vizsgálaton túl vagyok 2 hete. És persze hogy a petefészkem le van zárodva.
Sajnos a jobb old. Petefészkem eltávolították évekkel korábban . Maradtt a bal amiben már 2x volt cysta és meg is kellett műteni 2017/2018-ban.Valaki hasonló cipőben? Válaszokat nagyon szépen köszönöm !
Mi eddig elégedettek vagyunk, mi nem intézetet, hanem orvost választottunk. Sipos dr a dokink, hozzá mentünk a magánrendelésére, kb. 1 hónapra tud időpontot adni. A 8.kerületben van a rendelője.
Egyébként korrekt, azt mondjak róla h szakmailag is nagyon jó.
Köszönöm szépen a válaszotokat.
Kecskemétiek vagyunk és épp nagy dilemmában vagyunk melyik intézetet válasszuk. Leszűkítettem, hogy Forgács Intézet vagy a szegedi Kaáli intézet. Ti meg vagytok elégedve a Forgács Intézettel? Rendesek az orvosok?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?