Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem van egy eladó.. Budapest Corvin sétány VIII.ker... akit érdekel viheti 10000Ft-ért..
üdv
maam
Kedves Lena207!
Engem érdekelne az ajánlatod, egyeztessünk kérlek, priviben, ha még megvan a legmagic-ed!
Köszi, CSI
Sziasztok,
van egy helyhiány miatt eladó alig használt leg magicem a XI. kerületben 7000 Ft-ért.
Szia!
Ne haragudj, a zavarásért, a leg magiccel kapcsolatban kereslek. Nekem van egy, teljesen újszerű (kb 5x próbálkoztam vele, de mind2 térdem beteg, így nem bírták sajnos), eredeti, csak annyi a gond, hogy mi Székesfehérváron lakunk. Esetleg jártok erre? További kellemes hétvégét kívánok! Üdv: Anna
Sziasztok!
Újszerű állapotú, ép Leg Magicet keresnék eredeti tartozékokkal, olcsón. :)
Budapesti és Tolna megyei átvétel megoldható.
Sziasztok!
Nekem van egy eladó Szombathelyen :-)
Sziasztok!
Nekem van egy eladó eredeti Leg Magic -m.
Debrecen.
Köszi :)
Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó Leg Magic- e ??
Kérlek jelezzetek.
Köszi
Na, az én szerkentyűm is megérkezett, ma már használatba vettem. Véleményem: hogy aki azt mondja, hogy nem hatásos, az szégyelli bevallani, hogy nem bírja a kiképzést. Nagyon kemény!! Visszaolvasok majd egy kicsit, hogy ki hány percig használja.
Csak ajánlani tudom, de nem árt egy kis alapizomzat hozzá.. :) Hát hajrá! :)
Jaj, ne is olvasd, amit itt "összehordunk"!..:-)
..Én azért nem használom, mert sem időm, sem energiám nincs rá! És nem is motivál a használatára semmi..:-)
Én is annak használom. :-)
Ha valakit érdekel 5ezerért odaadom! (eredeti... lemezzel....)
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.