Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Stimu előtt pedig volt egy cisztám amit még a nődokim látott és amikor mentem stimu előtt uh- ra akkor is kellett perkálnom egy 10- est....legalább márnem vilt ott a ciszta.
En nem maganba mentem hanem a helyi ügyeletre minden heten mondjuk egyszer verezgettem de utána mindig ügyeleti időben bementem mondtam barnazok,faj a hasám,lombik baba 5. Beultetes es mindig megnéztek:-))))
Mondjuk tényleg durva, hogy nem mondták előre. Azért 10 ezer nem biztos, hogy mindig mindenkinél ott lapul pluszban...
Igen így van, nekem is a 2. ért kellett fizetni kb a 9 hét végén, na erről nem tudtam...
Úgy tudom, hogy az első uh tartozik bele a keretbe. Neked az az első volt?
Na jó de azt nem mondták, h ez már nem a csomag része...főleg úgy, h előtte 2 nappal voltunk masik uh- on....de gondolom neki ezt meg kell tenni, h nivatalosan is elengedjenek onnan.
Na ja, a kaáliban nagyon drágán mérik az uh-ot. Magánban nálunk is 5-6 körül van.
Igen :-)) én tényleg találtam okot arra, h minden héten menjünk mondjuk egyik héten kedden másik héten pénteken ilyesmi. De ez már persze magánszorgalomból meg mgándokinál volt már...a legjobb az volt, h amikor a kaáliba visszahivtak a 2. uhra, akkor utána fapofával közöltek a recin, h ez egy 10- es lesz....magánba meg 6 zret fizettem...
Köszönöm, a drukkok mindig jól jönnek!
Annyira aranyos vagy! Ha majd ott tartok akkor szívesen megveszem :)
Az első uh időpontomat a 7. hétre kaptam. Csodálkoztam is, mert korábban szokott lenni.
A 12. hétig volt hetente uh nektek?
Mdárka ha ez téged megnyugtatt akkor csináld azt mint mi Daviderrel a 6. héttől minden héten uh volt :-)) és majd a 10-11 hétben eladom neked a szívhanghallgatómat ok? És akkor hallgathatod babut oké?
Mennyire jó metafóra! ;) De akkor nagyon halkan, és nagyon megy a drukk!!! És ne rágd le a körmöd!! Az ima megnyugtat, és így a baba(k) is nyugodtak! :)
Csak nagyon halkan, mert az előzőnél is ilyenkor még rendben volt minden. A kaáliban azt mondta a főnővér, hogy kétszer nem lép az ember ugyanabba a pocsolyába...azért tudjuk, hogy ez nem mindig igaz, de az én esetemben bízom benne, hogy igen.
Prsze várjuk nagyon a 20. át ez a lényeg!!
Ez is legalább olyan szép, mint a teszt! :D Most akkor már lehet végre garulááááálni???? :D
Nem bánom, hogy egy vagy kettő a lényeg, hogy velem maradjon és egészséges legyen. Most erre koncentráok, ezért imádkozom. Ez a következő lépés.
Nagyon szép eredmény!! Gratula. Et + 14 napon sztm ez egy baba, de még bármi lehet :-))
:-) az biztos, de a vv eredményed tök szuper! :-)
Szerintem ketten vannak:-)))))))
A mai vv eredménye:
HCG: 510 mIU/ml
Progi: 60 ng/ml
Február 20-án lesz csak az első uh. Addig lerágom az összes körmömet kb. ötször...
Sziasztok!
Gica annyira örülök, hogy Hanga baba tökéletesen egészséges. :))) Boldogságos és nyugodt babavárást kívánok! Megérdemlitek végre a nyugalmat.
ja, én sem akartam belegondolni sem... hogy választanak? Aki legközelebb van? legkisebb? és egész életemben agyalhatok azon, hogy vajon milyen baba, gyerkőc lett volna... emiatt azért kevesebb ideig kellett az ET előtt győzködni a kettő vs. három embrikéről.
Na, ezt nem tudtam. Ugy tudom, a redukcio azert kockazatos, szazalekot nem tudok. De amugy is milyen szornyu mar. Bar altalaban a legkisebbet veszik el, gondolvan, hogy o a leggyengebb lancszem, de azert kosz szepen. Brrr. Nagyon rossz lehet lelkileg.
igen, császár volt. A szitu az, hogy nem a szülés miatt fáj. Az a gond, hogy a szoptatás miatt minden olyan hormontermelésem leállt, ami a szex közben a dolgokat intézné, ha érted mire gondolok... :-) nincs nedvesség és nem lazulnak el az izmok odalenn. :-((((
Azt mondta a dokim,hogy a természet így gondoskodik arról, hogy az anya az utódokkal legyen elfoglava és, hogy az oroszlánoknál a hím azért öli meg a kicsinyeket, hogy a nősténynek apadjon el a teje, mert akkor újra mehet a történet... :-( hát ez van. egy nőstényoroszlán lettem.... :-)
Régen az teljesen szokványos protokoll volt, hogy ikreknél bevarrják a méhszájat, sőt sok európai országban a mai napig az. Szóval ebben nincs semmi meglepő, főleg, hérom porontynál. :-)
Én is megkérdeztem előre a szülész-nőgyógyászomat, mivel nekem volt metroplasztika műtétem (méhemből egy sövényt távolítottak el, úgy, hogy a vágás a méhemet kettévágta). Szóval emiatt érdeklődtem, h a lombiknál hány embrikét kérhetek vissza. Azt mondta, hogy ő ezt rábízza a meddőségis dokimre, de úgy készüljek, hogy ha megtapad három, akkor redukálni fog. :-( szóval egyet elvesz (nem tudom, ez mennyire kockázatos eljárás, de nem akartam nagyon megtapasztalni :-))). Először én 3-at akartam a második lombiknál, de mivel 5 naposak voltak, a meddőségis dokim határozottan elutasította és igaza lett. A kettőt viszont simán bírta a méhem. A dokibám is nagyon büszke rám (én meg hálás neki, mert igen jó munkát végzett az említett műtétnél), még e-mailezgetünk a mai napig. :-)
Most már láttad is reggel mit varrnak össze :-)))
Itt van: eszter82pontblogspotpontcom
Annyi, hogy egy eve uj blogot nyitott, ami zart lett. Tehat pont a sikeres terhessegerol igy nem tudsz olvasni, de kerj meghivot, szerintem adni fog. Csak nyilvan nem reagal tul gyorsan.
ki az a blogoló lány?mi a blogcím,elolvasnám...
További ajánlott fórumok: