Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Gratulálok! és jó egészséget kívánok a babának és az egész családjának! :)
Nagyon jó ilyen híreket olvasni :)
Gratulálok a kisfiúhoz! Sok boldogságot!
Jó, hogy írtad nekünk, kellenek az ilyen örömhírek, hogy mi se adjuk fel!
Szívből gratulálok a kis drága fiúcskátokhoz. Egészséget, boldogságot nektek! Nagyon megindító az írásod. El is sírtam magam.
Tényleg! Minden jót! Vigyázzatok a kis kincsre nagyon!
Szia Bagoly!
Én ma kaptam esélyt abba a programba csatlakozni amiről Te is írtál. Elmondanád Te hol tartasz? Van valami tapasztalatod, tanácsod? Mi belemegyünk nekünk jó lehetőségnek tűnik és bizakodó vagyok.
Tiszta szívből gratulálok Zalán babátokhoz!!
Leljétek benne örömötök mindennnap,és további egészsében gazdag napokat, éveket Nektek!!:)))))
Az igazság, legalábbis szerintem, hogy semi nincsen kőbe vésve. Lehe, hogy úgy vannak vele, mint a TSH-val. Arról is megoszlanak a vélemények. Nálam egy 290-es E2-nél örjöngött a doki, de eltekintve attól, hogy az igen furcsa körülmények közt született az eredmény, az a doki egy csomó más dolgon is örjöngött, amin nem kellett volna. Ha a dokidnak nem fél, akkor próbálj meg te is pozitív lenni. Az a legfontosabb.
További megnyugtatásul, 23,3-as inzulinnal, 175 ösztradiollal és 8,5 FSH-val is lehet petesejtet gyártani.
Én most várom a saját laboreredményeimet. Sajnos itt nem én kapom az eredményeket, hanem a háziovosnak küldik. Csak akkor szólnak vissza, ha rossz, szóval valszeg csacsogni fogunk a doktornővel.
A Bp-i Kááliba járok Krizsa dokihoz. Azt mondta, semmi gond ezzel az ösztradiol értékkel.
Azért érdekes, mert a neten utánanéztem és van ahol a 220as érték teljesen belefér a normál tartományba, ugyanazzal a mértékegységgel nézve persze.
Különböző labor különböző ref érték??? Ez hogy van?
Ez az ösztradiol nem éppen a legjobb a papírforma szerint. Az FSH-d nagyon szépnek látszik, de ebbe sajnos lehet, hogy belejátszik a magas ösztradiol is. A többi abszolút ok. Az orvosod látta már? Hová jársz?
Elvben a closty blokkolja az ösztrogén receptorokat, így az agyat becsapja, ami erre reakcióként, emeli az FSH-t és az LH-t. Ebből nekem, laikusnak, az jön le, hogy akkor végülis mindegy, hogy milyen az ösztradiolod, de a valóságban ez biztos nem ilyen egyszerű.
A helyzet az, hogy nekem holnaptól kellene szedni a Clostyt, dokim szerint mehet nyugodtan én azért nem vagyok olyan nyugodt az ösztrogén miatt.
ja, és az éhgyomri
inzulinom 5,1!!!!! lett, csodák csodájára, ilyen tökéletes még soha sem volt!!
Az osztradiolt jo lenne levinni. Az itt leirtak nem csak mioma problema eseten hasznalhatnak ( a cikk amugy 2 reszes)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?