Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Annak idején nekem lebénult a hangszalagom és a gégém. Ez azzal járt, hogy nehéz légzésem is volt.
Nem kerültem lélegeztető gépre, hanem oxigén maszkot kaptam a kórházba.
Aztán amikor hazaengedtek (panaszmentesen:S), akkor taktikáztam a levegővétellel, azaz számoltam. 1,2,3 beszívás, 1,2,3 kifújás.
Azért bízok benne, hogy nem fog kellene lélegeztetőgép...
Nem a felével rendelkezik a munkavállaló?
Érdekes,akkor egyben egy ket hetes nyaralas ki van zárva elméletileg,ha a főni nem szívleli az alkalmazottat?
Nálunk nem a kirúgás miatt van, mert az egész csapatnak meg lett mondva.
És a szabikat úgy kell kivennünk, hogy mindig csak 1 ember lehet szabin, mert sok a munka.
És ha újra kezdünk bent dolgozni, akkor úgy sem mehetünk egyszerre többen, stb...
Isten ments,minden nap hálát adunk a férjemmel,hogy annak idejen sok vekengés utan kiköltöztünk.
Egyebkent se terveztunk soha visszaköltözni.
"7 nappal a munkavállaló rendelkezik"
Ez az alapszabadságra vonatkozik? Azaz 20 nap alapszabadság, amiből 7 felett én rendelkezek a 13 napról a munkáltató?
És az életkor szerintivel, ami az én esetemben +10 nap, azzal vajon én rendelkezek teljes egészében?
Ez nem derült ki számomra a törvényből...
Jezus,16000 teszt majd egy honap alatt...az lópikula.
Nalunk csak ezen a héten 350ezret csináltak.
Hello, ez nem a csajszi aki itt panaszkodott egy pár napja? Regina vagy nem is tudom hogy hívták...remélem azért jól van. :S
Basszus!
Én már attól frászt kaptam, hogy a kocsiból láttam egy ilyen cédulát a velünk párhuzamos utcába. Azóta nem megyünk a lidl-be, nehogy odajárjanak vásárolni...
Ilyen esetekben a neki kéne vezényelni és a rendőröknek, katonáknak, nem politikusoknak.
Cilike ráadásul elég töketlen ehhez.
Nem tudod,mitől esett össze.
nem vagyok cukorbeteg, de ha napokig nem eszem, nem alszom, egyszer csak kidolok, mint a fél disznó.
És állítólag ijesztően, mert egyik pillanatban ottvagyok