Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Hogy érdemben is szóljak...
Ezeknek a magán szűréseknek nem sok értelme van. Ha nincs tünet felesleges pénzkidobás. Ha meg van tünet, akkor ki kell hívni a mentőket.
Ha éppen elvégzik a magánszűrést és negatív semmi sem garantálja, hogy egy óra múlva is az lesz.
Nem értek veled egyet, mert onnan kell venni, ahol van. Ahogyan Franciaország, USA, Olaszország és gyakorlatilag mindenki onnan vásárolja ahol van, az pedig Kína.
Ha minden más országnak jó, akkor szerintem nekünk is.
Vegyél egy minőségi márkajeles pólót és nézd meg a címkéjét, hogy hol is gyártották, könnyen meglehet, hogy európát nem is látott.
De gyors körbe néztem a lakásban és valóban minden kínai, de engem nem zavar, mert mind megszolgálja az idejét probléma mentesen.
Szerintem írj az EMMI-be, hogy honnan szerezzenek be maszkokat, védőfelszerelést, mert csak onnan lehet, ahol van.
Köszönöm a kis játékos feladatot:-)
itt írnak röviden a túlsúlyról-- Mondjuk ez már az angol hírekből is látszott, hogy a fiatal egészséges... de hát nem tudom, ok hogy pici plussz, de a láthatólag 40-50 kiló plusz ár senkinek se az, az csak fiatal sajnos
Hat ha nyitunk vmit tenni kell. Bar a 30 ezer teszt se tunik soknak... de hatha vegre vmi elindul.
En sajnalom hogy a jo maganteszt olyan draga, hogy normal csaladoknak megfizethetetlen. Kulonben tuti sokan mennenek. De igy, hogy ami tenyleg jo eredmenyt ad egy viszgalat 60 ezer vagy felette... hat... egy 4 fos csaladnal mar egy kor 240 ezer... az sok. Az tobb mint a havi kaja...
Bocs, az április 24-i híradásban az hangzott el, hogy országszerte 30 ezer ágy áll rendelkezésre a koronavírus-fertőzöttek kezelésére (miután jól hazazavartak egy csomó, kórházi ellátásra szoruló beteget). Ezt a számot kötöttem össze azzal a bejelentéssel, hogy április 27-től országszerte MEGKEZDHETIK a tömeges teszteléseket. Nem értem a feltételes módot.
„Már jövő héten megkezdhetik a tömeges teszteléseket országszerte. Ezt Palkovics László miniszter jelentette be egy járványügyi online konferencián. Azt mondta, azt szeretnék megvizsgálni, hogy milyen az ország átfertőzöttsége. Szerettük volna megtudni, hogy pontosan kit vizsgálnak majd, milyen kritériumok alapján és milyen teszttel, de az Operatív Törzsnél nem válaszoltak kérdéseinkre.”
Szóval vagy titkolóznak, vagy teljes a káosz. Vagy mindkettő. :(
Igen, utánanéztem, 35-ös BMI felett számít annak.
A BMI szerintem jó általános mérőszám. Tudom, sportolóknak nem megfelelő, de átlagembereknek igen.
És elég tág határokat ad még ideális súlyra is.
Én pl. 58 és 71 kilóval is beleférek. (Szerintem nem)
Meghalt egy 37 éves nő. Extrém elhízott volt, de ezen kívül még magas vérnyomást sem találtak nála.
Kíváncsi vagyok, mi számít nekik extrém elhízásnak.
A Magyar Hang szerint a Szent Imre Kórházban 100 beteg és 40 dolgozó tesztje pozitív
Nem tudom, a Magyar Hang mennyire hiteles, de nem hiteltelenebb nekem, mint az M1.
Csak bízni lehet, hogy egyszer vége lesz.