Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
És ez persze nem csak az eü-ben igaz.
A legtöbb munkahelyen akkor hiszik el a munkavállalók, hogy kaptak plusz pénzt, ha már a számlájukon van.
India iszonyú gyógyszeriparral rendelkezik. Meglepődnél miket gyártanak ők. Bármi lesz, ők be lesznek vonva a gyártásba az tuti.
Koszos, ne a romanticizált kis faluból, stb indulj ki, vagy a városi forgatagbol. Nagyon nagyon komoly az orvosi, meg a gyógyszeripari hozzájárulásuk a világhoz
Azt írja a világ legnagyobb vakcina gyártója...
Én nem tudom.. Csak olvastam, hoztam ide..
És cégek is.
A barátnőm munkahelye ma már másodjára teszteli a munkatársakat.
A mai az olyan, ami megmutatja, hogy átesett e már a koronán.
Én még sürgősségi véradó is voltam, teát, vagy innivalót adnak, meg csokit, vagy szendvicset. De nem mert juttatás, van hogy ott meg kell enni, inni, addig el se engednek :) Ne legyen bajod.
pénz nincs. Az ember adja, hogy segítsen
Németországban a véradók kapnak kis ajándékot és 20 eurót.
De kapunk ajándékokat gyógyszertárakban is mindig.
Nem nagy dolgok ,de jól esik az embernek.
a fiúkat szokták hivni,akkor ha baj van,mert ők adhatnak mindenkinek,még soha nem mondták hogy nem mennek,pedig,,,csak,,,köszönjük jár érte,
és aki ebben az esetben azt nézi,mit kap érte, hát,,,,,
azt már inkább nem minősitem,
A plazmaadók kapnak pénzt. Itt 8000 ft-ot alkalmanként.
A véradó meg minek megy, ha csak ellenjutattás fejében hajlandó magát megböketni?
Egy virsliêrt én szégyellnêm a pofámat, ott tartani a markomat. 😬
ugy tudom, békeidőben a normálvéradól kaptak virslit vagy szendvicset meg valami innivalót, lehet hogy pénzt is.
Most a plazmások miért nem kapnak semmit ?
Ez nagyon igazságtalan, senki nem fog jelentkezni.
Ismerek olyan gyógyultat, aki éppen emiatt nem ad vért, tegnapelőtt beszéltünk éppen erről.
Önkénteseket keresnek. Aki jelentkezik, fogadja el, hogy köszönöm szépent kap. Aki nem, tartsa meg magának.
Más esetben rosszindulatúan szokták hozzáfűzni: "költse gyógyszerre" :D
Nálad. Ugyanis te akarsz beárazni maszkot, vérplazmát és életet.
Egyiknek sincsen kézzel fogható értéke, mégis sok esetben értékesebb, mint a világ összes pénze.
én ezt nem igy látom,
aki vért ad,nem pénzért teszi,segiteni akar,
a maszkot meg azért tesszük fel,mert magunkon segitünk vele, és én nem adok érte 500-ftot,megcsináltam magam,