Lanyok, Asszonyok segitsetek! (beszélgetés)
Abból is a rosszabbik fajta:))
Nem feltétlen van valakije.Emlékszem amikor picik voltak a gyerekek,mindketten hulla fáradtak voltunk.Ő dolgozott én szinte alig aludtam valamit.De a legnagyobb baj az volt,hogy ebben az időben "elfelejtettünk" kapcsolatba maradni.Szinte különálló életet éltünk.
Elfelejtettük szeretni a másikat.Így a szex is elmaradt,bizony sokszor hónapokra.
Kedves Kutyafül. A feleséged egyszerűen és galád módon megcsalt. Hogy közben már Tőled babát várt az elég sokat elmond róla... Az hogy azért, mert: "az "nyomult" es a kozelben volt" mint magyarázat egyáltalán nem állja meg a helyét. Nem Neked kellene pedáloznod neki, hanem fordítva. Minden házasságban vannak mélypontok, amiken túl lehet jutni ha mind a két fél akarja.
Mindent meg lehet bocsájtani a másiknak, de elfelejteni...(ez már nehezebben megy)
Bár nem tudom milyen hangsúllyal mondta...de ne vedd észre az ilyen megjegyzéseket(kivéve persze,ha "csúnyán" vágja a fejedhez)!!!
Amikor a férjem hazajön edzésről akarva akaratlanul mindig kicsúszik a számon ugyanez a kérdés:D:D
Mikor hogy ,ha könnyen elaludtak a gyerkőcök akkor "szépen",ha nem akkor szemrehányóan.....hihi
Ha észreveszi,hogy nem veszed a lapot Ő sem fogja erőltetni...nem??
hát,beszéltünk apával
jól.felkapta a vizet,azt mondja,hogy ő szeret,csak fáradtmostanában,és ez a baj
hazaertem, a fogadtatas haaaaaaaat....
"Te soroztel?"
"Igen megittam 2 sort a repteren...."
Pedig olyan gyonyoru ezzel a pocakkal...
na jo, ez mar a hetvegi hangulat ugy erzem.
megyek en is a repterre. hetfon valszeg bejelentkezek updatek-kel. mar ha erdekel vkit...
Azért van pár,elkezdem én,a többiek ,meg majd folytatják,rendben?:D
1.)Soha ne érezze azt ,hogy te csak az övé lehetsz,senki másé!
Adva van két ember.Beleszeretnek egymásba.
Aztán az élet így, vagy úgy alakul.Közben elfelejtenek beszélgetni az érzésekről,a vágyakról,mindenről,ami igazán fontos egy ember életében.
Helyette jönnek a mindennapi gondok,anyagiak,gyerekek stb.
Egymásra néznek és nem látnak mást, csak egy másik embert, maguk mellett,akivel együtt ,egy csónakban eveznek.
Néha még szóra nyílna a szájuk,de aztán némák maradnak,mert "hisz fáradt,most nem zaklatom a hülyeségemmel"......aztán csak távolodnak és távolodnak,csupán csak azért mert nem akarják terhelni a másikat a saját érzelmeikkel,vagy épp megbántani...
Folytassam.....???
BESZÉLGETNI KELL!
senki nem bantott meg (itt a forumban:). kaptam hideget, meleget es ez igy jo.
az, hogy hogyan megy tovabb az eletem kiderul hamarosan.
viszont sokminden mas mellett az is sz*r erzes, hogy ahelyett hogy Parizsban toltenenk a 10. hazassagi evfordulonkat (2008 eleje) ...
de hatha meg osszejon :)
rajta leszek az ugyon.
NA, kis noi praktikakat kernek felsorakoztatni meg, amit ilyen esetben MAGATOK ellen hasznalnatok es valszeg mukodne :)
lecci-lecci-lecci!!
koszi:P
(nemtom miert most jobb kedvem lett)
"egyúttal ellenőrízhetőbb is lesz általad.."
Hát ez tényleg csúnya volt!:D
Mivel mi csak az altalad leirtakban tapogatozhatunk, nezd el, ha mellenyul(unk)ok.
Remelem nem bantottalak meg, mert nem volt szandekom!
a dontest meghoztam, nincs ezzel kapcsolatban kerdes. de azert csak jo hogy megnyitottam a topikot mert sok olyan dologra ebredtem ra amit eddig az "elvakult" ragaszkodasom miatt nem lattam.
Jozansag? haha... na ez az ami most nem jellemzo.
Felkeszulni a "rosszra"? sztem ez ido kerdese. most gorcsbe randul a gyomrom ha csak ragondolok.
Nyomozgatni mas utan? nem az en stilusom, nem fogok.
egyet értek a feltett kérdéseiddel - nekem is ezek jutottak eszembe.. No meg az, amit Antea is írt (a 44-ben), hogy egy nő, aki épp egy férfi gyermekét hordja a szíve alatt, hogyan képes egy másikkal bármiféle "kapcsolatba" bonyolódni..? Hiszen ez tényleg egy olyan időszak kellene, hogy legyen, amikor két ember (ismét) a lehető legközelebb áll egymáshoz érzelmileg, hiszen tervezett és várt babáról van szó!
Valami nagy érzelmi és gondolati zavar volt nála, az biztos, amikor az események történtek..:(
Mindenesetre a jelenlegi helyzet szempontjából szerintem ennél jobbkor nem is jöhetett volna a külföldre költözése(tek) a jövőhéten!
Lehet, hogy gonosz dolog ezt írnom, de ott egy kicsit jobban Rád lesz kényszerülve és utalva, egyúttal ellenőrízhetőbb is lesz általad..
További ajánlott fórumok:
- Háziasszonyok segítsetek! A konyhába mit szerezzek be, ami feltétlenül szükséges a mindennapi főzéshez?
- Sziasztok lányok, asszonyok, csajok, szép napot nektek hogy vagytok?
- Lányok, asszonyok segítsetek! Mikor kell zselatint beletenni a kocsonyába?
- Budaörsi Lányok, nők, asszonyok! Hobbi szintű kézilabdázásra keresek emberket!
- Baháí vallású nőket keresek, szeretnék ilyen vallású lányokkal, asszonyokkal beszélgetni
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi