Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nem lelegezteto gep van, hanem az altatas miatt intubalnak. (tubus a szadban) ebbol semmit nem erzel, mert akkor teszik be, amikor mar alszol. Annyi lesz, h egy-ket napig kaparni fog a torkod picit.
A HSG után úgy érzem már bármennyi fájdalmat kibírok, csak történjen már valami.
Akkor jó...
Nekem a doki azt mondta, mivel felfújják a hasüreget, ezért a rekeszizom rányomódik a tüdőre, így nem tudok majd önállóan lélegezni, ezért altatás után a műtét idejére intubálnak, és lélegeztető gépre kapcsolnak.
Ettől nem kicsit, hanem nagyon beparáztam. Ijesztően hangzott. :(
Nekem az utána következő éjszaka volt rossz. Túl leszel rajta. Utána már hamar gyógyul.
A panadolrol azt kell tudni, csak nem mondjak el, h hatekonysagban es hatoanyagban ket tabletta felel meg egy ibuprofen tartalmu tabinak. Szoval abbol 2-t kene bevenni, mikor mondjuk 1nurofent veszel be.
Dehoooogy!! Jaj Te drága, ne aggódj!! A lapar a legmodernebb műtéti eljárás! Alig van lábadozási idő utána!
Nekem is majdnem mindig találtak valamit. :(
Jaj istenem, bárcsak úgy lenne!!!!!
Én már minden reményemet elvesztettem.
Mennyire volt vészes a lapar?
Tényleg lesz lélegeztető gépre kapcsolás meg ilyenek???
Ettől kicsit beparáztam.
Azon kívül az altatással nincs bajom.
A Panadol nekem még a fejfájást sem mulasztja el. Mikor görcsöltem, kiröhögött az ügyeletes doki, hogy azt vettem be.
Nekem 3 hete volt a lapar és mindkét petevezetőmet helyrehozták, pedig eddig egyik sem volt átjárható.
Hátha neked is segít!
Nem tudom segit e, de az Avivaban van par feladat, ami kimondottam a letapadottan segit. Az egyik a Z ules, meg ilyen lablengetesek, minel jobban kell nyujtani a labat es kozben az izommal dolgozni. Egy probat meger szerintem.
Ne félj, olyan sok mindenen keresztül mentél már, nem lesz vészes. Nem kellemes, de nem vészes!
Sziasztok lányok!
Ritkán jövök mostanában, és akkor se szolgálhatok jó hírekkel. Tegnap voltam HSG-n. Hát azt hittem ott halok meg az asztalon annyira fájt. :(
A lényeg, hogy a jobb oldali petevezetőm teljesen el van záródva, a bal oldali átjárható ugyan, de az meg le van tapadva azt mondta a doki, merthogy a papír szerint meredeken lefut a caudal felé.
A doki előjegyeztetett jövőhónapra laparoszkópiára.
Kicsit félek tőle, meg nem tudom segít az rajtam bármit is? Szerintetek???
Már tényleg átok ül rajtam. Akárhová megyek, mindig találnak valamit.
Már előre félek a jövőheti endokrinológustól. :(
Remélem mindenki jól van!!!!
Jajj Nanda. Nem akarjuk a fraszt hozni Rad. Mondtak, hogy adnak elotte valami fajdalomcsillapitot? Ha nem akkor siman tolj e ket panadolt. De nyugi nagyon rovid az egesz. Es igy, hogy keszulsz ra szerintem nem lesz olyan veszes. Mikor lesz? Gondolok majd Rad. :)
már csak ha megemlítitek is be vagyok tojva tőle!Még eddig semmitől nem féltem,de most....
Haha, nekem megmutatta a doki, hogy mit szedett le... hat az eszkosz teteje volt egy kicsit piros. Vagy a belsekebe is volt valami? Azt nem tudom. Na mindegy, nem banom.
Fanni! Ja, hogy hetfon tesztelsz? Ez valahogy kimaradt nekem. Nagyon szurkolok!
Mivel a méhnyálkahártya felső részét szedik le, így kevesebb, ami leválhat, ezért gyengébb és kevesebb a vérzés.
Igen, a biopsziara csak mar nem tudom, hogy nevezzem :) Erdekes pont valamiert azt varnam, hogy erosebb legyen. Hat meglatom. Mindenesetre gyorsan felmosok, mert azert picit erzem. Most raavivaztam, hatha egy kis fizikai cucc segit rajta :) Koszi
[link]
Elvileg itt van minden info. Remelem, jol bemasolja, mert telefonrol molyolok...
Ha beírod a keresőbe és a betegtájékoztatót nézed meg, az nem jó?
Méhnyálkahártya biopsziára gondolsz? Nekem akkor jött, mikor szokott, de kevesebb, és nem fájt a hasam.
Köszönöm:)
Jön az a hétfő hamar, túl hamar is, már nagyon félek az eredmény miatt.
Most nem tudok felkelni, de ha Vincus vegzett a cicivel kimegyek es megnezem. :)
Izgi Fanni akkor most érted izgulunk:-)
Megkérlek megnézed nekem hogy a Vigantol cseppnek ki a gyártó,hány ml,egy ml-ben hány csepp van,és hogy egy csepp mennyi NE?össze akarnám hasonlítani az Oleovit D3 cseppekkel lehet ugyan az csak más a neve?mert azt Osztrákból be tom szerezni akár nektek is.szóval az üvegen ami van adat az kellene mind.
Huh, mindjart itt a hetfo! :) persze Neked meg odebb van jocskan. Remelem, gyorsan telnek a napok es hetfon pozit tesztelsz majd! :))) hajra kis 5naposak!
Tenyleg?? KOszi, megnezem, milyen modszer es, h szabad-e :)))
Biztos csak azt kell kifizetni, ami épp aktuális, semmit sem előre, és semmit sem utólag.
További ajánlott fórumok: