Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Az általában kértek mellé szerintem elsőnek csináltass egy AMH vérvételt. Azt nem szokták kérni, pedig elég fontos a stimulációk előtt!
Sajnos saját tapasztalatból tudom. 😧
Sziasztok!
Ursula33 köszönöm szépen a válaszod! Meg tudnád írni, hogy milyen leletek szükségesek, általában mit szoktak kérni?
Tudom,hogy neki írtad.
Én is nagyon örültem volna, ha tudnék tb-s alapon menni, de sajna màr így is 1 évem majdnem ugrott. Februárban voltam először a Fülöpnél, és még mindig semmi. 😦
Remélem itt sikerülni fog! 😇
Sziasztok!
Már hat éve szeretnénk férjemmel gyereket. A kivizsgálásokat elvégeztük, orvosom szerint a lombik nekünk a megoldás. Egy lombikról már túl vagyunk, és tudom mekkora költségekkel jár.
Segítségeteket kérem. Nagyon sokat keresgéltem a neten a tbs lombikról, de nem találtam infót, hogy mik a feltételek, milyen iratcsmót kell összeállítani stb. A Forgács Intézet is végez tbs lombikot. Tudtok ajánlani egy weboldalt, ahol eligazítást kapok? Hol kell elkezdeni az ügyintézést?
Válaszokat köszönöm!
November 7.-re kaptam időpontot első konzultációra.
Addig meg javítom az eredményeimet. 😀
Köszi szépen a választ!
Nagyon szép napot! 😇🌞
Ott mindenki egyforma, bár Makai nekem szimpibb, mint Sipos.
Fizetősön már novemberben lombikozhatsz szerintem.
Lányok!
Tudnàtok írni lombikról a Forgàcsban? Màshol voltam eddig ès a váltáson gondolkodom.
Időpontkérèstől mennyi időre lehet időpontot kérni? Ki ott a jó doktor?.... stb.
Nagyon szépen köszönöm! 😇
Akàr privátban is..
Sajnos ezt nem tudom,hogy csinálják-e.
Hátha más itt a fórumon tudja.
Linda
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?