Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Szia. Szerintem mivel csak egy petevezetőd van (már eleve kisebb az esély) és endometriózissal is műtöttek, nem biztos h inszeminációt fognak javasolni, lehet azt mondják majd h nem húzzák az időt, hanem egyből lombik.
Engem is endoval műtöttek, valamint az AMH a koromhoz képest nem túl jó, nálunk lombik lesz egyből.
Szerintem iratkozzatok fel a várólistára!
Szia,
Nekem 6 sikertelen inszeminációm volt és utána tettek fel a tb-s listára. Ez szeptemberbe volt, akkor kaptam 2019. szeptemberre időpontot, de mondták lehet belőle június. Azóta ha jól értesültem nyertek valami pályázatot, így lehet rövidül a lista, mi most tartunk a vizsgálatoknál, utána kell hívnom a dokimat, a továbbiakról.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha tb támogatott lomikot szeretnék akkor előtte mindenképpen kötelező az inszemináció? Ha igen hány darab? Vagy ez egyénfüggő?
Egy petevezetőm van sajnos és júniusban endometriózissal műtöttek, majd jövő májusban megint fognak. Arra gondoltam ha most beiratkozunk tb-sre hátha mire felépülők a jövő évi műtétből kezdhetjük is a lombikot. Köszönöm szépen
kedves Sorstársak!
Egy érdeklődő kérdést tennék csak fel, alacsony AMH-val kapcsolatban, hátha valaki ismeri, vagy már próbálta a DHEA-t? Mik a tapasztalatok, ha vannak?
Köszi!
Azt nem tudod esetleg, hogy időben az mit jelenthet?
Sziasztok!
A Forgácsnál most, hogy is van a Tb-s lombik? Van még a várólista? Olvastam, hogy megnyertek egy pályázatot, csak nem tudom, hogy a várólista attól függetlenül meg van? Hogy zajlik most ez az egész?
Arról tudtok esetleg valamit, hogyha nem sikerülne az első lombik akkor, hogy lehet menni a következő Tb-s támogatásra. Régebbről eddig úgy tudtam, hogy akkor újra ki kell várni az 1 éves várólistát. Ez most változhatott?
Előre is köszi!
Kedves Laki 83!
Nagyon köszönöm!😘
Én már azt se bánnám😊😉
Kedves Marianna92!
Szívből drukkolok Nektek!Én is hiszek a hármas számban....csak nehogy a végén 3as ikrek legyenek 😊😊😊
Vagy inkább, bízzunk benne 😊
Kedves csoport tagok!
Eddig csak olvastalak benneteket de úgy éreztem mostmár én is bátorkodom írni!
Inszeminációra járunk a Forgácsba mi is. A 3. Lesz. Az első nem sikerült a 2. Igen de az 5.héten elment a baba. Én nagyon megvagyok elégedve mindenki munkájával segítenek kedvesek.
Aki most kezd bele csak bátorítani tudom! Én sose adom fel! Bízok a 3 as számba 😊😘
További szép napot Nektek!
Forgács babára várva
Ez a pontos neve
Kedves Laki83
Az Én dokim Makai Dr.és 3 hónapot várni kell. Novemberbe megyek újra az első nekem se sikerült:-(
Ha lehetőségem lesz és mindent rendben találnak, én is belevágok egyből a következő inszembe.
Az elmúlt hetekben megint szúrtunk minden féle injekciót, férjem meg úgy érzi mindez értelmetlen és fölösleges volt. Pedig nem volt az, minden egyes injekciónak volt értelme, még akkor is ha most nem jött össze.
Megyünk tovább.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?