Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Én december végén vagy január elején láttam egy rejtett kamerás felvételt. Talán az első hír volt, hogy új vírus van Vuhanban. Egy férfi alt az utcán és eldölt mint egy bot. Aztán mentők álltak egy forgalmas útkereszteződésben, szedték fel a halottat az útról. Aztán egy kórházat mutattak, a folyosón rengeteg ember, a falak mellett lezakarva a halottak...
Aztán sokáig nem olvastam semmit erről, csak februárban.
Ti láttátok ezt?
Jaja... ehhez mit szólsz?
"Az újabb halálesetekre is tekintettel az Index arra is rákérdezett, még mindig nem kiugróan magas-e a magyar halálozási arány. A tisztifőorvos több évre visszamenőleg megnézte a halálozási adatokat, nemre, korra és más tényezőkre is tekintettel, mondta. "Még alacsonyabb is a mostani halálozási arány, mint az elmúlt két évben az év azonos időszakában" – mondta Müller Cecília. A kérdésünk természetesen a koronavírus okozta halálozásokra vonatkozott, nemzetközi összehasonlításban."
Mert tavaly ilyenkor volt koronavírusról statisztika?
Én nem értem, hogy a f@szért kell kozmetikázni meg elhazudni az igazságot. Hülyére veszik az embereket, holott az igazság tudtával komolyabban vennék és sokkal jobban vigyázna mindenki.
Hallottam olyat, hogy tudta magáról, hogy covid-os és csak lisztért lement a közértbe mert neki csak a torka fájt picit. Itt nálunk Mo-on.