LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! "Kézzelfogható" termékeket (shake, kapszula) tényleg el lehet adni, a moderátor ebben tévedett a te esetedben, mert te csakugyan szeretted volna, ha jól emlékszem.
A digitális formában kapott menüket nem lehet sem eladni, sem cserélgetni, a szerzői jogok miatt. A Lifetilt képviselője és még az ügyvédjük is írt nekünk felszólítást, így a természetesen a fórumban betartatjuk az erre vonatkozó törvényeket.
Vegyétek figyelembe, hogy egy menü valakinek a szellemi terméke, jogai vannak ahhoz, hogy ne másolják és sokszorozzák. Ahogy a könyveket sem szabad fénymásolni és úgy terjeszteni, úgy nem szabad a digitális szellemi termékeket sem több példányban szétküldözni másoknak. Ez a törvény, ezt kell tiszteletben tartanunk, amire titeket is megkérünk.
Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnék cserélni az új villám étrendről.
Sziasztok!
Bakker, nyári vegán étrendről cserélnék tapasztalatokat.
Bakker, nyári étrendről cserélnék tapasztalatokat.
Nyári villámról tudok véleményt mondani akit érdekel.
Igen, nekem is törölték már hozzászólásomat. Aztán miután e-mailben megkérdeztem, hogy ugyan miért, akkor annyit írtak, hogy sorry, mégsem sértettem szabályt.
Gondoltam, hogy nem csak velem van baj; a kérdésemmel valahogy fel szerettem volna hívni a figyelmet arra, hogy az szigorú admin szemek miatt úgy tűnik hogy meghalt a fórum.
Szia!
Az idei villám teljesen más mint az előző.Az első két hét kötött és csak az utána lévő hetek mozaikosak. A benne lévő kajcsik is teljesen különböznek, de nagyon finomnak tűnik az öszes. Jelenleg még a tavalyit csinálom, de biztosan ki fogom próbálni az ideit is. :)
Sziasztok!
Én csináltam a tavalyi villám diétákat, és érdekelne, hogy az idei mennyiben más?
Sziasztok!
Akinek megvan a feminpro nyári villám, írjon rám légyszi! Érdekelne pl. mennyire vega kompatibilis?
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan aki 30-40 kg túlsúllyal végig csinálta a Balance programot? Mennyit sikerült fogyni? Köszönöm
Szia!
Nekem van, érdekel még?
Sziasztok!
Érdekel valakit a villámdiéta? :) Nekem a tavalyi nagyon jól sikerült :)
Szia!
Én tervezek belevágni. Bár még kell némi elhatározás hozzá 😀