Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Max.a gagyik olcsóbbak,az origi 18000.-
Az enyém szerencsére eredeti.
Üdv!
Habár az easy shaper nem Leg magic, de többre képes. Szóval egész olcsón hozzá juthatsz itt:
nekem is lemásolta valaki és elküldte. sajnos én nem tudok cd-t másolni. de a youtube-on is rajta van:
Szia! Engem is érdekelne ez a 30 perces DVD, el tudnád nekem juttatni valahogy?
Előre is köszi))
Sziasztok!
Én is eladnám alig használt leg magicem,mivel már jó idő van, így a szabadban futkározom, és nem használom.Képet tudok küldeni, ára 5.000ft.
Érdeklődéshez írj privit.Budaörsön van a gép.
Sziasztok!
Olvasva a tapasztalotokat, kedvem lenne kipróbálni egy LM-et, de nem szeretnék nagyon nagy összeget kiadni! Van valakinek eladó Budapesten?
köszi
Sziasztok!
Én a mai napig csak a dvdt csinálom, de még mindig nem megy végig. Azért is azt, mert több úgy sem menne belőle. Egyszer voltam LegMagic aerobic órán, na az már kemény volt, de nagyon!!
Eladó a Leg Magicem... eredeti Top Shopos. Kifogástalan állapotban. Budapesten átvehető.
üdv
maam
Szia!
Én anno talán a You Tube-on találtam meg nagy nehezen a DVD részét.
Szerintem sokat nem veszítesz ha nincs meg.
Leg Magic mellett olyan combgyakorlatokat csinál mint pl. Réka. Guggolások nagy terpeszben, kis terpeszben, kitörések. Végén kis has, csípő ha jól emlékszem. De ha gondolod megkeresem a lemezt, és leírom pontosan.
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.