Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Így lehet de szerintem sokan vannak úgy,hogy ugyan összejön a spontán baba,csak várni kell rá,remélem ők is megtesznek mindent az egészséges baba érdekében!
szerintem nem feltétlen:-)
nem tudom, ez mennyire helytálló (amúgy is öt éves):
[link]
amúgy érdekes. én azt hittem, h aki tudja, h miért kell neki a lombik (pl. endó), az hamarabb teherbe esik, mint az, akinél nem tudni, mi a baj...azt hittem, legalább ez ügyben a könnyebbik oldalon állok :(
áh, aranyos vagy, rákeresek, hátha találok valamit :)
erről jut eszembe, Avike: szerintem, azért több az egészséges lombik baba, mert ott a szülők már a fogantatás előtt tudatosan és egészségesen táplálkoznak, szedik a folsavat, nem bagóznak stb... spontán babáknál sokszor csa 5-6. héten ébred a mama, h le kéne tenni a cigit, piát és be kéne szerezni a folsavat... ez sokat számít! szerintem ez az ok.
Értem. Bocsi az értetlenkedésért, de nekem ez az első lombik
igen, így lehet... na, pont ezt beszéltük a férjemmel... azt nem kérdeik, ittam, dohányoztam-e... .-) pedig, ha tudnátok, mennyien...
jaj, bocs, már megint próbálom a fonalat sorban felvenni és nem vagyok aktuális... :-)
hát én mostanában nem megyek, de melyik érdekel?másik fórumon a lányok megnézhetik:-)
nem mennyinél, hanem mekkoráknál?:-)nekem 17-19 mm-k voltak mikor másnap kellett adni a tüszőrepit
köszi szépen!
tapadás: nem kérdezed meg a dokidtól ezt a méh biopsziát, amiről az elmúlt héten sok szó esett itt? minisunction, v vmi hasonló a neve. felsértik a méh nyhártyát előző ciklusban és elvileg úgy jobban tapad. Nórikának ezzel sikerült a tapadás, sajnos később nem jött már velük a baba, ill Provancenak most volt, Nanda erre készül..
ja értem! netes statisztikákat nem tudtok? (tudom, guglizzam ki:))
mennyinél mondják, hogy itt az idő????
szerintem még ahhoz korai lenne.most majd megnézik mennyi tüsző indult és mekkorák.Majd jól hallgatózz:-)Hajrá:-)
De jó:-)Maradandó búránk van:-)
a Gonal-F pont csütörtökön fogy el. Hát akkor gondolom kell még vennem, vagy nemtudom...
Sztem most még csak tippelnek, de következőnalkalommal már biztosra mndanak vmit.
most csütörtökön megyek a 8. cn ultrahanGra. Mondjuk nem tudom,hogy most megmondják - e azt, hogy mikor lesz a punkció. Szerinted GicA?
Sziasztok!!!Én Tapolcára járok a PRI-be.
:-)Megmaradt a kép rólunk?:-)
Bár nem ismerlek de határozottan tudtam, hogy ti voltatok ott a féjeddel :-))
Képzeljétek, dec. 21-óta most sikerült negyedszer!!!! levenni a vírusszerológiához a vért. Mindig bealvad. De azt már nem mondták ugye - és magamtól kezdtem el az Aspirint, hogy ezzel segíthetek magamnak.
Mindenesetre negatívak lettünk mindketten és ez a lényeg. Most már nincs akadálya a lombiknak :)
Szia én jól vagyok, köszi. Megy a bökizés minden nap, kezdem megszokni.. majd hiányozni fog, ha már nem kapok :D
Remélem azért, mert nálunk is így lesz:-)
Gica rólad álmodtam, egy kvzóban voltatok a férjeddel és ikreitek voltak egy kislány és gy kisfiuú:-))) igaz, h tegnap tudtam meg, h ismerőseimnek megszülettek lombikkal a 29. hétre ilyen fealállásban az ikreik, ezt sztem bekombináltam veletek :-)))
További ajánlott fórumok: