LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
A Lifetilt étrendeket szerzői jog védi, másolásuk, továbbküldésük jogsértő tevékenység.
Eladók az alábbi bontatlan Lifetilt termékek.
Lifetilt kollagén Pink 5000Ft
Lifetilt Cla 120 8500Ft
Átvehető Budapesten a XV. Kerületben. Érte kell jönni, nem tudom vinni sehová.
Posta megoldható posta csomagként a vevő terhére előre utalás esetén.
Érdeklődni wintersunet@gmail.com
Sziasztok
Dietshake-emet eladnám
22 reggeli
28 ebéd
27 vacsora
30 napos recept füzet
+1 DOBOZ COLLAGÉN
a csomag ára 35 000 ft
Érdeklődni romsiorsi@gmail.com emal címen
Dietshake eladó 2 db reggeli 6db ebéd 6 db vacsora 8000 ft
Sziasztok
Dietshake-emet eladnám
22 reggeli
28 ebéd
27 vacsora
30 napos recept füzet
+1 DOBOZ COLLAGÉN
a csomag ára 40 000 ft
Sziasztok!
Van dietshake-s csomagom ami eladó.
9 reggeli
9 ebed
10 vacsora
plus 52db Pyruvat One
Egyben szeretnem eladni.
Ara : 15.000 FT
dudasnekriszta@gmail.com
Senki nem jelezett még vissza, csak te. :)
Sziasztok
Dietshake-emet eladnám
22 reggeli
28 ebéd
27 vacsora
eredeti ára 733ft/db volt én 584 Ft/db áron adnám
azaz 45 000 ft a 77 csomag.
Dietshake-et vennék, ha van eladó, írj. (nyilván nem webshop áron érdekel...)
daniellakovacs78@gmail.com
Szóval. A gymbeames kollagén nem jött be.
Nekem a gymbeames kollagén. Nem jott
Szia! En anno osszehasonlitottam ar-ertek aranyban a termekeket. Vegul a Biotech CLA es HCA mellett dontottem es a Peak Pyruvatot vettem meg. Ugyan az az osszetevo,lenyegesen kevesebbert. A Biotech azert jott jol nekem,mert SZEP kartyaval is megtudtam venni oket 😄 Nutriversum collagenbol sok kell szerintem naponta,hogy erjen valamit. Viszont a Gymbeam szuper! Magasan a legtobb benne az osszetevo.
[link] itt össze tudsz mindent szedni :)))) én is itt szoktam, egyben, jó előre
Szia! A nutriversumos cuccok is szuperek, de ha annál is olcsóbbat szeretnél, akkor próbáld ki a JutaVit termékeit. Ott is van kollagén (2000 Ft körül a 60 db), vagy ördögnyelv... stb. Ami a fogyást segíti. A PandaNutritionnak van Pyruvatja, vagy a StarDietsnek. Ezek drágábbak de sokkal olcsóbbak így is, mint a LT termékei. Ott a marketinget fizetik meg a csajok semmi többet. Szerintem. Anno sokat utána olvastam ennek. Persze a receptek lehetnek szuperek ezt nem vitatom, de gondolom ha felütünk egy 1200-1300 kcal könyvet hasonló dolgokkal találkozunk.
7 napos Diet shake program receptekkel eladó.
15.000 Ft, postát állom.
Nekem pl a nutriversumos cuccok is tetszenek, onnan most a collagent használom éppen pár napja.
Szia! Milyen más alternatívák vannak?Termékek olcsóbban?Tudnál segíteni esetleg?Privi?
Szia! Simán menni fog. És ha nem akarsz költeni a kapszulákat, akkor simán találsz olcsóbb alternatívát, ami ugyan az mint a LT. Én pl 2000 Ft-os kollagént+hialuron kombót szedem, szuper eredménnyel.
Sziasztok! Van egy bontatlan LifeTilt 1000g-os csoki ízű rizs proteinem, amit szívesen továbbadnék valakinek kevesebb mint féláron, 4000 Ft-ért. Pár hónapig tartogattam, de rájöttem hogy nekem natúr ízűre van szükségem, ezért nem használtam fel. (lejárata: 2021/10/18) Kérlek privát üzenetben írjatok, ha valakit érdekel. Budapesten tudnám átadni személyesen valahol a belvárosban.
Szia!
Én is jelentkeznék, hogy áll? :)
Sziasztok.
10 napos DietShake csomag eladó. 1 db reggeli cappucino és 1 db ebéd mogyorós csoki hiányzik belőle.
17 000 Ft (22 000 Ft volt az eredeti ára).
Dietshake eladó 2 db reggeli 6db ebéd 6 db vacsora 8000 ft
Szia. Nekem is van dietshake eladó .
Szia Barbie90!
Megvan még a diet shake csomag?
További ajánlott fórumok: