Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Én is azt hittem, hogy rosszul hallom vagy értelmezem - de nem szoktak értlmezési problémáim lenni- ha arra számitanak, hogy emelkedik a fertőzöttek és a halottak száma, akkor miért korlátoznak ? nem lehetne még egy hónapot vrni, még ugy-ahogy lecseng?
Mi ennek az inditéka, kapzsiság ?
Gratulálok, hogy ilyen könnyen átmentél rajta!
Viszont szerintem ez még nem jelenti azt, hogy ne kapd el újra és tudtodon kívül ne terjeszd.
Továbbra is védekezned kell (mások érdekében is) és betartani a szabályokat.
Sok sikert!
Hajrá! Lehetőség a fertőzés átadására.
Korainak tartom.
Na! Végre valaki, aki "így járt"!
Én nem tudok arról, hogy nálunk lenne ilyen lehetőség, pedig elmennék.
Volt kollégáimat a munkahelyen szűrték már kétszer.
Április elején torokváladékos volt, most hét elején pedig vércseppes. Még csak annyit tudnak, hogy negatív, de a részletekről még nem kaptak semmit.
Hol laksz? Honnan tudtad meg, hogy van ilyen lehetőség? Be kellett menned és ott csinálták?
Ezeket mar vagy masfel honapja ha nem tobb mondjak.
De kozben gondolj bele, pl az uszokon ugy atment, hy kotelezoen nem tesztelik oket, meg se tudjak hogy fertozottek voltak.
Így viszont mennek plazmat adni.
Es hany ilyen lehet. Korosztalytol fuggetlen
Ismerős helyzet😉
A minap maláriát diagnosztizáltam magamon.
Minden tünet megvolt.
Bezzeg mikor alig láttam ki a melóból plusz suliba is jártam nem volt időm foglalkozni ezekkel a dolgokkal.
Legnagyobb vágyam volt nyolc órát aludni ,hát most megkaptam.
Sokan vannak így.
Próbálj meg a karanténra úgy tekinteni, mint lehetőségre.
Lehetőség a lakásban folyton halogatott dolgok elvégzésére. Van idő olyasmire, amire korábban nem. Torna, főzőcske, olvasás. És még a szomszédokkal is lehet beszélgetni, barátkozni a megfelelő távolságról.
Napirendet kell összeállítani, hogy a napok ne legyenek egyformák.
Tökéletes igazad van!
A bezártság lassan meghülyiti az embert.
Hullámzó az állapotom.Egyszer hurrá optimizmus,nem lesz baj, egyszer pánik és gyomorgörcs.
Egyébként is beszari vagyok és túlféltő.
Ezek többsége más alapbetegségek tünetei.
Egy allergiás, ha megjelennek nála az időszakos tünetek miért kéne, hogy rögtön korona fertőzésre gondoljon?
A lábon megjelenő bevérzések, seben a cukorbetegekre jellemző. Megjelenhet korona fertőzés nélkül is.
Nekem október óta fáj a torkom, sokat köhögök. De mint kiderült ezt a reflux okozza.
Nem kell minden apró elváltozás, tünet mögé rögtön a vírusfertőzésre gondolni. Persze fontos, hogy mindent megtegyünk, hogy ne váljunk fertőzöttekké. De higgadtan és nem pánikolva.
Persze ,hogy nem!Ne aggódj!
Ki vagyunk hegyezve erre a témára ,hogy ott is vírust látunk ahol nincs.
Nekem is fáj a torkom és néha rogyadozik alattam a lábam.
Férj meg allergiás ,mivel pont szezon van.
De ennek ellenére összerándul a gyomrom ,mikor tüsszent egy nagyot .
Lehet nem kellene foglalkozni a hírekkel és csak várni ,hogy lecsengjen ez az egész és bízni a szerencsében.
De amilyen hülye vagyok ,csak olvasok és olvasok egyre több cikket.
Ezeket már kb. 2 hete mondják.
Múlt hét óta nagyon bénán érzem magam.
epegörcsöm volt 1 hétig és még mindig nem vagyok százas. Mindez annak ellenére, hogy 2,5 éve kivették az epehólyagomat.
Valamint a szám olyan, mintha kifújta volna a szél, és az orrom durván kiütéses lett és a szemeim is vörösek voltak...
Remélem nem találják ki, hogy ezek is lehetnek tünetei a vírusnak.
A férjemnek viszont vannak izomfájdalmai (vádli, comb), de ezt sem hiszem, hogy a vírus miatt van. Remélem.
Na most adtam fel!
Hat újabb tünetről mondták ki ,hogy koronavírusra utalhat:
-reszketés
-hidegrázás
-izomfájdalom
-fejfájás
-torokfájás
-ízérzékelés és szaglás elvesztése
egyebek közt ,lábon megjelenő furcsa kiütések és sebek
allergiásokra jellemző orrfolyás és szemvörösség.
Nagyon fasza 😟
tudom, a remdevisirre is azt mondják, sajnos nem hat úgy, a klinikai tesztek nem igazolták a hozzáfűzött reményeket... In vitro tudjuk hogy hat ez az, de azokat meg idő emberes teszteken, nem járnak még ott.
a dokik, akik meg a frontvonalban vannak, azt mondják, hogy gyógyszerkombók vannak, egyik betegnek ez hat vmi, másiknak az, van akinek semmi
Ha az ember több ország híreit olvasgatja, mindenki felfedez valamit. Mi magyarok is. Pont az egyik ismerősöm mondta büszkén kitette, hogy a magyarok mire jöttek rá, mit és hogyan alkalmazzák, mire a csoportban belinkelték neki, hogy Németországban már előttünk 3 hete tesztelgetik. Mindenki magának szeretné bezsebelni az elismerést. Most éppen azt hallottam, hogy valamelyik ország nikotintapaszt tesz a betegekre, mert abban van valami olyan anyag, ami jótékony a vírussal szemben.
Majd, ha hivatalosan bejelentenek valamit akkor, csakis akkor hiszek el bármit is.
Ma volt egyik vidéki kórház vezetőjével riport, ő azt mondta sajnos nincs még semmi, csak próbálkoznak. :(