Lombik-de hol legyen? Vélemények a meddőségi intézményekről.. (beszélgetés)
Köszi, én már nem nagyon leszek. De mindig örülök annak akinek sikerült.
Köszi szépen Bcicus!Kívánom hogy hamarosan teis nagyon boldog kismami legyél!!Soha ne add fel,Nektek is sikerülni fog!!!
Szia.
Én a győri Kaáliba jártam. Csak pozitív véleményem van róluk, bíztam bennük. Sok problémám volt (műtétek, hormon...). Az első baba elment. A negyedik kezelésre beteg volt a baba. De az 5. lombik kezelésre megszületett a lányom. Majd 6.-ra az ikrek! Hálás vagyok nekik, mindenért. Voltam én is a padlón, de nem adtuk fel.
Szia!
Most találtam rá erre fórumra. Mi a debreceni Kaáli intézetben voltunk. Nem tudok rá mit mondani: elképesztő. Rend, tisztaság, mindenki végtelenül kedves volt, a doki is akihez mi jártunk is egy jó fej. Mindig nevetve jöttünk ki tőle, persze a komoly dolgokat komolyan és ÉRTHETŐEN magyarázta el. Persze nem véletlen ez a nagyon pozitív visszagondolás, hiszen elsőre sikerült a beültetés. Most 22 hónapos a kisfiam. A pénz, amit kiadtunk ezért vizsgálatok az elején és az injekciók és gyógyszerek a programban, összesen olyan 200 ezer forint körül mozog.
Nem akarok hazabeszélni, de a Kaáli honlapján rajta van, hogy a debreceni most a tuti. Beleolvasgattam egy-két hozzászólásba és látom, hogy van, aki a Dévai intézetet ajánlotta. Azt nem ismerem, de csak jókat hallottam róla.
Gratulálok a lányokhoz és endes tőletek, hogy felajánlottátok, mondjuk az én pároménál biztos nem volt rosszabb az eredménye. De örülök, hogy nektek lehtett segíteni.
Sziasztok!Mi is a Szűcshöz jártunk a BMC-ba.Az első lombik sikerült,most 30-án lesznek két évesek a lányaink.8petesejtből,8beindult,igaz ICSI-vel,2-tőt beültettek,a többit viszont tavaly felajánlottuk másoknak.Sokan elítéltek emiatt,de nekem már van 3gyerkőcöm,és bízom benne hogy valakinak segíthettünk!:)Én csak jót tudok mondani,mindig tudtam hogy mi fog következni,és volt amikor a nővér megszorította a kezemet,ez akkor rengeteget segített,ezer köszönet nekik!Persze mndenki arra esküszik,ahol neki sikerült!Pedig ha valakinak rossz volt az eredménye,hát apáé siralmas volt!
Mi a Szűcshöz járunk. Szerintem nincs vele semmi baj. Igazából azért Őt választottuk, mert amikor odamentünk Ő volt a legfiatalabb, de már volt tapasztalata.
Sehol senki?
A dokimDr SzűcsZoltánt ajánlotta BMC-ben.Van valakinek vmi tapasztalata esetleg?
Én nem így látom, ha az ember tudja, hogy soha nem lehet anya, semmilyen módon akkor kár azzal hitegetni magát, hogy lehet.
Jaj istenem ezt még olvasni is szörnyű.
Én azért még mindig azt mondom, soha de soha nem szabad feladni!!!!
Nincs más választásunk mitn feladni és elkfogadni, hogy sose lesz babánk, hiúb ábrándokba kár ringatni magunkat, mert úgysem teljesülhet soha.
Soha ne adjátok fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze mindenki azt fogja dícsérni, ahová jr,esetlegesen már van saját + tapasztalata is!
Én pont azért indítottam ezt afórumot, mert látni akarom hol mikét haladnak dolgok, és hát ugye valljuk be őszintén az anyagi oldala sem mindegy!
Köszi, de nekünk már az orvosok szerint sincs mibe rmeénykednünk, nem működünk ennyi. Nem lehet babánk, el kell fogadni.
Bcicus!Kárlek fel a fejjel!Hidd el van megoldás!Elhiszem, hogy fáj, én 2 babácskám már elveszítettem, mindkettőnél teljesen összeomlottam.De fel kelltudni állni, és előre csakis előre tekinteni!
Nagyon szorítok nektek!
Nem, csak valószinűsítik, hogy a spermiukkal van a gond, most csinálnak nekem egy teljes kivizsgálást, hogy nincs e záptojás efektusom (nem tudom mi a hivatalos neve), tehát, hogy a poeték képtelenk az osztódásra, de kicsi az esélye, mert a 3 lombikból 2-nél 1-1 elkezdett osztódni,de hiába. AZ elsőnél nagyon lassan osztódott, a másodiknál szépen, de nem tudtukl mi lett volna, ha nem halok majdnem bele.
Mert nem osztódnak a sejtek.
Megkérdezhetem, hogy miért nem sikerül?
ha nem akarsz akkor nem kell válaszolni...
Ez sem feltétlenül igaz, nekünk nem sikerült és szinte biztos, hoyg sose lesz gyerekünk, de ettől én még ajánlom bárkinek az rk-t mert nagyon jó doki van ott, de hiába ha mi nem működünk.
Ez jó hír, ha netalántán folytatjuk. Köszönöm.
Teljesen igazad van.És kívánom mindenkinek
akárhova jár is hogy sikerüljön.Szívből
kívánom.Ténleg.
sok tényező alapján dönthető el, hogy hol csináltatjuk a lombikot.
de azt hiszem az a legfontosabb hogy bízzuk bennük, mert rábízzuk magunkat és a meg nem született gyerekünket is.
Sokan mondanak sokfélét a szegedi kaáliról is. De nekem ez van a legközelebb, a nődokim ismeri a kaális orvosomat. Sikerülni fog a babóca.
Mindenkinek sikerülni fog és azt az intézményt fogja dícsérni ahol hozzásegítették a csodához.
kérheted! Nekem van olyan ismerősöm aki kérte.
Na jó én nem halgatok senkire,mert úgy látom
itt mindenkinek ténleg más a jó.Remélem jó
helyen vagyok és sikerülni fog a baba.
Hiszem,hogy sikerül!!!!!!!És ez a lényeg
Én nem akarok semmelyik más Intézetre rosszat írni,mert csak egy helyen voltam, tehát nem is értem ezeket "azt hallottam" róla.
Ha vkinek összejön a baba úgyis dicséri, ha meg nem az sem jelenti azt, hogy az orvos hibája.
Ezt most nem értem.Hogyhogy nem mennél te
sem máshoz az tuti.Nem értem bocsi.
Egyébkétn bocsi, hogy belerondítok a topikba, de megkérdezhetem, hogy nem tudjátok e, hogy az állam finanzírozós helyen kérhetem e, hogy magam fizessem a kezelést és így ne kelljen várni, meg talán így oda is fogyelnek ránk, ha úgy döntünk , hoyg folytatjuk?
ÉN eddig az RK-ba jártam, igazából nincs velük baj ajánlani tudom, bár mi váltunk, ha egyáltalán folytatjuk, mert a mienk egy spéci helyzet nagyon ritka. A dévaiba, a BMC-be és a pesti kaáliba tuti nem megyünk mert rengeteg rosszat hallottam róluk. Amit eddig csak ajálottak, tehát rosszat még nem halottam az a Pécsi intézet és a Győri. Sajnos a Ciris sem jó már, mert a jó dikik eljöttek. Mi még nem tudoim folytatjuk e, valszeg nincs értelme, de ha igen vagy Pécsre vagy Győrbe fogunk menni.
ja ugyanez a nick nevem ott is csak a könnyebbség kedvéért:)
További ajánlott fórumok: