Köldökpiercing (beszélgetés)
enyém is szokott xĐ
6 foga wan de úgy tud harapni xĐĐĐ
majd jöwő7re már én wiszont tok neked segíteni :p
remélem xĐ
wáá:Snekem is van most lett nemrég 1éves,engem harapdálni szokottxDD
a kérdésedre énMÉG sajnos nem took válaszolni:(
de rem jövőhéten már énis ien "bajba" leszek.:Pxd
Halihó :D
holnap lesz egy hetes a pc-m....de most tökre fáj,mert kistesómat fogtam és belerugott (még nagyon kicsi...nincs egy éwes)
azóta wáá...most az előbb raktam rá alkoholt meg megmozgattam...na az is elég nehezen ment. :s
tegnap meg ma is alig akart megmoccani
de mondjuk már a wége felé mocorgott...csak összewolt ragadwa a pc a bőrőmmel...éreztem amikor szétizélődött :S
na az szar wolt xĐ
am.szerintetek jöwő7 pénteken tudok már hasalni? :o
hát még gondolkozok rajta..mindenesetre köszi a tanácsot:)
+1kérdés:D
most olvasgattam a fórumokat és nagyaonnagyon sokan irták h nagyon fájt.persze voltak akiknek nem de én azért még félek..az lenne a kérdésem h téged mivel érzéstelenítettek és h fájt-e?<3
ha mondjuk jövő héten rászánod magad, s gyorsan megcsináltatod, akkor nyár elejére már valószínűleg rendben lesz a köldököd, s egész nyáron élvezheted, mutogathatod az új piercinged! :D
én is két napja csináltam, s másfél hónap múlva megyek tengerre... addig meg imádkozom, hogy rendbejöjjön! :))
köszönöm a válaszokat:D:)
am ugy terveztem h ezen a nyáron fogom csináltatni de ha télleg 6-8 hétig nem leet sokmindent csinálni akkor inkább énis nyár végén fogom.xD
h fogom kibirni...xD:)
jól van, akkor sulink. :P bár, már csak egy hónapig az én sulim (is) - rendesen... :(( ööö, hát érdekes volt, s tényleg nem figyeltem órán. :) de akkor nem volt vészes, estére fájdult csak be. :( he-he, meg olyan kb. ötpercenként felhúztam picit a pólómat, hogy megnézzem, tényleg megtörtént-e! :D nem sokáig gondolkodtam a dolgon, három napot... a padtársam három éve szeretne! xD :)
igen, természetesen kesztyűben volt. különben rászóltam volna! :) szépen fertőtlenített mindent, meg szerintem szépen dolgozott, egyenlőre én nem panaszkodom rá.
hát, tisztogatom tengeri sóval meg desztilált vízzel, csak nem lesz bajom... :)
ne félj...nem fáj csak egy pillanatig...
és wan akinek egyáltalán nem fáj :D
Halíí:)
vki itt Miskolci csak mer én igen és vki nem tudna egy jó helyet Miskolcon ahol vállalják az iet ,kedvesek meg steril minden stb..?
fontos lenne ha vki tudna segiteni:)
A "SULIM"?! Kikérem magamnak, az a SULINK!!! Nem emléxel, hogy én is oda jártam?! Szégyelld magad! :D Fúú, milyen volt lyukasztás után visszaülni a padba, órára? Gondolom, nem nagyon figyeltél azon a pár órán... Csak figyelted, hogy bizsereg, vagy már nem, csíp, vagy nem... Ugye? :P
Nem sok ismerősöm ment abba a szalonba, de eddig nem sok jót hallottam róluk. Remélem, kesztyűben volt a nőci. Nem megijeszteni akartalak, csak felhívni a figyelmedet, hogy nem a leghigiénikusabbak... De sok múlik azon is, hogy TE hogyan kezeled, tisztítgatod otthon. Kívánom, hogy semmi gond ne legyen vele.
basszus, hogy kitaláltad... de, pont ott csináltattam! :P nekem elég jóknak tűntek, meg mások mondták, hogy menjünk oda, és hát... ezért...
különben a Boss utcájába költöztek, a sulim (Bosa) közelében van, s nagyszünetben ugrottam át megcsináltatni. :))
he-he, tegnap regisztráltam, erre már rögtön akadt egy ismerős! :D nem gondoltam volna. :)
khmm, remélem azt a részt is olvastad az első hozzászólásomban, hogy a szüleim még nem tudják, és a testvérem sem! szóval... :D kössz. :)
különben nem olyan rossz látvány a pár napos köldökpiercing! bár, tisztogatni egy kicsit kellemetlen, de csak a fájdalom miatt. nekem (még) egyáltalán nem csúnya. :))
amúgy a tengeri só is tudhat valamit... azt írja a dobozon, hogy antibakteriális, regeneráló hatású, meg valami antivírust is ír rajta... szerbül van, s nem tudom saját magamnak lefordítani! :D meg ugye van benne: Na, Cl, J, Mg, Ca és még más természetes... valamik. :)
szombat meg vasárnap még ezzel fogok próbálkozni! :)
mondjuk, erre kíváncsi lennék, mások mit szólnak ehhez a sós-vizes dologhoz!
az alkohol nálam eleve kihúzva (nem, mintha amúgy nem szeretném xD), valamiért nem, és kész...
de ha ez a sós dolog nem jön be, akkor hétfőn megyek a gyógyszertárba...
egy kicsit félek ettől az egésztől, remélem minden rendben lesz velem meg a köldökömmel. :)))
Hééé, szia Andii!! :D Te itt, a Hoxán?! :D
Ugyan, nem vagy öreg a piercinghet, én idén szeretnék piercinget, először gondolom tényleg komolyan. És 21 vagyok. :))) Tudod, Kriszta évfolyamtársa. Én is egyébként nagyon be vagyok szarva az egésztől. Előbb az orromba tetetnék egy ici-pici köves piercinget, majd jövőre (addigra olyan bombanő leszek, hogy csudi!!) lesz köldökpiercingem. És akkor már 22 leszek. :)) Ja, különben nem is attól félek, hogy fájni fog (köldökbe), hanem nem bírom a csúúúnya látványt, tehát a nyílt sebet, hogy azt nézegessem, kenegessem, forgassam a lyukban a piercinget, olyan pfuj! :D Az, hogy kicsit fáj, hát édes Istenem, ez ezzel jár, a szépségért meg kell szenvedni, annyi minden más is fájt már ebben az életben. De az, hogy nézegessem, amíg be nem gyógyul?! Jáááááj, kiráz tőle a hideg!
Hali neked!!! :)
Hallod,nagyon laza volt a csaj,aki csinálta a köldöködet!! Remélem megjegyezted az itteni hozzászólásokat!! Szoliba menni nem szabad.. :)Nah,a lényegre térek...
Szal sztem vegyél fertőtlenítőt a köldöködre,meg vmi krémet. Tetran,Betadine (a Betadine jódot tartalmaz!!!) még jó a Framykoin (az antibiotikum) szal jó lenne RENDSZERESEN kenegetni a pocakod! Jó még az Egisept is... Tudniillik az Egisept spray,jódot nem tartalmaz,kényelmesebb megoldás,mint gyógyszertári vattával kenegetni,vagy kozmetikai fültisztító pálcikával.Én azzal kenem,de ezt a spray-t használom,sztem jó.Hűsíti egy picit,de csak 1%-os alkoholos oldat. Lehet még a patikában kapni 70%-os tiszta alkoholos oldatot,amit szintén használhatsz.A Betadine-t csak 2 hétig szabad használni. Remélem tudtam segíteni neked... Jah,és semmi vegyi ne menjen bele (mármint sampon stb.) Meg a testápolóval is vigyázz.Ne menjen bele,mert előfordulhat,hogy betapad. Szia!!! :)
Szió!!!
Nem kell félni,ha igazán akarod,akkor kibirod... :) Azt garantálom,hogy nem fogsz meghalni a piercernél. :) Igen,kell szülői engedély.Én 15 vagyok.És kellett. Pusziii :) Sok szerencsét!
nem kell tőle félni... fájni fog, de csak egy nagyon kevéske ideig! :D
lassan kezdem öregnek érezni magam, én 19 évesen csináltattam az első piercingem! le vagyok maradva! xD :P :))
sziasztok! :) újdonsült köldökpiercing tulajdonos vagyok, vajdaságból! :) tegnap végigolvastam az összes eddigi hozzászólást... de csak nem lettem okosabb. :P
nos, én is rendes helyen csináltattam, tetoválós és piercinges szalonban. :) nem is épp a legolcsóbb volt...
engem szurival érzéstelenítettek, a nevére nem emlékszem pontosan, valamilyen aneszteziját magyarázott a nő. a köldököm közelébe szúrta, kb. egy centire a leendő piercingemtől. nekem eléggé fájt, amikor átszúrta, főleg az, amikor felül kijött a tű, azt nagyon éreztem... :( de max. fél perces volt a fájdalom, szerencsére.
számomra (is) elég érdekes volt, azt mondta a csaj, hogy nem kell letakarni/leragasztani semmivel, nyugodtan fürödjek, ahogy eddig is, tehát semmit sem kell másképp csinálnom, csak naponta egyszer kicsit tisztogassam meg, egyszerű sós vízzel... továbbá: tíz nap múlva ellenőrzés, ha akarom, 15 nap múlva valószínűleg már kicserélhetem a piercingem, egy hónapig nem szabad fürdőbe mennem, másfél hónap múlva már nyugodtan mehetek tengerre nyaralni... szóval, hmm. gondban vagyok. nagyon laza volt a csaj...
fürdeni még nem merek, mármint úgy rendesen. :)
vettem desztilált vizet, meg tengeri fürdősót. tegnap este kipróbáltam, kevéske sót raktam csak bele, langyos víz stb. kicsit csípett, gondolom ez normális. aztán úgy fél óra múlva észrevettem a köldököm körül egy-két helyen rászáradt egy kis só... pedig megtörölgettem. szóval, nem tudom, mennyire jó ötlet ez a sós-vizes cucc.
most megyek, rálesek a köldökömre. :) eddig nem nagyon fájt, aludni is bírtam rendesen, pedig attól féltem. :) éjszaka, azt hiszem, elkezdett begennyesedni... :( de végül is, ez is normális. :P
jah, és 19 éves vagyok, de apám mégsem tud róla, hogy két lyukkal többem van, mint azelőtt! :D
Szijasztok:)
énis szeretnék köldökpct de félek h fájni fog:S
azonkivül sok 13-14 éves ismerősöm van akinek van,
vagy több annál de 13 éves korában lett pcje.
szal tizenéveseknek is belövetik?v kell szülői kiséret?
hány éves kortól?vki segitsen nekem pls:Delőre is köszönöm a válaszolóknak:):)!
További ajánlott fórumok:
- Mik a jelei a köldökpiercing kilökődésének?
- Terhesség alatt meghagyhatom a köldökpiercingem vagy ki kell venni?
- Mik az előnyei és hátrányai a köldökpiercingnek? Okozhat betegséget?
- Mennyi ideig gyógyul egy köldökpiercing?
- Begyulladt Köldökpiercing
- Van valakinek jó ötlete arra, hogyan tudnám kivenni a köldökpiercingem?