Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Nekem a BMC-ben csináltak: hormonok 3. 21. nap, teljes vérkép, vizelet, HIV, hepatitis b-c, toxoplazma, néztek ultrahangon, meg kellett csináltatni az átjárhatóságit, AMH, mell UH, férjemnek ott is egy vizsgálat, ja és neki is vérből szinte minden. Csak ezek után foglalkoztak velünk.
Vigyél másolatot: házassági anyakönyvi, tüdőszűrő, rákszűrés.
Mi is Bp-i Kaáliba járunk. Te kihez mész?
Én is vittem csomó eredményt: hormonok, AMH, genetika, rákszűrés, tüdőszűrő, mellultrahang, immunológia, vércsoport.
De pl. már régi volt a HIV, hepatitis B,C, hüvelyből pár dolog, ezeket újra kérte.
Pluszban még kért tejcukor, glutén, liszt, meg a kilégzéses helicobakter. De gondolom ez dokifüggő is lehet.
Ezeket intézem most.
Én 37 éves vagyok, 1,5 éve mérték a <0,1 AMH-t.
Gondolom a doki gyógyszermentesen akarja látni az eredményeimet, biztosan nem hisz a DHEA-ban.
A kilégzéses helicobaktert a Kaáliban kérte a doki, nem tudom miért.
Azt mondta is, hogy ne engedjek ledugni semmit a gyomromba, csak kilégzéses legyen.
A körzetitől kétrem beutalót rá.
Azt mondta ne szedjem a DHEA-t, meg a bromocriptint. Az FSH-mat nézegette, hogy akkor már szedtem-e vagy nem. Biztos azt is befolyásolhatja.
Gratulálok a széperedményeidhez!
Remélem te is csatlakozol hozzánk tavasszal!
Szia!
Mire vagy kíváncsi pontosan. Mi jártunk oda is :)
Kérdezz nyugodtan!
Sziasztok!
Valaki közületek jár,vagy járt a Szent Jánosba?
Mire számítsunk?
Február 6.,-án van időpontunk.
Ezen a héten még egyszer spermatagrom vizsgálatra megy a párom.Egy órán belül meg van az eredmény.
Rengeteg más vizsgálat is volt.Nem szeretném az időt vesztegetni:-)
Mindenről másolatot csinálok,remélem ezeket elfogadják,és nem kell más.
Kaális eredmény alatt a kaáli által kért eredmény értendő. Bp-n talán kevésbé kekeckednek, mint Győrben, ott viszont minimum egy általuk végzett sperma vizsgálatot kérnek. Minden esetre, nem tudom beszéltetek-e velük már, de érdemes az ő kritériumaik alapján összeszedni a papírjaidat. Remélem tőletek sem fognak további extrákat kérni.
Ne is adj semmit. Tudom, mi van a honlapjukon, és én is eléggé elhültem, mikor meghallottam, de sajnos mivel biztos forrásból jött, valszeg igaz. Nem Pesten történt.
Azért azt valaki priviben elküldemné nekem, mik azok a Kaális eredmények, amikenek biztosan meg kell lenni?
A korom a 39 év amúgy nem elég indok lombikra, alapból?
szia! Én 39 leszek nyáron, és az első babát várjuk :) Ma csináltam a biztonság kedvéért még egy tesztet (múlt vasárnap óta a 4.-et,mert valószínűleg csak szerdán este megyünk dokihoz), és a baba-csík előbb jött, mint a kontroll csík :)
NEM FELADNI SENKINEK!!!!!
Nagyon drukkolok inden babára vágyónak! :)
Miért kell kiürüljön a DHEA, mire kíváncsi K. doki?
Én holnap "látogatom" meg :) viszek néhány friss eredményt. Amin meglepődtem, hogy a D vitamin 152,9 nmol/L és a TSH 1,11!! D vitamint egy éve szedek és 20-ról indultam :) a TSH pedig 2,48 volt legutóbb ősszel, az FSH pedig annyi, mint kb. szokott, most éppen 14,01. Azért remélem lassan kezdhetünk!!
Én közben kaptam időpontot februárra a kilégzéses helicobacter vizsgálatra.
És még egy vérvétel vár rám, ha legközelebb megjön, addigra kiürül a DHEA, bromocriptin.
Aztán csak begyűjtöm az eredményeket és várom a márc. 19-et, hogy mehessek a Kaáliba.
Sacikag
Veled mi van? Várjátok a következő mensit?
Jó pihenést kismami! Ez most biztosan sikerül!
Valahogy úgy érzem, hogy mindannyian sikeresek leszűnk, ez a mi évünk!
Na akkor nagy hajrá a felzárkózó háromnak!
Különben a sógornőm is csücsült a nőgyásza rendelőjében olyan 40-essel, akinek sikeres INSZEMJE volt.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?