Köldökpiercing (beszélgetés)
Benő egy idő után.Attól is függ mióta van benne?
Pici nyoma marad,kezelni kell és akkor szépen elhalványul a helye.
És visszamentél kértél segítséget?
Vagy tudtad mivel lehetne kezelni mire kell vigyázni stb.?
Mert ha probléma van vele akor segítséget kell kérni, nem várni 2 évet!
Lehet rosszul szúrták, rossz volt az ékszer(karcos vagy az anyag nem volt orvosi fém) vagy nyomta a ruha, vagy csak piszok ment bele stb.
Én nem vártam vele, hanem visszamentem és megkérdeztem.Sajnos előfordul ilyesmi, de nem szabad otthon ülni és várni.Mindenhol találni megbízható emberkét aki segít.
Ja és az orvosi fém ékszerről, drágábbak mint amit úton útfélen kapni, de abból az anyagból készítik amivel csontot tudnak csavarozni stb.
köldök piercinggel kapcsolatos tapasztalatomat osztanám meg (sok a hozzászólás e témában, ha ez már felmerült, sorry).
nagyon tetszenek és betettem egy fémallergiásoknak, gyógyos példányt. utána kezeltem, ah azt mondták, kb. másfél-2 év múlva ki kellett vennem :(((( uis állandóan váladék, geny jött belőle. nem tudom, miért , odafigyeltem rá, semmi sérülésem nem volt, semmi. azóta is többx felmerült, h újra betetetek 1et, de nagy csalódás lenne, ha ismét majd ki kéne vennem...
jó dolognak tartom, szép, de minden vislőnek tanácsolom, h nem kell feltétlenül mutogatni. értem, vannak alkalmak, amikor nem kell kitenni a kirakatba
Amíg meg nem gyógyul kezelni kell!
Sampon tusfürdő testápoló ne érje 2-6 hét is lehet a gyógyulás.Mindenkinél más.tusolj és ne kádfürdőz.
sziasztok!
Nekem 2hetes a köldök piercingem...
alkohollal kezelem,és az lenne a kérdésem,h mennyi ideig kell kezelni?
Sampon,tusfürdő mikor érheti?
Nekem is volt, de valahogy úgy szúrták, hogy amikor vagy fél évvel a betétel után lefogytam kb 3-4 kilót, elvékonyodott felette a bőr, és egyszer csak kiszakadt. Ez nem is igazán fájt, tehát tényleg nem sok szövet sérült, de ugye heg maradt a helyén...
Sajnálom, mert tetszett, és mert nem fogom újra szúratni.
Hát akkor valamit nagyon rosszul csináltak neked:-(
Nem szokott fájni, és vérezni meg egyáltalán nem szokott se a szúráskor se utánna!Max kicsit kellemetlen az első napokban.
Lehet túl nagyott és mélyre szúrt.
nekem kb.4-5 hét volt mire leyógyult.
Ha neked piros,kezeld és vigyázz rá.Én nem kádfürdőznék vele.
A szúrás az ok!Utánna már úgyis mindenki magának tartja tisztán
Amire érzékeny szokott lenni:ha megrántják,ha beleakad,dörzsöli a gatyó,öv(leülésnél)ha piszkálják kézzel(csak kézmosás után szabad hozzáérni) ill. nincs szoli szauna úszás napozás!tusfürdő meg testápoló sem jó neki de lehet tényleg beizzad és kicsípi.Én volt hogy nappal leraasztottam, de csak azért mert a nadrág dereka néha dörzsölte.
Kezeld ha nem múlik mutasd meg egy piercingesnek.Nem éri meg sokáig otthon babrálni vele.
További ajánlott fórumok:
- Mik a jelei a köldökpiercing kilökődésének?
- Terhesség alatt meghagyhatom a köldökpiercingem vagy ki kell venni?
- Mik az előnyei és hátrányai a köldökpiercingnek? Okozhat betegséget?
- Mennyi ideig gyógyul egy köldökpiercing?
- Begyulladt Köldökpiercing
- Van valakinek jó ötlete arra, hogyan tudnám kivenni a köldökpiercingem?