Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nem kért a doki és javulni, nem valószínű, hogy javult, most meg már 2 napja megy a stimuláció.
Szerintem az befolyásolja, amúgy ma kellett volna, mert ma van a ciklus 3. napja.
Szia,
hova jársz?
Igen, beszéltük, akkor mikor neked volt, hogy nem volt korrkt a doki. Így ők megkapták a pénzt a TB-től..
14,13 volt az FSH-m, mikor utoljára nézték. Most nem is kért semmilyen hormon vv-t a doki.
Nem azt gondolom, hogy nem sikerül, csak nagyon félek ettől és nem tudok olyan optimistán hozzá állni, mint az elsőhöz.
Magas az FSH-m és az AMH-m 0,1. Az 1-nél minden rendben az eredmnyeimhez képest. 4 tüsző, 4 petesejt, 4 megtermékenyült és 3 szépen osztódott. Vissza is kaptam mindet, de nem egyik sem ágyazdott be. A 2-nál 3 rendes tüsző volt és 1 lemaradott tüsző volt. 3 tüsző megrepedt mire a pukció volt, így csak egy éretlen petesejt lett, ami megtermékenyült, de nem akart osztódni nagyon, 2 sejtes volt és megindult tovább osztódni, de az még nem ment végbe. Visszakaptam, de elég reménytelen volt, hogy beágyazódik...
SZiasztok!
Én már nem próbálkozom végig olvasni. SB nem hajlandó aludni a bölcsiben játszik helyette.
Egyébként megvagyunk. Lelkileg padlón.
nahát! hogy megy az idő!
:)))
Bízni kell a spontánba is!!! Láttunk már csodagyerkőcöket, nem egyet!! :D
És igen itt a múltkor beszéltük, hogy néhány sikertelen lombik után azért célszerű intézetet váltani, mert máshol egy picivel másabb, és lehet h nekünk épp az a jó... Tehát az a jó intézet, ahol csinálnak nekünk gyerkőcöt! :D
Én ennyire nem nézem szigorúan a statisztikát, hogy "csak" 30%, mert én továbbra is vallom, hogy Murber ügyes! :D
édes drága! nagyon örülök, sok egészséget kívánok nekik!
Meddig is kell várnod a Met-re? :S
Köszi, átadom :)
Nagyon szorítottunk neki. Igazi kis túlélő. Nagyon aranyos kislány.
Jaj de szuper:-))
Gratulálok es jó egészséget nekik;-)