Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
találjunk valami jobb témát :) ne pirítsatok el...mindjárt jön a férjem, mi a csodával magyarázzam, hogy talpig vörös vagyok???
A szerénység az egyik legdicsérendőbb erény. Ma kevés nő jellemzője.
szia csodapók! már azt hittem elvesztél? túl vagy a sulis évkezdés nehezén?
Szia! Kedves Füge! Szerinted akkor milyen a szép nő, ha Te nem vagy az?:) Volt kitől örökölniük!!:):)
nálunk se minden napos, azért is meglepetés....
de nagyon jól esik amikor eszükbe jut
ti tudjátok??? az apjuk sem , meg én sem vagyok egy extra szépség...a gyerekek meg mégis...
Engem nem szoktak így meglepni...:o
De még reménykedem
Gratulálok, szóval mostmár nem véletlen, mert a nagyobbik modell, a kisebbik ovi szépe, tudjuk kitől örökölték:DDD
így érdemes élni...sportosan, fitten...örök fiatalon
Volt kitől örökölnie... :))
gondolom...dehát ki ne lenne büszke rá.
én meg külön büszke vagyok rá, meg arra is, hogy szinte mindent tőlem tanult
De örülök!!! (És apuka is ki fogja magát most húzni, hogy az ő kislánya??)
szerintem gyönyörű, kreol bőr, göndör barna haj, kifejezetten szabályos arc...és mindehhez olyan agy..hihetetlen memóriája van..
sziasztok!
benne leszünk a tv-ben :) , nagyon aranyosak voltak a rajzok és a gyerekek is...imádtam őket..
lányom alig várta hogy a polgármester kezet fogjon vele, egyből összehaverkodtak...elmentek megnézni petra rajzát...alaposan ki is beszélték :)
:)))
Kis cuki lehet a királylány-művésznő:)
Ha nem érzelmileg közelíted meg, akkor jó a sorrend. Gondolkozz! :)
Megjönni látszik az eszed! Használd ki a helyzetet!!! Aztán majd ráérsz dönteni, ha úgy érzed, hogy nagyon muszáj:)
Kedd délelőtt láttam Kecskeméten egy hölgyet, inkább 61 volt mint 59. Rollerrel közlekedet, és volt legalább 178 cm magas. Akkor még nekem van esélyem a 153 cm-emmel és a 62 kilómmal?? Olyan sportos volt, majdnem írigyeltem...
aranyosak vagytok :)
nem kellett csak porszívózni, megleptek a gyerekeim...benyitottam a szobájukba és rend volt :))
Akkor nálam is lehetne folytatni...
ennyi idő alatt kitakarítottál? Hogy csinálod? valld be hogy van egy varázspálcád!
kész vagyok...ez gyorsabban ment mint gondoltam :)
No igen, ne nevessetek ki, én most tanultam meg görkorizni, és már egész jól megy. A 18 éves keresztlányommal mentünk esténként!Ja,és le "kiscsajoztak" minket közben...
megyek takarítani...estefelé leszek :)
nem is tudtam hogy benevezték az ovónénik..csak szóltak hogy ma délutánra ne csináljak programot, mert van egy gond a petrával....lesápadtam, nem tudtam mi a csuda lehet...aztán elnevették magukat hogy nyert a kislányom valami egészségpályázaton
Dicsekedj is! Legyél büszke rájuk! Az élet apró örömei! Nagyok meg elvétve vannak.
közben szemérmetlenül dicsekszem!!!
petra lányom, aki még csak óvódás rajzpályázatot nyert, ma lesz a díjátadó fél 4-kor!
tegnap meg ő lett az ovi szépe!
:))))
További ajánlott fórumok: