Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Sziasztok!
Voltam Sipos dokinál és most már tuti , hogy váltunk a Forgácsra😊 Egyenlőre nekem nem említette hogy elfog menni onnan , csakis azzal foglalkozott hogyan segítsen.Minden leletet, vizsgàlatot megnézett alaposan. Mindent rendben talàlt és teljesen kiakadt hogy milyen tökölés ment eddig és hogy húztàk az időmet!
Úgyhogy bele is vágtunk a lecsóba jövőhéten inszemináció 🤩
Eleget szedsz?
D vitamin szinted rendben?
Köszi!
Mi tavaly amikor kérdeztük év elején akkor azt mondták, hogy 1 év 2 hónap a várólista. Akkor még nem volt ez a támogatás.
Azt tudjátok esetleg, ha nem sikerülne az első lombik, akkor 3 hónap elteltével lehet menni a következő lombikra vagy több időt kell várni. Régebben hallottam olyat (amikor még várólista volt), hogyha valakinek nem sikerül a lombik akkor újra a hosszú 1 éves várólistára kerül, mert annyian jelentkeznek a Tb-ra.
Sziasztok
Ma kezdtük a 3.lombikot. Olyan gyomorideggel ültem a váróba mint aki most kezdi az egészet és nem tudja mi vár rá. Remélem ez jó jel és sikerülni fog.
Eddigi 2.lombiknál Bemfola injekciót kaptam. Ma azt mondta a doki legyen Gonal F
Remélem ez is egy jó jel:-)
Sziasztok!
Hallottam egy Forgácsos lombikos lánytól, hogy tavaly kapott az intézet valami támogatást és lerövidült a Tb-s várólista. Ez valóban van még, vagy már visszaálltak az 1 éves várólistára?
Szia
Norprolac 75mg szedek 2018.10.26-tól minden este 1/2
Többeknél olvastam a Letrox nem ilyen hatékony.
Lehet az Endikrinológussal beszélned kéne ha ne mozdul a 2.9 ről
nekem 4 hóna alatt ment le a 2.5-ről 1.7 re
Az összeg nálunk 500.000 volt Igen.Egy kicsit bosszantó,de egyébként minden elismerésem.Azt a rengeteg értéket nézni összerakni stb
Kívánom a mielôbbi babázásnak mindenkinek:-)
Sziasztok!
Nincs mar inditasi stop az intezetben. Csak ket napig volt, szerdan mar azt kozoltek hogy minden megy tovabb.
Szerintem kérdezd meg őket hétfőn. Az a biztos.
Ezt egy lány írta a fb csoportban, hogy neki mondták, mivel ő már elkezdte az előkészítő szurikat, őt még elindítják, de újat nem indítanak, mert a járványban lebetegedett a fél intézet.
Ő a Róbertba megy, állítólag.
Azt, hogy Sipi elmegy és a SOTE-ra megy, ő maga mondta több lánynak a fb csoportból, szóval ez biztos.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?