Lehet 2 férfit egyszerre szeretni? (beszélgetés)
Szia!
Van kockázat, csak nagyon, nagyon pici (a Pearl-index ennél sem zérus), így nem csoda, hogy nem volt kellemetlen élményed.
Értem, köszönöm a fölvilágosítást.
Mármint az, hogy úgy nem lehet teherbe esni!
:-))) Hát ez igazán kedves tőled, de ez akkor is hülyeség!:-(
Gondoltam ha valaki még ez után sem érti szívesen felajánlom, hogy megmutatom neki, de aztán majd kapok a fejemre. :-)))
Az úgynevezett 69-es pózra gondoltam. Nem tudom így világos, vagy magyarázzam még? :-)))
mi van???!
Ezt most nem értem..
A pasi feküdjön rám hanyatt? Vagy miiiiii????
Tapasztalatból mondom neked, tizen egynéhány év után, nincs kockázat. Persze, ha rendesen elvégezték a műtétet...és nem visszafordítható... ha mégis gyereket szeretne valaki ilyen műtét után, akkor marad a lombik program
"ha a misszionárius póz helyett fordítva fekszik valaki valakire, akkor még óvszer nélkül is 100%-os biztonságban van." - hülyeségeket írsz.
Ezt még nem hallottam, hogy a pózon is múlik, de nem is hiszem! Jaaaaaaaaj, már megint ez a 100 %, azt hittem már megbeszéltük, hogy ilyen nincs!:-)))
Érdekes amit mások írnak, én sem veszek észre semmi különbséget, bár én anélkül nem sokszor próbáltam!:-)
Neked biztos egyszerű, mert nem te leszel terhes. AMúgy 100% nincs. Én inkább szedem, és sosem kellett izgulnom.
Kinek a pap, kinek a papné.
Ezért aztán szeditek a gyógyszert, vagy időnként majdnem, vagy valóban teherbe estek akaratlanul, stb. Érdemes? Óvszer mellett nincs ilyen probléma, arról nem beszélve hogy ha a misszionárius póz helyett fordítva fekszik valaki valakire, akkor még óvszer nélkül is 100%-os biztonságban van. Szerintem ilyen egyszerű a fogamzásgátlás...
Én ugyan úgy élvezem a párom gumiban is!Semmin nem változtat!!
Én pl. nem szeretek egy műanyag valamit érezni, mikor ott a pasi teljes életnagyságban.
El sem tudom képzelni, hogy egy nőnek mi baja lehet vele?
Nők is vannak akik nem szeretik.
Én sem vagyok gyógyszerpárti, sohasem szedtem! Nálam is az óvszer vált be, csak vannak pasik akik nem hajlandók használni!:-(((
Igen,végülis megoldódtak a gondjaim,vagyis hanyagolom a "gondokat"
Igen, amennyiben a vaginális közösülésről beszélünk (remélem ezzel a kifejezéssel nem gázolok bele az érzékeny lelkületű, romantikus hölgyek lelki világába) akkor valóban nem létezik 100%-os módszer. Lehet próbálkozni az esély minimálisra csökkentésével, például azt mondják aránylag biztonságos a gyógyszer (bár én nagyon ellene vagyok és nekem egyetlen partnerem sem szedett soha ilyet), illetve szerintem jó lehet a megszakítással kombinált óvszer is.
Ja, bocs, én feltételeztem, hogy a szex általam legjobban ismert és kedvelt formájáról beszélünk...:-(((
Bocs, nem én kezdtem!:-)))
De örülök, hogy ez a legnagyobb problémád, ezek szerint minden rendben van veletek!:-)
Elnézést kérek, visszafogom magam.
A Kalmopirin tényleg hatásos, ha szex helyett szedi az ember...:-)
Kepaszkodj meg, még a petevezeték elkötésénél is van egy picinyke kockázat. De, amúgy, szerintem visszafordítható.
Mit műveltek?
Hová fajult ez a fórum?érzelmi alapon indult,a szerelemmel kapcsolatban,és most olyan szavakat használtok mint "dugni"meg a "szájba élvezni" meg ilyenek,hát könyörgöm!!!
Régebben azt mondták, a Kalmopyrin tuti....csak jó erősen szorítsa a barátnőd a térde közé....
Komolyan...a petevezeték elkötés tuti, de nem túl kellemes beavatkozás, és visszafordíthatatlan...
Ha dugni akarsz, ahogy a nagy könyvben meg van írva, nincs 100 %-os védekezési mód; ezen nincs mit szépíteni.
És ha nem feltételezzük, hogy járt? Vagyis ha nem járt... :-)
További ajánlott fórumok: