Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Na,még jó,hogy megéreztem és jelentkeztem,hogy tudjatok róla!
Szépen megfogalmaztam mi????:-(((
UUUUU sajnálom hogy nem lettek jók az eredményeid, de az azért remek hogy hazajöhettél.
Pihenj egyet aztán majd este vagy amikor leszel dumálunk még!
Sziasztok Lányok!
Készülödjünk szilveszterre,mert megyünk Dinakához,csak én elfelejtettem:-))))
Szijjjjja!
Örülök,hogy nem fektettek be,de nagyon vigyázz magadra kérlek,mert mi nagyon szeretünk!:-))))
Szép keddi napot kívánok Barátnők!:-))))
Látom mindenki ezerrel készül a szilveszterre!:-)))
Mi itthon leszünk és biztos megint átvirrasztjuk az éjszakát,de nem is bánom,hogy egyedül leszünk mert a kicsik nincsenek túl jól még!
Örülök Camea,hogy benéztél és kívánok Nektek varázslatosan szép szilveszteri bulit!:-))))
Bluelake,jelentkezz amint tudsz,hogy mi van Veled nagyon várunk vissza és szorítunk Érted!:-))))
Megyek én is,ebédelünk a családdal!
Viki!Remélem nemsokára bejelentkezel!:)
Én holnap megyek a nőgyógyászomhoz,felír valamit a gyulladásomra!
Puszi Mindenkinek!
Ma még biztos jövök!
Örülök,hogy bejelentkeztél,már hiányoztál!:DD
Annak is örülök,hogy hazajött a párod!
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!
A jövő évben legyen minden úgy,ahogy szeretnétek!:DD
Puszi!BUÉK!
Nah, lelépek.... klasz szilvesztert minden Kedves Topiklakónak... egészséget, nyugalmat, békét, harmóniát... szeretetet... szerelmet... a következő évre. .... és ha ez mind megvan, akkor mások pedig legyenek boldogok a pénzükkel! ;))))
Pusza Nektek! :o)
Most ugrott el a párom megvenni a jegyeket a szilveszteri bulira, azért tudok kicsit itt lenni. :o) .... háát rendben minden, amennyire lehetséges. Január 12-én másik munkahelyen kezd, már átpakolt a másik lakásba. Meglátjuk hogy válik be. Azt szeretné, ha minden hónapban kimennék/kimennénk hozzá, amennyi időre csak tudunk, ha ez csak péntek-szombat-vasárnap, akkor is. Még nem rágtuk át a dolgot, szerintem ez majd a szilveszter utáni napokban lesz. Jó, hogy itthon van, de tökre más az életrimusunk. Én majdnem egy évbe 1/2 5-kor, 5-kor kelek... és tornászom. Most 9-10 óra előtt nem lehet felkelni, és akkor már nem tudok tornászni. Ugye, ő pihenni, lazázni jött haza, nekem viszont ez az életem. Cóóóóóóóóóóóóóóval érdekes, de megó'djuk. :o))))
Majd írok szilveszter után. :o) Biztos szuper lesz! Remek táncos..... ŐŐŐŐ is! ;)))
Cóval happy vagyok! :o))
Homeós golyókat. Muszáj volt nagyon kikupálódnom ebben, mert mé alig múlt 1 éves és már kijött egy örlő foga, készülődik a másik kettő, és 4 szemfoga is jön...szóval benne vagyunk nagyon ebbena fogzás dologban.
Nos és a homeo mellett nem használhatok mentolos fogzáskönnyítőt, és a gyógyszertárban készítenek nekem menta nélküli ecsetelőt. Sokkal kevesebbe kerül, és sokkal több is .
Hahóó Lányok, csak beköszönök, és mindenkinek vidám szilvesztert és egy boldogságos nagyon gazdag új évet kívánok! ;) Mindenki meggyógyult?
Nálunk lesz buli... illetve nem nálunk. Szilveszteri bálba megyünk.... gyönyörű a ruhám... jó a pasim... ;)))) ... kár hogy utána 1 héttel lelép. :o((
Most elmegyek, sziasztok!
Niki: fel a fejjel! Azért jó lenne egy kis társaság, kicsit talán kizökkentene!
Írja meg valaki legyen szíves,hogy hogyan lehet itt a Hoxán képeslapot küldeni!A kedvenceim közé tettem néhányat,de elküldeni nem tudom!
Köszönöm!
Nálunk nem lesz szilveszteri buli,a barátaink visszamondták!:(
Anyu mondta,menjünk át hozzájuk,együtt tévézni ott is tudunk!De itthon akkor bújok be az ágyba,amikor akarok,nem kell kimenni a hidegre!Majd meglátom,milyen hangulatom lesz!Két temetés után.....:((
Akkor készülhetsz!
Úgy volt, hogy mi megint ketten leszünk, gondoltam sógorékhoz átugrunk (ők 3 gyerek miatt nem nagyon járnak sehova, a kicsi ovis).
Tegnap összefutottunk az uszodába párom egyik barátjával őket hívtuk (még nem látták a házat se).
A mai éjszaka biztosan jobban fog telni!Már nem lesz neki idegen a hely!Ha nem jönnének a fogai,biztos nem kelt volna fel olyan sokszor!
Nyárra meg már "nagy fiú" lesz!:D
Igyekszünk sokat együtt lenni,de mindig ott motoszkál a gondolat...!:(