LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
A Lifetilt étrendeket szerzői jog védi, másolásuk, továbbküldésük jogsértő tevékenység.
Ez az új étrendkiegészítő a Zero helyett
Sziasztok, kerdezni szeretnek a Reka-fele KF etrenddel kapcsolatban, ha meglenne valakinek :)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy aki rendelt idei KF2 csomagot, az meg tudná mondani, hogy mit takar az Aero?
Céklautálók: Réka az egyik élőjében elmondta, hogy a feminpros változatban egy helyen van cékla, de a Feminpron indén is lesz aszisztencia vagyis segítenek a cserében.
A bakkernél tavaly óta van kitéve helyessítési lista.
Van itt kissfit tag? Az a csoport milyen? Van olyan jó mint a bakker vagy a feminpro?
Az a csoport milyen plusszt ad cserébe?
Amúgy miért cserélnéd? Csak kíváncsiságból kérdem. A fb bejegyzésekből úgy láttam, hogy mintha a FeminPros lenne inkább jobban ránk szabva, apróbb de élhetőbb változtatásokkal.
Plusz pénzt kapnak v jutit. Tök mind1. Uaz. Értsd jól
Nem tudok sajnos segíteni, de kíváncsi lennék, hogy van-e közte különbség.
Esetleg a Karácsony-szilveszteri étrend megvan valakinek? Mennyiben más mint a 2017-es karácsonyi? Jók a receptek benne? Érdemes megvenni?
Nem jól tudod. A cég az övé, és ő akar(t) terjeszjedni Anglián keresztül külföldön is.
Nem plusz pénzt keresnek rajta, hanem az árból kapnak jutalékot (mert nyilván nem dolgozik senki ingyen...), vagyis a Tomi annyivl kevesebbet keres az általuk eladott csomagokon (mert mind ugyanannyiba kerül).
Azért kérdeztem mert a FEMINPRO csoportban Réka írta, hogy átírta a programot...bizonyos részeibe belenyúlt.
Tavaly egyforma volt, de Réka extra segítséget nyújtott (többször is írtam és 1 napon belül válaszolt.
Semmi különbség nincs, csak vannak plusz csoportok akik még plusz pénzt keresnek rajta, pl bakker, feminpro, kissfit....
Az új 2021 KF2 - mi a különbség a FEMINPRO és a sima Lifetiltes között? Valakinek megvan eseteleg mindkettő?
Franchise-ban csinálja ha jól tudom, angol érdekeltségű az anyacég. Ez nem zarja ki mondjuk h miert is ne lenne bármilye is Máltán....
2021 kf1 engem is érdekelne.... kíváncsi vagyok miben változott tavaly óta.... 🤔
Akinek megvan a 2021es Kf csak legalabb azt mondja meg hogy van e benne cekla??Mert ha van nem rendelnem meg😀
Sziasztok!
A főzés mentes étrend tényleg főzés mentes?
Mindent megveszek készen és már ehetem is? Valaki írjon már róla nekem pár sort! Köszönöm szépen!
Szia! Írtam privát üzenetben. Nézd majd meg! :)
Mozaikos, és 10-10 recept van minden étkezésre. (Szerintem ugyanez lesz a mostani programhoz is, és csak a kiegészítők alapján lesz 2, vagy 4 hetes.)
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy az álomsúly csomaghoz az étrend az hány heti? Remélem értitek a kérdést, mert ami ma megjelent ahhoz 2és 4hetes étrendek vannak. A simához, ami nem a diéták harcában szerepel, arra vagyok kiváncsi. Köszönöm :)
Sziasztok!
Van egy eladó bontatlan 60 dbos CLA-m. Akit érdekel írjon üzit. Köszi
Sziasztok!
Csak érdekességképp, mivel f@cebook oldalra ki sem engedik a kérdésem.
Mit gondoltok arról, hogy az alapító, Tamás többször felszólalt már azért, hogy tegyünk az országért, és hogy a Lifetilt tisztességes vállalkozás, nem trükközik az adózással, mégis egy Máltán bejegyzett cég a Lifetiltfood 100%-os tulajdonosa, aki részére a 470 milliós osztalékot fizetik ( az 5 %-os máltai adózás miatt természetesen).
Az adatok nyilvánosak, elérhetőek az e-beszámolón, egyetemi beadandó közben jutott eszembe ránézni a beszámolóikra.
Sziasztok!
Szeretném eladni CLA kapszulákat 34 db
Privát ONE kapszulákat 66db.
Félhavi adag.
Nem igazán jött be nekem.
Ár megegyezés szerint.
orsos.nora@gmail.com
Sziasztok! Neztem a kf 1-2 csomagot, megeri azt a kozel 50.000 ftot amennyibe kerul? Anno megvettem egy bride csomagot otthoni edzestervvel, az nekem bevallt, de a penztarcamnak ez nagyon soknak tunik :/
Szia a karácsonyi receptek milyenek? Tervezem a megvételét
Szia ! Még van még? Ha megvan légyszíves írj már rám adriennoncsi@gmail.com email re! Köszönöm szépen!
Szia, milyen aron tudnam megkapni? Koszi
Sziasztok!
Görög étrend tapasztalatok érdekelnének, akinek megvan, kérem írjon 😊
További ajánlott fórumok: