Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Sajnos így van. Közölnek számokat, nehogy szó érje a ház elejét. Azért figyelem, mikor lesz meg a tegnap beígért 30 ezer teszt.
Így igaz. Mindenre van megoldás. :) Nekem még van FFP3-as maszkom, utána inkább készítek 3 perc alatt varrás nélkül. Ez a nyugdíjamba belefér. :)) Találtam régi pólókat, ágyhuzatot szép mintásat, bőven van miből, ingyen.
2 alkalommal megy vásárolni, akkor hetente csak a maszk 1.000 ft-jába kerül"
Áztassa be hypós vizbe, mossa ki száritsa ki, ugyanúgy használható mig korábban
korábban is alig védett , nem ront vele semmit
Képzelj el,egy lázas ķöhögős embert,aki megiszik ennyi teát. mennyit kell neki pisilni, jó hogy nem alszik éjszaka,kint ül a budin.
Az én emberem mikor veseköves volt 6 litert ivott meg, a doki majdnem sokkot kapott, hogy annyit nem szabad, felborul a vízháztartás.
Cudarul is volt, de a kő kijött.
Nehéz nektek így de a Pesti úti idős otthon elég elrettentő példa hogy óvatosak legyenek. Ott a fertőzöttek 10%-a már most meghalt( 28 fő ).
Nem értek hozzá de szerintem amiket hoznak Kínából azok az egészségügybe és intézményekbe kerülnek.
Érthetetlen, hogy 1 hete írták, hogy 1 nap alatt 10 millió maszk érkezett. Előtte is érkezett már, ráadásul vettek maszkot gyártó gépet is, tehát azzal folyamatosan lehet gyártani. Akkor miért is kerül ennyibe? Szerintem tisztességtelen, hogy ebből akarnak hatalmas bevételt.
Persze, az üzletek döntése. Itt a városban van olyan kisebb üzlet, ahova egyszerre összesen 1 vagy 2 vevő mehet be.
Szerintem ez a boltok saját döntése lehet, mert ERRE konkrétan rendelet nincs. Én attól tartok, ez az utolsók közt lesz, amit feloldanak majd:(
Én is szeretek a párommal menni, mert vásárlás közben találom ki mit főzzek, közben találjuk ki mit együnk.
Meg ugyanakkor egy részét oszoljjal megtaláljuk gyorsan.
Mi is Angliában vagyunk. Ahogy mondtam, egy üzletben egyesével mehettünk be, de utána a kutyát sem érdekli, hogy együtt pakolunk egy kosárba, és együtt fizetünk.
Én nagyon utálom ezt, hogy csak egy ember vásárolhat (mármint ketten nem mehetünk). Én kettesben szeretek a férjemmel, ketten vagyunk jó csapat.
Amúgy ez a lányoméknál nincs (Ausztria), tesóméknál sincs (Anglia), ők mehetnek párban vásárolni a hipermarketbe.
520 fok? Hamu és por lesz belőle..
mármint a hypó? a fene a gusztusát,
Ezek azért isszák, mert mindent is gyógyít...
az egyik szomszédasszonyom pár éve sósavat ivott,szerelmi bánatában,ésss túlélte,de pár hónap múlva csak meghalt,nem múlt el nyom nélkül,
Nálunk Trump se kell hozzá, hogy hypót igyanak páran.
És a porszívócső nem alkalmas a péniszre való felhúzása...
Megértem ezt is ,hogy ketten vásároltak.
Vacak ez a helyzet és az emberek türelmetlenek , frusztráltak.
Hétfőtől kötelező a maszk használata boltokban is.
Na kíváncsi vagyok,mert eddig nem nagyon láttam maszkban a jónépet.Pedig elvileg egy szabálykövető nép a német.
El tudom képzelni, hogy sokan hajlamosak is követni. Ott, ahol külön fel kell hívni a vásárlók figyelmét, hogy a macskát ne tegye a mikróba.🤣
Itt csak egy üzletben van, hogy egyesével lehet bemenni. Mi nem trükköztünk kocsival sem, egyikünk ment a másik után, egy kocsit használtunk.
Az első perctől kezdve azt a régi közmondást látom rajta:
"pénze van, de esze az nincs"
Nálunk (Németo.), csak egyedül lehet vásárolni.
Tehát ,hiába megy valaki a férjével , lekapcsolják a bejáratnál.
De ezt ki szokták cselezni ,vesz másik bevásárló kocsit és mennek ketten .Vagy hàrman ,vagy az egész kiccsalád😵
Én kezdetektől fogva kinnt hagytam az embert,valahogy jobban féltem őt mint magamat.
Gyorsan , célirányosan lista alapján összeszedem a cuccokat.
remélem,de én erről az emberről mindent eltudok képzelni,
Nyugtassatok meg, hogy ez egy kacsa oldal! :O
[link]
az látszik rajta,hogy nem normális,de ezek után biztos is hogy nem az,neki kéne adni először,
Először én is azon gondolkodtam, hogy mint a muszlin kendőt, mint a muszlim nők... szerintem csak meg kell hajtani, és jobbról-balról 1-1 patentot oda varrni, hogy ami részt vízszintbe elhajtunk, az valóban vízszintben is álljon.
Pont ezzel mentem be a zöldségeshez:
felhúztam az arcomra a piros kendőt, és köszönés helyett: bankrablás, ide a pénzt. Most ott volt a tulaj is, olyan jót kacarászott.
Kicsi üzlet, az áru fele az utcán, egészséges időkben is max. 3 ember fér el odabent, most megvárjuk, mi vevők, míg az előző kijön
Gondolom, mert kórházban a lázas embereket leginkább infúzióra teszik, hogy ki ne száradjon, ő ezért itta a teát, és hogy a vesék működése folyamatos maradjon.
Csak ki ne jusson a netre a kamerakép!:D