Kleca duma partija (beszélgetés)
Szerintem nem is nagyon szabadna mérni.
Én tudom mennyi, de nem én kértem soha a mérést, valaki kérte, tanárom, stb, vagy kellett valamihez.:))
Én csak az emiatt beképzelt emberekre vagyok kiakadva...
Hogyne, ebben igazad van...De en akkor is ketlem, hogy akinek magas az IQja, az kevesebb erzelemre kepes...Vagy nem lenne kepes onzetlen szeretetre...Te is azt irtad, akitol csak kapsz, annak sem alacsony...:)
Azt, meg hogy mekkora, csak meressel lehet megallapitani...Vannak emberek, akiknek meg soha nem mertek...Kedvesek, aranyosak...;)
Engem nem érdekel az IQ, de itt a fórumok közt volt aki ki merte írni, h az övé mennyi.
Én azért nem merném, mert ha sok, akkor az elvárás is nagyobb, ha kevesebb, akkor pedig ne sajnálgassanak...:)))
Többet ér az önzetlen szeretet, mint egy felfuvalkodott IQ. Nem?
Semmi különös, csak sok hozzászólást olvastam IQ ügyben, s a ti véleményetekre voltam kíváncsi, hogy szerintetek mennyire fontos az IQ.
Azt tapasztalom, hogy nagy IQ mellé nagy mellény is jár, kevés kivételtől eltekintve.
Nekem adódott az életembe egy olyan barát, aki bár nincs híján a magas IQ-nak, nálam a velem való törődésével került a top-ra. Ez most nagyon sokat jelent. Ilyennel még az életemben nem találkoztam. Eddig mindenkinek csak elvárásai voltak velem szemben, s ő csak ad, ad, ad, s nem is tudom még megköszönni sem neki.
( S úgy szoktam látni, halálos páros a magas IQ és a beképzeltség.:((( )
Nincsenek rá szavaink.
De kell hogy legyen, ahonnét a teremtés történt.
A 3 dimenziónak 3 kiterjedése van:
szélesség, hosszúság, magasság
(Vagy valami efféle.)-- ebben élünk.
A 4 dimenziónak van plusz egy iránya, amire nincs szavunk.
Én megvárom, míg kirúgnak.
Jobb mhelyet nem tudok, jó a társaság, rendesek a főnökök, a munka meg hol jó, hol rossz.
Dolgozom rendesen, ha ez esetleg nem elég, rúgjanak ki és fizessenek ki.
Azért érdemes átgondolni, mi szól a mhely mellett ill. ellene, mérlegre tenni és amerre borul a mérleg, aszerint dönteni. És megpróbálni úgy dönteni, hogy később se bánd meg. Nem könnyű helyzet...
Nálunk a drága lányaim a My Chemical Romance -ot énekli az egyik, a Hooliganst a másik és a harmadik az Avrilt. Na, ez kezd hasonlítani?
természetesen egyszerre---> Bemenekülök a városba, vásárlást színlelve.
...és akkor is DOORS, Dire Straits, Queen(Freddy M-val!!!), HOBO, a régiből, LGT, Omega... de nem a fentiek.
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!