Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Mekkora faszfej a főnököd, már bocsika, a köcsögét neki!
ne is foglalkozz vele, csak a keserűség szól belőle
Nem tudom. Talán azért ennyi, mert 3.hete szedem megint a dhea-t. Vagy csak mázli. Vagy beparázott a szervezetem. Vagy az összes együtt:)
Persze a hétvége megint ellenünk dolgozik, de lesz ami lesz!
Remélem jobban leszel hamarosan!
Nagyon édes lehetet a kisfiad!
Akkor csak pihegessél ne is foglalkozz semmivel.
Jobbulást!
Igen és így is lesz! Majd vághatja a pofákat nyáron.
Ez igen 16-os FSH! Hogy csináltad? Ügyes vagy!
Nagyon drukkolok neked!
Annyira szeretném, hogy végre sikerüljön!
Igen, naná hogy betegállományba ment a kolléganőm, egyrészt mert ugye hideg van, habár most hogy kint jobb az idő már volt 20 fok.
Másrészt laborban vegyszereket vizsgálunk és így nem igazán tenne jót a babának.
Én is igyekszem vigyázni amennyire lehet.
Tudtam, hogy ti is mérgesek lesztek rá.
Azért olyan jól esik együtt szidni!
Ja, persze, hogy nem orvos, csak okoskodó, ő olyan mindent tud típus, mindent meg tud magyarázni.
Amúgy van esze, de másnak nem hisz, pedig volt már rá példa, hogy ellenkeztem vele és kiderült nekem van igazam.
Sacikag, megy a drukk ezerrel innen a kórházból. ugyanis vasárnap óta bent vagyunk, mert elkezdtem vérezgetni, ami szerencsére már elmúlt, de magas a vérnyomásom, meg a cukromat is figyelni kell. Elvileg jövő hét végén megyünk haza, addig szigorú fekvés. Babó egyébként 8,9 cm-es, ma is integetett anyukájának kézzel-lábbal. Ja, és kiskrapek :)
Nagyon drukkolok nektek csajok!
bunkó embereket leszarni, csak magatokkal foglalkozzatok, és NEM FELADNI A REMÉNYT!!!!!!!
Puszi nektek!
Elvben igen. Ő a Kaálitól ment át, ahol ugye a tükrözés kötelező, mielőtt foglalkoznának az emberrel, tehát elvben megnézték már belülről. Bár a szegedi kaáliról sok jót nem hallottam eddig.
Sajnos a sógornőm példáján megtanultuk, hogy attól, hogy valakit elvben kivizsgáltak (sőt akár leletet is kiadnak róla), még nem jelenti azt, hogy valóban rendesen megnézték.
Lehet, hogy a tiéd megértené ha van már gyereke.
Az enyém extrahülye!
Jesssszus... Hát akkor nem csodálom h f.szfej. :S
Én a lombikot se akartam elmondani, mert a főnökömnek - szintén pasi - 3 gyereke van... Biztos vagyok benne, h nem értené meg, nem lenne empatikus a hiányzásokkal. :( :(
Engem is felhúzott nagyon, de még bírom magam.
Hülye állat!
kb. 50 éves pasi, se felesége, se gyereke, anyjával él.
Olyan köcsög a főnököm!!!
A kolléganőm ma bejelentette neki, hogy babát vár és hétfőtől betegállomány. Ez meglepte.
Rólam ugye tud, hogy hova járok.
Mondtam neki, hogy remélem én is bejelenthetem ugyan ezt júliusban, merthogy júniusban indul a lombik.
Erre ő, lehurrogott, hogy ilyen eredményekkel nem valószínű, hogy lesz petesejt hiszen a múltkor sem volt.
Meg nagyon kicsi az esély hogy lesz valaha is eredménye.
Hát a k.annyát!
Éppen nem voltam sírós hangulatban így bírtam és ellenkeztem hogy mennyi ellenpélda van mostanában is.
Majd otthon kibőgöm magamat.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?