Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Akárcsak én:)
És minden áldott reggel, amikor megyek dolgozni, az autóban ülve az út széli fákat nézve a legmesszebb lévő fa is annyira éles, mintha csak az orrom előtt lenne, mindig átvillan az agyamon, hogy " Istenem, túl szép, hogy igaz legyen...!"
Nah Csajok tudjátok mitől parázok?
azt tudom ki van támasztva a szem, hogy ne tudjak pislogni, de attól még magát a szememet tudom oldalra mozgatni, nem?
Azt hogy akadályozzák meg? Attól félek én rontok majd el valamit...
de jó ilyet olvasni...úgy félek mostmár! NEmsoká itt van a 25-e...
Én az asszisztensnek is mondtam, hogy túl vagyok egy brutál császáron, nem hiszem hogy annyira fájna, azt mondja Áh, jöhet akkor 3 PRK-ra is:_)...szóval bízom benne hogy nem lesz kibírhatatlan...valaki azt mondta 3 napig nem tudta kinyitni a szemét annyira fájt neki...
Soha nem láttam így semmilyen segédeszközzel. Legalábbis emlékeim szerint. :)
De élvezem is az éleslátást, azóta folyton vigyorgok :)
Megértem:D
Én is alig vártam, és mikor kérdezte a dr.nő, hogy hogy vagyok, csak annyit tudtam kinyögni, hogy úgy érzem,hogy nagyon jól látok...
Én nem szedtem drogokat, de így sem volt vészes. :D
És hát a cél érdekében...
De kár, hogy olyan soká:)
Már én is kíváncsi vagyok!
Jól sejtem, hogy nem viselsz kontaktlencsét?
Nekem nem volt félelmetes, mert tisztában voltam, mit fognak csinálni és mert folyamatosan mondták is, hogy mi fog következni és mert kedvesek voltak és mert egy sanax is bennem volt...
Másfél hét lesz az egyhetes... :)
Jövő csütörtökön kell mennem.
Köszi:)Legalább te megértesz.
És hogy vannk a szemeid? Tisztul már a látásod?
Kedves Melcsi! Ne húzd fel magad! Mi ezt már Nélküled is elég jól megvitattuk.
Azt is megállapítottuk, hogy mivel nekünk nagy dioptriánk volt/van, ezért minket már évtizedek óta nem olvastattak "szabad szemmel". Ezért nem tudjuk, hogy hány %-ot láttunk szemüveg nélkül.
-1,5 dioptriánál ( és -1,25-nél pláne) hihetetlen volt a 10 %
De ha továbbolvasod, felfogod!
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?