Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Viki!Költözz hozzánk egy hónapra,nálunk biztos meghíznál!:)))
A férjem is nagyon sovány volt,amikor hozzánk költözött!Aztán jól meghízott!
Azt szoktam mondani,nálunk még a kutya is kövér!:))
Édeseket ne sokat! Tudod, a csokitól szorulást is lehet kapni, meg elveszi az étvágyad ugye...Inkább kalóriadúsabb kajákkal próbálkozz, pl. banán (abból se sokat, ld. csoki). Mondjuk a te esetedben bibis, mert ugye sok mindent nem eszel. Sok husi, sültkrumpli....nincs McD...a közelben? A gyorskajáktól lehet a legjobban hízni!
Oké, ha vasárnap megsütöm, hétfő reggel hempergetem a sajtba, akkor az szerintem még jó lesz, a férjem kolleganői ugyis felfalják gyorsan.
Köszönöm,jobban vagyok,bár nem tudtam sírni tegnap(amikor anyuval beszéltem,akkor éreztem,hogy sírnom kell,de előtte nem akartam,mert Ő is eléggé kivan)!Ezért még feszült vagyok!
Próbálok kevesebbet gondolkozni a fájó dolgokon!De mindenképpen jobb,mint tegnap!:)
ÁÁ,nem főzök,sütök ám olyan sokat!:)
Ebédet nem kellett főznöm,mert anyu kelkáposzta-főzeléket főzött,és mondta,hogy lesz nekünk is!
Holnapra is főz ránk is ebédet!Csak a krumplisalit kell elkészítenem,meg 1.én a lencselevest,a húst,meg a köretet!:))
Készíthetsz többet is, de akkor a reszelt sajtba később forgasd bele, mert az megkeményedik rajta!!! :)
Most hízni akarok mindenáron. Egyébként nem szeretem az édességet, kaptam névnapomra és most jutottam odáig (1 hét eltelt) hogy kibontsam:D Most harcba szállok a gyomrommal:D A normális kajától nem hízok, most édeset meg töményet próbálok:D
Te, ha befalsz annyi édeset, még étvágyad se lesz! Ne csodálkozz, ha nem hízol! :DDDD
Nekem is használt! Áldalak is érte!
Sziasztok! Ma végre volt időm és megsütöttem a borzaskát! Olyan lett, mint amilyennek képzeltem. Most kisérletezek vele, hogy bírja a másnaposságot, ugyanis a férjem névnapi (munkahelyi) bulijára is meg akarom sütni.
Azt hittem más, ezt írtad nekem is a torokfájásra, emlékszem! :)
Nem,hanem savanyú erőspaprika cseresznye,vagy a macskapöcsű levébe 1 evőkanálnyi cukrot belemártani,és bekapni.De egyszerre csak egyet,mert különben meghajt.1-2 nap alatt rendbehoz.És őli a bacikat!
Bocsánat,vagyok,csak közben lekevertem a piskótát!
Valakinek a naplójába szeretnék küldeni képeslapot!
Remélem is! Mi az a borzalmas? Kis pálesz? :)
Kitört rajtam a nátha,de bevetettem a szelei borzalmast,és szerintem holnapra kutya bajom!
Nekem is kellene,mármint sütni valamit,de majd meglátom reggel,hogy leszek!
Majd jövőhéten kialakul. Te jól vagy?
Jó sokat sütsz-főzöl!:)
Tényleg, már kérdezted! Azokat a kedvenc képeslapokat szerintem csak email címre lehet küldeni.
Én azt csinálom (már bocs), hogy akitől kapok rákattintok és nézelődöm, hogy milyenek vannak. Azokból választok.
Engem is világosítsatok fel, ha máshogy is lehet!!!
Innen szeretnél küldeni,vagy valakinek a naplójába?
Hát-hát! Jöhet több!:) Megettem eg doboz toffifiet! Reméltem hízok erre lement fél kiló, ekkora hülye szervezetet!:DD
Nem vagdosod meg kicsit a virslit és sütöd? Olyan fini úgy!!!! Anyu is kocsonyát készít, reggel beszéltem vele.
Aztán elsején én is lencselevest főzők! Így szoktuk mi is.
Tud nekem segíteni valaki abban,hogy lehet a Hoxán képeslapot küldeni?
Akkor többet küldök, mert biztos elfogy félúton! :)
Sziasztok!Sütöm a sajtosrudat,közben benéztem!
Viki,örülök,hogy hazaengedtek:),de szomorú vagyok,hogy az eredményeid nem jók:(!
Látom,Dinaka is benézett,de szokás szerint megint "lecsúsztam"Róla!:((
Milyen komoly menüket készítetek!
Én csak majonézes burgonyasalátát készítek,és a virslit megfőzöm,ahhoz esszük!Anyuék főztek kocsonyát,azt kapunk!:))
Újévkor főzök lencselevest,meg sütök bőrös karajt,dinsztelt káposztával és tört burgonyával!
Kreálok valamilyen édességet is,ha sikerül,megírom Nektek!
Sziasztok szép délutánt mindenkinek!Remélem már hangoltok a holnapi napra!
Pedig minden reggel megmérem magam nagy bizakodással, tudhatnám már hol van:D
Én is fürdőbe tartottam, az ajtó mellett van a falnál, hát reggelre elfelejtettem, hogy ott van.:D De legalább felébredtem:D
Akkor ez nem a te napod volt!
Én így ébredtem! Mentem a kontaktért félkómába a fürdőszobába és belerúgtam a polcba, na akkor esett le.
További ajánlott fórumok: