Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Azt olvastam valahol, volt egy szillátvány Kínából, aminek kb. 80 -a hibás volt.
Nem én vagyok az aki megtudja ítélni a valóságát.
Hmmmmmm.
Gondolod?
igen,én is bőgtem reggel,pont jött a postás,kérdezi mi a baj,azt mondja majd csak vége lesz nemsokára,
pont most hallottam a hirekben,hogy olyan önkénteseket keresnek,akik igazoltan átestek a betegségen,és vesznek tőlük vérplazmát abból csinálnak valami olyat amit beadnak a betegektek,már a jövő héttől kezdve,
de majd jönnek akik az egészségügyben dolgoznak,ők biztos tudják hogy működik ez,csak legyen már valami előrelépés,annyi okos magyar orvos van,
Én is, Piroska, én is.
A lányom Magyarországon él a családjával, húsvétra mindig hazajöttek egy hétre. Én már márciusban készülök rá, előre megveszek mindent, amit szeretnek. Főleg azt, ami náluk nincs.
És most nézem a nyuszicsomagot a szekrényben, a karton bodza üdítőt a pincében, még a tojásfesték is előkerült, mert takarítottam a kamrában unalmamban.
És néha elsírom magam, pedig én nem igazán vagyok egy érzékeny lélek.
Mi sem láttuk már apukámat karácsony óta, és még ki tudja mikor...
Okos kütyük sincs, egyáltalán nem látom a szüleimet. 😒
6 hete? Enyém karácsonykor.
Szerintem idén karácsonykor újra jöhet 🙂 Egészséges, ez a legfontosabb.
Testvérem és a férje most vannak túl rajta.
Angliában élnek, home office-ban dolgoztak, de a férjnek be kellett mennie egy hónapban egyszer, London City, nem tudott kocsival menni, tömegközlekedésen szedhette össze.
Ő kezdte, tesóm folytatta, két hét eltolódás volt köztük.
Teszt a végén készült, akkor még kimutatta. Most majd kb. egy hónap miatt csináltatnak olyan tesztet, ami azt mutatja ki, hogy termelődik-e antitest.
Náluk annyi volt amúgy, hogy hirtelen jött magas láz, olyan erős fejfájás, ami még sosem volt nekik a 46 évük alatt. (Amúgy sportos, egészséges ember mindkettőjük). Köhögés a férjnek alig volt, tesómnak volt elég erősen. Légzési nehézség egyiknek sem volt (akkor mentő és kórház, ezt mondták nekik). Ami a legelső tünet volt, hogy teljes szaglás vesztés. És hetekig nem érzetek szagokat, a férjnek már kezd visszajönni, tesómnak még nem. És még nagyon nagy gyengeség volt mindkettőnél, nem fáradtság, hanem kimondottan gyengeség érzés.
A lányom az este sirva hivott fel, haza akarok jönni, Pesten lakik 6-hete nem volt itthon, a sziven facsarodik el,
A fiam meg minden nap megy dolgozni,busszal vonattal mikor melyikkel, bár mikor hazahozhatja a nyavalyát,