Kleca duma partija (beszélgetés)
Nem!Dehogy !Imádom amikor piszkálsz ,komolyan!:D
Ez egyet jelent avval,hogy figyelsz rám!:)
Nem bántani akartalak, a Tokio Hotelt meg én sem nagyon csípem, de valamit valamiért...
Megbántottalak? Nem szándékos.
Mert lenne egy sokak által alkalmazott másik megoldás is: bemenni a városba bevásárolni. Csak akkor ki kellene mozdulni:)))
De neked otthon olyan jó dolgod van, hogy inkább varázsolsz.:)))
Soxor szívesen cserélnék veled. Főleg amikor a Jánkára küzdöm fel magam reggelenként bicajjal.
Annyira nem vagyok profi szakács:)))Hogy könyvet adjak ki:(????
De abban viszont jó vagyok,ha nincs itthol megfelelő mennyiség egy ételhez,vagy hiányoznak hozzávalók,akkor varázsolok:)
Volt egy kis darált husim,a sajt kevésnek látszott,gondoltam kirántom mellé a cukkinit,de az olyan brutál méretű volt ,hogy nem lehetett.
Így inkább félbe vágtam,kikapartam a magokat.Megsütöttem olajban a darálthusit,egy kis majoranával,sóval.
Tegnapról maradt főtt tojásokat belekockáztam a tojásszelővel,meg egy kis mustár,tejföl,reszelt sajt ,ezt összekutyultam a darált husival.Beletöltöttem a két fél cukkini ladikba,megszórtam reszelt sajttal,és bedobtam a süőbe.
Kb 30-40 percig sütöttem....hát ez lett a rántott sajtból!:D
A gyerekek mindig tudják mikor kell valami nagyon fontossal felkeresni az eltűnt szülőket a nap bármely szakában.
Az egyik legédesebb emlékem, a már akkor kissé parancsolgató kb 2 éves volt, aki egy reggel a paplanunkhoz vágta a cumisüvegéta következő szöveggel:
Ana! Tejet!! MOST!!!
Egy picit visszatérek a kreatív alkotásra!Ma olyan klassz ebédet rittyentettem,hogy csuda.
Sima rántott sajtnak indúlt....aztán mi lett belőle!:)))
Na én nem vasalok!!!!főzni zsabad??
ja,szabad?
Jaj,nehéz is az:egyrészt kicsit várnánk még vele,aztán ép menstruálok,és a lúrkók mindíg de mindíg felébrednek közben...szóval kárba vész ott sok minden...a fáradt apa megvan hozzá,sőt a fáradt anya is...
nem kímélem én,de tehetek fel egy mai kérdést,ha nem haragszol?
A ti gyerekeitek ébredtek fel már szex közben?
nekem már nincsenek ötleteim,de mindíg akkor ébrednek,kezd tényleg kiborítani ez,már közben is az van a fejemben,hogy na,tuti felkelnek...:-((
A kislányhoz fáradt apa kell, s az első három adagnak kárba kell mennie, mert azokból fiúk lesznek. A csajok jobban bírják.
Ha hazajön apjuk, akkor ne kíméld! ( Ha még mindig kislányt szeretnél.)
Pl legyél ma te az elnök, én ma sztrájkot török kb 3 órára, ha megfelelő filmek vannak a tevénkben. Vasalós film nélkül nem megy...
Sziasztok!Ma se nem vasaltam ám....szóval ki az elnök?Elrámoltam,bevásároltam,mosok,benéztem és főzök mindjárt...apa hazajön egy napra...
rajtam meg ép "azok a nehéz napok" ebböl sem lesz kislány...:-))
Kérek szépen palacsintát....
Jóccakát, holnap délután folyt. köv. részemről.
Szép álmokat!
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!