Kleca duma partija (beszélgetés)
Ez szép, csak én iszok alkoholt?
Pedig nem is vok alkesz :(((
a vörösbort
a pálinkát
a pezsgőt
:))) azért nem az összes a betűst .....
jut eszembe A jägermeister meg az uniqum next..ennyi:)
ELvétve tartom a kapcsolatot. El szoktam menni az oszt.találkozókra, kiváncsi vagyok, kiből mi lett, mennyit öregedett, dumálunk egy kicsit, jó az.
És ilyenkor én is megmutatom magamat, hogy én mennyit öregdtem. Jót nevetünk rajta, azt kész.
Nem igazán. Osztálytalit már szerveztem, de nem volt nagy a tömeg :)Kifogások: nem enged a férjem, elutazunk, más dolgom van, nincs kire hagyni a gyereket, terhes vok, szoptatok, stb,....
Inkább a barátok, de érezhető mindig a felnőttkori taposómalom, meló, család és kevés szabadidő.....
Én már lassan 40 éve izgulok,és lassan ott tartok mint abban a régi viccben az egyik afroamerikai.
Egy "kis" izgalom mindíg kell,legalább nem alszom be közben.
Domino passz:))
Az eredeti kerdesre, szerintem, azok a pasik, akiknek kicsi az onbizalmuk...De lehet, mindnek az van???;)))
Aki olyan típus, az biztos, de ez inkább önbizalom kérdése lehet, mintsem a méreté.
Nem idevágó, de hova tűntek a dominók a lap bal oldaláról?
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!