Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia Dry,
Spontán baba. Lombikban a lányok tudnak segíteni. Ha tudnám a receptjét, hogyan lehet 0.1es AMH-val teherbe esni, már régen telekürtöltem volna a netet, fôleg ezt a fórumot. Még tippem sincs, hogy mi segített a következôk közül: akupunktùra, talpmasszázs, barátcserje, D-C-E vitamin, méhpempô, virágpor, cickafark és palástfû.
De lombik elôtt érdemes pajzsmirigyet, inzulint, cukrot nézetni, mert ezek gátolhatják a teherbeesést és ezen a hormonok sem segíthetnek.
Nagyon ügyes vagy!!!Gratulálok !Rengeteget fogytál!
Bár,csak én lennék ilyen kitartó :-)
Ha feltehetek egy indiszkrét kérdést; mennyiről indultál? Vagy inkább milyen testtömeg indexről?
Habár, ahogy írtad is, a lelkiállapot legalább ilyen döntő. Ha valaki ki tud kecmeregni a saját nyomorából az már fél siker. Már persze, ha sikerül...
Nem tudom, minek köszönhetem a babát, nyilván sokat számított a fogyás :)
Nagyon köszi mindenkinek! :)
Szia Piros,
Utroról annyit, h engem piszkosul felfùjt. Ha ezt tapasztalod, akkor tudd, hogy bizony a progeszteron hatása.
Shanee!!! Gratulálok. Nálam augusztus végén mértek elôszõr AMHt, persze 0.1 alatt volt. Ma pedig 18 hetes terhes vagyok. Ennyit az AMH mindenhatóságáròl.
Amùgy a nyári 0.1es AMH és a pozitív teszt közti idôben mi történt veled? Akupunktùra, DHEA, vitaminok vagy bármi egyéb???
Nagyon szuper!! Gratulálok!!! Dokidnak modtad már?
Hát témyleg le van tojva az AMH!
Reméljük a kettő szépen osztódik!
Még lehetnek ikrek is!
Nagyon szuper a 6 db!!!
Remélem szépen osztódnak!!!
Drukkolok tovább+++++++++++++++++++++++++++++++
De jó hír!!!!
Hatalmas gratula és megy a drukk bőven, hogy minden rendben legyen!!!!!
Hullámhegyek, hullámvölgyek...
Most beszéltem a biológus sráccal.
6 petesejtből csak 2 termékenyült meg. :( :(
Nem értem, hogy miért.
Lehet, hogy a magas prolaktin színt miatt..???
Bár arra sem szólt semmit...
Jaj de jó!!!
Gratulálok a kis pocaklakódhoz!
Sajnálatom az altatás mellékhatásai miatt.
Látod, lett egy féltucat petesejted, pedig mennyire le voltál lombozva! Nagyon szorítok, hogy szépen termékenyedjenek meg és osztódjanak mintaszerűen.:)
Ez nagyon szuper!!!
Biztosan sok meg fog ebből termékenyülni!
Holnap írd meg mit mondott a biológus.
Megy a drukk! :-)
Sziasztok!
Hazaértünk. Az altatásról annyit, hogy én úgy látszik nem bírom. Megint végighánytam egy zacsiban az utat hazafelé. Erős fejfájással. Majd később beveszek egy Panadolt.
Jó hír!!!!!!
6 azaz hat petikét sikerült leszívni!!!!
Annyira boldog vagyok, még a rosszullétem ellenére is. :)
Holnap kell telózni a biológus srácnak, hogy mennyi termékenyült meg.
Annyira jó lenne, ha most legalább 2 pindurkát visszakaphatnánk!!!!
Szorítsatok légyszíves, hogy minél több termékenyüljön meg, és minél több legyen beültethető állapotban.
Remélem erősek és életrevalóak a pindurkák. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?