Középiskolai felvételi (beszélgetés)
"értelmes(nek tűnő) felnőttek gond nélkül bevesznek egy névtelen beíró (avagy fikanick) második hozzászólásában leírt teljes blődséget, majd ezekt a felnőttek később egymást hergelve erősítik az infot, hitelesítve azt"
Szerintem ezt szebben is megfogalmazhattad volna! Eddig nem volt divat egymás minősítgetése.
Nem, ez teljesen kizárt, mert a sztori több sebből vérzik.
Hatosztályosról beszél valószínű, mert a Radnótiban 1+6os képzés van 8osztályos, de utóbbi az E5ben nincs.. tehát a közös halmaz az a hatosztályos.
Viszont a 6osban nincs olyan hogy reál meg matek tagozat az E5ben - német van meg angol.
Tehát itt egy nagyon gagyi provokáció, vagy egy béna prank, vagy egy egyszerű szociológiai kísérlet részei lehetünk, hogy értelmes(nek tűnő) felnőttek gond nélkül bevesznek egy névtelen beíró (avagy fikanick) második hozzászólásában leírt teljes blődséget, majd ezekt a felnőttek később egymást hergelve erősítik az infot, hitelesítve azt-
KAMU
Az Évkönyv elejét, a lényegi részt is érdemes elolvasgatni. :-) Diákok munkáit, írásait, rajzait, eredményeit, mindenfélét találtok benne.
Ilyen információ/benyomás szegény időben egy további megerősítése annak, hogy ez egy jó hely. :-)
Itt egy régebbi évkönyv, bár frissebb nincs is.
A doksi végén ott találhatók az akkori osztálynévsorok. Kiszámolhatod az ivararányt. (A humán osztályok létszáma akkoriban trendszerűen magasabb volt, 33 körüli. Lehet, hogy hivatalosan is, ennek már nincs nyoma az OH oldalán).
Eötvösben a végleges listán 30 fő volt. Az osztályok létszáma 31. Simán lehet persze, hogy külföldről hazajött felsőbbéves, ki tudja. Gyerek nem tud erről semmit.
82 pontos írásbelit sajnálom, azzal már csak jó lenne bejutni..legalább szóbelire.
Mondjuk én 3 gyereket is tudok, akik 85 pontos írásbelivel végül a suliba nem jutottak be..Sőt tavaly 85 pont az Api matekra sem volt elég a behívasra:(
Sőt olyan gyerek is volt, nem is egy, aki középfokúval nem lett rangsorolva a nyelvi tagozaton..
De azért felpörgette a fórumot, nem? 😉Meg emelte a vérnyomást, már ha valaki hajlamos rá.
Mivel én sose voltam olyan helyzetben mint a kérdező így tanácsot adni se tudok neki. A többieknek is csak annyit hogy nyugi, mindenkinek meglesz a helye!
Szerintem ez kamu.
1. Azt sem tudja, pontosan milyen osztályba veszik fel a gyereket.
2. 65 pont se Radnótiba, se Eötvösbe nem reális.
3. Ha lenne ilyen, hogy valakit mégis felvesznek 65 ponttal, sztem nem egy ilyen fura levéllel tennék meg.
4. Ha megtörténne, az illető nem hiszem, hogy itt érdeklődne őszintén, hogy a 65 pontos írasbelivel melyik elit suliba menjen az okos gyerek.
Túl sok a furcsaság.
Én el tudom fogadni. Ha én lennék olyan helyzetben, nyilván én is tolnék egyet a gyerekemen vagy rokongyereken. Ez nyilván a bejutó gyerekek elenyésző részét érinti.
Mondjuk jelen esetben nem hiszem, hogy az és úgy történt.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?