Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Nagyon sajnálom:(
Adott valamit a menzi meghozatalára??
Leírom minden eredményem hátha van még valami észrevétel! Amúgy nagyon köszi mindenkinek a segítséget! :)
Tsh 1,65
Fsh 7,4
LH 5,1
Prolactin 112
Ösztradiol 162
Anti müller 0,8
Hát ezt én is elég frankó eredményeknek mondanám! :)
Egyik endós ismerősömnek 0,7es AMH-val, aktív endometriózissal, alig mozgó spermákkal lassan 1 évesek az ikrei első lombikból! :)
Sziasztok!
Tavaly az AMH szintem 0,1 volt, mostanra felment 0,2re. Szerintetek ez már haladás vagy még mindig egyenlő szinte a nullával??
Szia Rena,
Nem tudom, más is hozott-e létre titkos és zárt csoportot a témában a FB-on, én igen, és szeretettel várjuk a magas FSH-s, alacsony AMH-s sorstársakat, akinek lenne kedve csatlakozni. A FB-on napi szinten fent vagyunk, és az a felület sokkal alkalmasabb a naprakészebb, gyorsabb, bizalmasabb információcserére. A csoportot ill. a tagokat kívülálló nem láthatja, rá sem lehet keresni; csak mi, tagok látjuk egymás hozzászólásait. Többen is írunk azonban anonim blogot, a FB-on viszont a civil nevünkkel vagyunk fent, szóval ez egy igen bizalmas kör lenne, ahol a cél egymás segítése, támogatása, megismerése lenne. Akit érdekel, priviben írjon magáról pár sort légyszi, ill. név és emailcím kell még. Rena81, Neked írtam privit a másik fórumon :) Szép napot mindenkinek! :)
Sziasztok!
A magas ösztradiol szint mitől van? Cisztától? Van valami ellenszere? Szerencsére az AMH eredményem felment 0,1ről 0,2re. Még így is alacsony de legalább emelkedett.
Én ma jelentkezetem be Nk funkció vérvizsgálatra a Labóratórium KFT-hez, jövő kedden megyek. Ára kb 30 000 ft. :-(((
Én is inkább megcsináltatom nehogy ezzel legyen a gond.
Szedsz valamit vitaminokon kívül? Már csak az ösztradiol miat kérdem?
Az infúzióra rákerestem a neten és nagyon bíztatóan hangzik, amit olvastam, kimondottan a magas NK sejt esetén.
Én is elég régen gondolkodom rajta, hogy jó lenne megnézetni az NK sejt szintemet. Láttam, hogy otthon több magánlabor is csinálja, de kb. 20e ft-ért. Van valakinek infoja arról, hogy TB alapon meglehet-e csináltatni valahol?
Kedves Nikobeka! Örülök, hogy már elindultál az úton! Sajnos nekünk halasztani kell még a dolgot, az augusztusi dátumot töröltettük, mert valamiért nem megy le az ösztradiolom. Holnap megyek a nőgyógy.-hoz remélem, hogy csak a ciszta miatt van.
A másik...csináltatnom kellett NK sejt és arány vizsgálatot és az jött ki, hogy magyas az NK sejt funkcióm, ami azt jelenti, hogy túl védekezik a szervezetem. Ami egyéb esetben tök jó lenne, de ha terhes akarok lenni, akkor akadálya lehet a terhességnek is, mert a szervezet betolakodónak érzi az embriót és kilöki magából A Zlín klinika most azt javasolta, hogy ha majd lesz a beültetés, akkor előtte 1 héttel és a terhesség 6.és 12.hetében adassak be magamnak egy INTRALIPID infúziót. Van köztetek valaki aki kapott már ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?