Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Immunrendszerünk 70%-a is a belekben van. Egy gyulladás erősen károsíthatja az immunrendszert.
Már egy orvos is lélegeztető gépen van 😒
Az emberi erőforrások minisztere felfüggesztette a kórboncolást március 24-én.
Semmit, de nekem gyanús, hogy nem.
Vagy legalábbis nem volt neki, mielőtt elkapta, nem hiszem, hogy súlyos bélgyulladással dolgozott volna.
Lehetett egy perforált vakbél is. Sepsis, súlyos bakt. fertőzés, bélgyulladás: ennyi az infó róla. Nem biztos, hogy krónikus megbetegedése volt
Mit tudsz a súlyos bakteriális bélgyulladásról?
Szerinted igaz?
A 41 éves súlyos beteg férfi ápoló volt, valószínűleg a munkája során kapta el 😡
hát,ki hogy szeretné,én úgy,hogy legyen már vége,
de ha elmegyek itthonról,felteszem,csak magamban bizom,abban nem,hogy vagy fertőz valaki vagy nem,jó,lehet nem véd sokat,de már a tudat,hogy vigyázok magamra,több mint a semmi,
Hallottam olyat is, hogy vannak akik azért nem hordanak maszkot, mert a körülöttük lévők hordanak, így őt nem fertőzik meg. Amúgy is kényelmetlen.
Nem az árulás helye számít, hanem a gyártásé.
Flexben naponta adnak újat, 1 db-ot...
eszemben sincs bántani őket,nem azért irtam,és konkrétan nem is az öregekre irtam,{ha kiirnám,az politizálás lenne}
akit emlitettem,pont diplomás,meg az a nyugdijas iskola igazgató is az,és még azon sem láttam,meg még sorolhatnám,
a csordában közlekedő, hangoskodó egyedeket meg úgysem viszi el az atomvillanás sem,
Palkovics László mégis bejelentette: 30 000 tesztet vetnek be, hogy kiderítsék, hogy áll a fertőzés helyzete területi és szociológiai bontásban.
Ez az értelmezésem szerint, egyszeri és országos lesz.
Ne bántsd azokat, akiknek nincs meg a nyolc általánosa sem. Sok idősnek nincs, de vannak akik intelligensebbek, mint akinek 2 diplomája van.
Mindkettőre tudok példát.
19 ezer db maszkot rendelt a cégünk. Zöldet, orvosit. Ezt kell hordanunk. Ezt kapjuk.
már a 100-forintos boltban is láttam,500-ft az eldobható,
tudod mikor adok érte annyit,varrtam kézzel,
Én ma 6-hét után,elmerészkedtem a piacra,az értelmesebb eladókon,és vásárlókon volt maszk,meg kesztyű,na egyszer csak látom az egyik szomszédasszonyom,az ,,,utcaesze,,,férjével együtt,egyiken sem volt maszk,az asszonynak daganatos betegsége van, bár lehet hogy gyógyul,nem tudom,nem járkál kint,de ha az ilyeneken nincs,mit várunk attól,akinek 8-osztálya sincs,
Egyébként sokan hordják az orvosi maszkot utcán. Ha gyógyszertárban, Rossmannban árulják, azt nem az egészségügyisektől veszik el a vásárlók.
Itthoni célra eszembe se jut maszkot hordani, az orvosi maszkért meg drágállnék 500 ft-ot adni. Bár a fiam kapott ingyen egy 50 db-os csomagot, de abból sem kérek. Jó lesz nekem a varrás nélküli 3 perces maszk is. Amúgy is ritkán mozdulok ki.:)
Otthoni célra nem érdemes egyszerhasználatost venni, hagyjuk a hivatásosokra, szakszerű felhasználásra. Az általad varrott, házilag készített teljesen megfelelő.
30 ezer teszt per hét? Vagy mit igertek?