Öreges és deres ... (beszélgetés)
9. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:14
Ha nem fodraszt akarsz akkor fodrászkellekeshez menj, ott segitenek
8. 55Judit (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
ma 17:05
Én nagyon szeretem hogy "mákos" a hajam. Jól áll. Ha jól van vágva, rendben van tarta nem egy lobonc, semmi baj nincs az ősz hajjal.
7. michelle.r (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
ma 17:02
Így van. A Pinterest tele jó példákkal, milyen szép tud lenni egy ezüstösen csillogó ősz haj egy finom idős arcon. Sokkal jobb, mint a természetellenesen természetesnek látszani akaró szín. Fiatalokat is láttam már ezüst hajjal, jól állt. Nyilván a bőr színétől is függ.
6. K-né Zsóka (válaszként erre: 3. - Papája)
ma 16:48
Pedig nincs mindig így. Van aki borzalmasan néz ki, ahogy egy feketére festett haj mellett egy öreg, ráncos arca van. Nem kell mindenáron fiatalnak nézni ki. Vannak nagyon szép ősz árnyalatok.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 16:20
Na ezt pont lehet hogy nem tudod megnézni. Bocs.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:19
Itt egy speciálisan hamvas árnyalat:
Egyébként Dm-ben, Rossmann, és fográszkellék webáruházakban kellene szétnézned.
3. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:03
Meggyőződésem, hogy az ősz haj minden formája, árnyalata és fazonja öregít.
63 évesen eszedbe ne jusson ősz hajjal élni. Fesd be az eredeti, vagy bármely természetes színre. Ügyelj rá, hogy soha ne látsszon ki a lenövés. 71 éves vagyok, évek óta magam festem a hajam az eredetinél 1 árnyalattal sötétebbre.
Sógornőm nálam fiatalabb. Neki természetes őszülő haja van, mégis mindig engem néznek 5-6 évvel fiatalabbnak. Ügyelj arra is, hogy a hajformád is fiatalos legyen. Ebben a korban már nem előnyös a hosszú haj, főleg ha az ősz.
2. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:02
Menj fodrászhoz. A legtöbbjük elég jó arc, elárulja a beszerzési forrást. Nem könnyű szép ősz hajat festeni, úgy tudom. Vagy legalább egy fodrászkellékeshez. Az eladók eléggé értenek hozzá.
ma 15:52
63 évesen szeretnék igényesen élni. Hajam most rövid és 'círmos. Szeretnék olyan hajfestéket találni ami, hamvasan ősz színű. Kerestem de nem találtam. Pedig nem lelem a nyugalmam, míg rá nem találok! Hm, tudtok segíteni? Boldogabban élnék ha rátalálnék. A márkanevet megköszönném!