Kleca duma partija (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik ez a dumcsi, ami ment itt, egyáltalán nem offolás. Mert amint a cím is mondja, ez egy duma parti akar lenni, s csak ha nincs téma, akkor hogy legyen mire válaszolni találtam ki a napi kérdést. Szerintem Mili, ideköltözhetünk mi is a dumcsijainkkal, ami nem túl személyes.
Amióta né van a férjem neve mögött, nem ment az alkotás, ami a rajzot illeti. Majd bepótolom.
Ha lusták klubját fogtok alapítani, akkor szeretnék belépni én is.
Van egy tiltakozó vasalóállványom nekem is, beszállhatok?
Mostanában semmit nem alkotok,még a konyhában se.Régebben nagyon csodás kajákat alkottam,de manapság leredukáltam a legegyszerűbb,leggyorsabb kajákra.
Ügyes voltam rajzból,de manapság ..jó pár éve nem vettem grafitot a kezembe.
Valahogy nincs ihlet,alkotni vágyás bennem,mióta a gyerekek megvannak.
Úgy látszik beérem velük,mint alkotásokkal!
Nézzétek meg légyszi ezt a kérdést!
Off befejezve,megyek dolgomra,szép napot mindenkinek!
Off befejezve,kéretik megnézni Kleca mai kérdését!
jogos...
(amit fel akartam venni,ki kellett volna vasalni...akkor most keresek mást,ha már elnök lettem...)
dehogy irtam én verseket...és imádok varrni...
így jó lesz?
Elraktam,a vasalót meg fel a szekrény tetejére....jaj de jó,lehetek elnök??
Akkor majd megnézem a válaszaid és mindenre az ellenkezőjét mondom....hátha így lesz esélyem....:-))
tényleg versíró vagy?tök jó...
na most már tutui csak fiaim lesznek....
kétkezi alkotáshoz béna vagyok,abban a hugim ügyes.
szalvétaképet mondjuk szeretek csinálni,kedvet kaptam a virágkötészethez,gyertyát-mécsest,ilyesmit csináltam már
a versfaragás nem kétkezi de régebben abban "alkottam"
én is akarok csatlakozni!!!
közben meglett Kleca,szia,hiányoltunk nagyon ám!
A nap kérdése: Szoktatok alkotni?
Így kérdezem, ebbe minden belefér, rajz, festés, üvegfestés, fonás, kötés, varrás, minden, amit a két kezeddel készítesz.
Sziasztok csajok!
Bocsi, kicsit megsokasodtak a cégnél a dolgaim, s be sem merem nagyon kapcsolni bent a hoxát. Csak itthon, de itt meg fennforgás van: a lányaim készülnek táborba, mamához. Van itt jovés-menés. Még nem müxik a telefonom, ez szokatlan, mert a mobil már 4 éve -vagy több hozzám van nőve, s olyan h elérhetetlen ritkán vagyok.
Ráadásul az iwiw-en véletlenül leltem gyönyörű képeket, s nagyon ihletet kaptam a festéshez.
Valami frenetikus a pasi! Talán nem bánja, ha terjesztem a munkáját, majd beleteszem a naplómba.
Mindenkinek szép napot! Éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!