Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Koronavírus - Politikamentesen! fórum

Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)

4270. semleges (válaszként erre: 4267. - Zsofi_876)
2020. ápr. 5. 11:42
A kertbe/ udvarba kimehet. Oda miért nem engeded, nem családi ház?
4269. zsofi_876
2020. ápr. 5. 11:40

Bocsi, inkább hagyjuk.

Ugyan hogy tudnátok dönteni helyettem. :) Felnőttként ennyit muszáj tudnom.

Meg nem is akarom a fórumot a magán dolgaimmal teleírni.

Csak már kész vagyok. :)

Jó lenne megadni mindent ennek a kiskölyöknek. :)

4268. semleges (válaszként erre: 4252. - Papája)
2020. ápr. 5. 11:40
Ne haragudj, de te hülye vagy! Csak "felfújják, csak előbb haltak meg"?! Empátiád és eszed annyi mint egy hat hetes hintalónak. Szégyelld magad!
4267. zsofi_876
2020. ápr. 5. 11:35

Kicsit más téma.

Mi kertvárosi részen lakunk, egy településen, nem városban.

Köves utcák, rövid, kacskaringós közök.

Elég kihalt, de óránként elmegy valaki a ház előtt, többnyire kisgyerekes szülők, bicajoztatják a gyereket.

Hangos nevetés, öröm.

Az én gyerekem meg áll az erkély ajtóban és olyan vágyakozva néz ki, mint egy kalitkába zárt madárka. Elrévedez, majd azt mondja: anya, tudom, hogy nem szabad kimenni, mert koronavírus van. És leül az asztalához. :(

Már többször elbizonytalanodtam.

Kivigyem-e egy tömb körre vagy sem.

Soha sem tudni alapon eddig kizártnak tartottam. De félek, hogy előbb-utóbb lelkibeteg lesz. Már így is látszik a viselkedésén.

Tudjátok (legalábbis írtam itt sokszor), mennyire elővigyázatos vagyok, segítsetek reálisan látni!

Néha az utcán, ha nem jár kint senki, lehet baj belőle, ha kiviszem? Kezdek már bejojózni, hogy megtaláljam az egyensúlyt.

Végül is felelős vagyok a gyerekemért is, a lelkéért is.

4266. semleges (válaszként erre: 4261. - Papája)
2020. ápr. 5. 11:34
Ez a Müller egyre hülyébbeket mond.
4265. unom (válaszként erre: 4264. - Papája)
2020. ápr. 5. 11:04
Vagy magas vérnyomásban. De az a pár évtized mit számít, ugye?
4264. papája (válaszként erre: 4263. - Unom)
2020. ápr. 5. 11:00

Mi köze ennek az autóbalesethez.

Itt nagyon idős, krónikus betegségekben, esetleg a rák végstádiumában szenvedő emberekről van szó.

4263. unom (válaszként erre: 4261. - Papája)
2020. ápr. 5. 10:54

Aki autóbalesetben hal meg az is csak előbb hal meg. Igaz, lehet, hogy 30 évvel előbb, de akkor is.

Szánalmas az ilyen gondolkodás.

4262. zsofi_876
2020. ápr. 5. 10:35

[link]

Angol.

Ez az Ivermectin nevű állatgyógyászatban használatos gyógyszer. Állítólag 72 órán belül 100%-osan hatástalanítja a vírus "tüskéit", ezáltal elpusztítja.

Ausztrál tudósok kutatása, remélem, hogy hamarosan lesz már valami tuti.

Annyira nem vagyok nyugodt Szlávik doktor úr nyilatkozatától, miszerint "már gyógyult meg olyan beteg, aki intenzív kezelésre szorult".

Ezek szerint az számít ritkaságnak.

Folyamatosan jönnek szembe cikkek, most a cytokine vihart olvastam részletesen. 😑

Az biztató lehetne, hogy az itthoni terápiákban is szerepelnek a lehetséges gyógyszerek (Szlávik doktor sorolta a malária/lupus, HIV betegek gyógyszerét kombinálva valamivel) tehát úgy tűnik, hogy próbálkoznak.

Viszont ahány magán sztorit látok/hallok, akikhez a mentő sem ment ki; vagy ha kiment, nem vitte be... Teszt az már luxus. Gyógyuljon otthonában...

Közben meg írják hogy pillanat alatt válságossá fordulhat a légszomj. Azt én azt honnan tudnám eldönteni, hogy mikor "sima" légszomj, és mikor fulladozik valaki úgy, hogy azonnal mentő kell. Kinönne egyáltalán?

Na mindegy. Csak az ember azt várná a saját eü. rendszerétől, hogy biztonságban érezheti magát.

Nagyon sajnálom azokat a betegeket, akik elutasításba ütköztek.

Azért reménykedjünk, hogy nem lesz baj!

4261. papája (válaszként erre: 4256. - Channa*)
2020. ápr. 5. 10:33

Igen, vannak halottak, de szegények "csak" előbb haltak meg. Aki egészséges, az meggyógyul.

Ez a mondat konkrétan a kormányinfón hangzott el.

Nem tettem idézőjelbe, mert nem emlékszem pontosan ki mondta, talán Müller Cecília.

4260. Bártfai Andrea (válaszként erre: 4247. - 9b10f3d7ff)
2020. ápr. 5. 10:23
Az egy hazugság-gyár a javából. Gondolkodó, normális ember nem olvassa, nem abból szerzi az infót... Az a bugyuták lapja! azok mindent elhisznek!
4259. unom (válaszként erre: 4258. - Channa*)
2020. ápr. 5. 10:14
Kísérleteznek, vizsgálódnak. Ezt nem lehet kihagyni, mert nem mindegy, milyen mellékhatások vannak. Így is lerövidítenek minden folyamatot.
4258. Channa* (válaszként erre: 4253. - Unom)
2020. ápr. 5. 10:11

Már több helyen olvastam erről a lehetséges ellenszerről, és több lehetséges gyógyszerről is.

Olvastam egy állatgyógyszerről is pl., amit rüh és egyéb állatbetegségek kezelésére használnak. Ez a gyógyszer pl. 99,8%-ban elpusztította a korona vírust. Embereken is fogják tesztelni...

2020. ápr. 5. 10:10
Valamikor csak vége lesz ennek a járványnak is, és akkor mehetünk akárhová.
4256. Channa* (válaszként erre: 4252. - Papája)
2020. ápr. 5. 10:08

Felfújni, akkor kell amikor ideér, ez ideért, így fel kell fújni, mert bár te úgy tűnik még mindig jól el vagy, de azok akik elvesztették a szerettüket, mert ""csak" előbb haltak meg." (téged idéztelek és roppant gonosznak véllek), de másokat ez már megérintett, így joggal tartunk a betegségtől.

Úgy tűnik az olvasásod vagy szelektív vagy nem érted meg, hogy miről van szó. Idecitáltad a 38 évest, akinek az alkoholtól voltak krónikus betegségei, de ennek ellenére még élhetett volna vígan, vagy szerinted meg sem érdemelte az életet? Mindenki kedvelte, volt családja, akiknek fáj, hogy elvesztették.

Ha nem szeletíven olvasol, akkor látod a 41 éves nőt is, akinek csak annyi volt a bűne, hogy magas volt a vérnyomása, ami minden második embernek. Gondolom, majd akkor is legyintgetsz, ha a te ilyen rokonod majd belehal a vírusba, vagy majd akkor virtuálisan egymás vállára borulunk? Én biztos sajnálni fogom a te szerettedet is és téged is, ha ilyen történne...

Az EQ-dat kicsit fejleszthetnéd, bár a te korodban már nem hiszem, hogy menni fog.

4255. papája (válaszként erre: 4254. - Piroska52)
2020. ápr. 5. 10:03

Igen, ebbe golyózunk be és nem a bezártságba.

Az nyomaszt engem is a legjobban, hogy mi vár a gyerekeinkre, unokáinkra a jövőben. Itt a gazdasági veszteségekre és a bevándorlás okozta már meglévő és jövendő bajokra gondolok világszerte, nem csak hazánkban.

Na most ebben a helyzetben gyanítom, ha gyereket akar valaki, azt a fajfenntartás ösztöne diktálja és nem a józan ész.

Ennek a járványnak vége lesz, de ami utána jön, azt még nem tudhatjuk milyen lesz. Bízom benne csak jó, ha lassan is. Kimászott mát az emberiség ennél sokkal nagyobb katyvaszból is.

4254. Piroska52 (válaszként erre: 4252. - Papája)
2020. ápr. 5. 09:50

igen értem én,mindent én sem hiszek el,

és higgyétek el sok mindent megértem már,

gyerekként is, meg felnőttként is,de most már kezdek begolyózni,nem magamat féltem,a gyerekeimet,de főleg az unokáimat,milyen világ vár rájuk,ha ennek valaha vége lesz,

ha vége lesz,és nem jön egy újabb sz,rság,

4253. unom (válaszként erre: 4246. - Piroska52)
2020. ápr. 5. 09:45

[link]

Itt lehetséges ellenszerről írnak. Ez általában azt jelenti, hogy az első kísérletek sikeresek, de még sok van hátra, hogy kimondhassák, biztos hatásos.

Azonnali csodaszert csak a kuruzslók ígérnek.

4252. papája (válaszként erre: 4246. - Piroska52)
2020. ápr. 5. 09:36

Hiszem, ha látom. Hetente dobnak be valami kacsát, ki mit talált, ami "lehetséges"

Tény, hogy egyszer megtalálják és használják is a megfelelő védőoltást. Addig meg nyugi!

Annyi más fertőzőbetegség kering a nagyvilágban, ami évente többszázezer, esetleg millió megbetegedést okoz és halált mégsem félünk tőle. Na miért? mert nem fújják fel!

Igen, vannak halottak, de szegények "csak" előbb haltak meg. Aki egészséges, az meggyógyul.

Az a személy, akire azt mondták egészséges és mégis meghalt, nos kiderült, ő masszív alkoholista volt.

Nem a bezártság a fájdalmas, hanem annak a nagy szabadságnak a hiánya, amiben eddig, az utóbbi években éltünk. A szocializmusban eszünkbe sem jutott utazgatni, vásárolgatni ha kel, ha nem, mégis megvoltunk.

Most is kibírjuk, mert nem ez a legnagyobb baj, hanem a gazdasági, ami már kieresztette a karmait.

4251. Piroska52 (válaszként erre: 4247. - 9b10f3d7ff)
2020. ápr. 5. 09:11

azért kérdeztem,mert már amúgy sem tudni melyiknek higgyen az ember,de a remény hal meg utoljára,

annyi okos tudósember van,hát okoskodjanak már ki valamit,

mert a bezártságtól előbb-utóbb mindenki megzakkan,

4250. Bless the child (válaszként erre: 4246. - Piroska52)
2020. ápr. 5. 09:08
Origo? Hát nem tudom
4249. Endoplazmatikus®etikulum (válaszként erre: 4246. - Piroska52)
2020. ápr. 5. 09:04

Origo... 😶

De biztosan lesz nemsokára valami, világszerte milliónyi kutató ezen dolgozik.

4248. 55Judit (válaszként erre: 4247. - 9b10f3d7ff)
2020. ápr. 5. 09:02
Én is kétkedve fogadom az írást, viszont mivel tegnap késő este jelent meg a hír, még hátha számíthatunk hiteles megerősítésre.
4247. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 4246. - Piroska52)
2020. ápr. 5. 08:56

Én kétkedve fogadom az ilyen híreket, főleg az origo-t is én a hiteltelenek közé. Majd , amikor ezt orvos is alátámasztja, akkor kezdek hinni. De frontvonalban dolgozó orvosok sem írták le még, helyesbítek, akiket én ismerek nem írták le.

Olyan ez, mint a tuti megtalálták a rákellenszerét. Kell valami hit az embereknek, meg a rákkantintás az főleg kell.

4246. Piroska52
2020. ápr. 5. 08:38

[link]

lányok, vélemény?

olyan jó lenne ha igaz lenne,

2020. ápr. 5. 08:14
NEkem sokszor viszket kézfejem és teljesen kifényeseedett rajta a bőröm. Gondolom hogy a sok kézmosástól.
4244. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 4243. - Gyöngy:))
2020. ápr. 5. 08:11

Az alkohol az jó, főleg teafaolajjal megspékelve. :)

Oké én már túltolom.

4243. gyöngy:) (válaszként erre: 4240. - 9b10f3d7ff)
2020. ápr. 5. 08:06

Igen, ezért amikor csak tudunk szappannal mossuk a kezünket.

Nekem gyógyszertárban készített alkoholos van most.

4242. Channa* (válaszként erre: 4240. - 9b10f3d7ff)
2020. ápr. 5. 07:50
Pont ezért írtam, hogy valamire jó, amit szoktam venni...
4241. ambivalencia (válaszként erre: 4233. - Gyöngy:))
2020. ápr. 5. 07:45
Ez a táblázat pontatlan, legalábbis a "cimkén vállalt" rész. Nekem a 8. van itthon, 50 és 300 ml-es kiszerelésben. Mindkettőn az áll, hogy: baktericid, fungicid, virucid, tuberkulocid.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook