Konyhafőnök 2021. vélemények, beszélgetés (beszélgetés)
Megint egy kérdés.
:-)
Az ehetetlen ételek mennyisége legalább nem számottevő, hisz úgyis olyan kis adagokat főznek.
Tegnap néztem azokat a rántott sajtokat.
Ha az egészet egybee tenném és tálalnám vacsorára kettesben a férjemmel, megkérdezné, hogy és én mit fogok enni.
Biztosan én vagyok maradi, de azoktól a mindenféle haboktól már lassan rosszul vagyok.
Na, ezzel aztán nem sokat mondtak!
Talán egyszer van olyan egy széria alatt hogy "hulladékból" dolgozzanak?
És hány fős az a stáb, hogy azt a több kiló szárnyasmaradékot elkészítették nekik a múltkor a szakácsaik?
Igen, pl Jenő séfnél a kapcsolati háló is befigyelt olykor, mondjuk Zámbó Krisztián esetében.
Persze, hogy lehet velem felnőtt módra beszélgetni Aranyom! 😊😊😊
Egyem a drága szívedet!
Hagyd már abba kérlek!!! az örökös kérdezést!!!
Másként nem is lehet veled beszélgetni, csak mint egy 3-5 évessel, aki örökké csak kérdez, mert akkor csodálkozik rá a világra.
Kérlek szépen, hagyd már abba, és társalogjunk felnőtt ember módjára! Ha lehet veled egyáltalán beszélgetni.
Amúgy a versenyzők amit főztek ételt, azt utána megeszik? 😆😆
Amúgy a spagettim és melegszendvicsem elsőosztályú lenne. 😂😂🤣
Olvastam,hogy felhasználják .
Nyílván a show rèsze ,hogy így adják oda .
Ez hozza a nèzettsèget !
Nekem az a nagyon visszatetsző, hogy csak arról a területről szedik le a tollat, amelyiket éppen fel akarják használni.
Én nagyon bízom benne, szeretném hinni, hogy egyeknek az állatoknak a többi részét nem dobják szemétbe, hanem valamelyik konyhán még tisztességgel felpucolják, és megfőzik, megsütik. Nem állunk annyira jól, hogy így bánjunk az étellel. Vagy a műsornak van akkora kerete, hogy megengedheti magának? Akkor legalább adományozza el közkonyháknak, örömmel fogadják, egész biztos. Jó lenne tudni, mi történik akár szárnyas, akár fél oldal sertés, bármi.
Rossz volt nézni ,amit azzal a szerencsétlen szárnyassal műveltek.
Több tiszteletet érdemelt volna.
Minden úszott a trutyiban pfejj..
Oké, értem én. De ha odahívnak egy ilyen műsorba, csak megnézem hogy mi ez.
Mit kell csinálni, vállalom vagy nem.
Bírom vagy nem.
De itt némelyiknek még fakanál se volt a kezében.
Ezt most miért is írod????
Miért is kell előre elmondanod, hogy mi fog történni???
Aki odamegy versenyezni,az nyilván megnézte az előző évadokat.
Ha igen, tudta mire számítson.
Aki meg nem, hát az meg vessen magára.
Mind azt hiszi magáról mekkora àsz, aztán meg ugye hogy mégsem.
Odamegy versenyezni, és meg akarja nyerni a fődíjat, közben nagy késsel dúrkál a bontott csirke belső részei között, és keresi, de nem találja!!! a májat!
12-13 éves voltam, amikor egyedül levágtam és felpucoltam a nagy vörös kakast! :))