Kleca duma partija (beszélgetés)
A tescóban még nem.Az elején sör hegyek vannak:)))Úgyhogy még keményen a nyári szezonban vagyunk:D
Van mosogató gépem,úgyhogy azt sem szoktam,csak egy két nagyot ami nem fér bele:)))A legtutibb találmány a mosógép óta:D
Most nem mártózom,akkorra a hasam,még kinyomnám a vizet:DDD
Ma férj dolgozik délután, gyerekek táborban, egyedül vagyok itthon.
Lecsót én élőben szeretném végre látni, de az 260 km:))DDDDDDD (Remélem jól van.:DDD)
Tescoba lehet hogy kimegyek, néhány könyvet ott szoktam kiolvasni:)))
Összefutok emberekkel, stb. Mili, már kezdődik a "sulibabevásárlós" őrület?
A Pitvarban még sosem kajáltam vagy buliztam, nemtom hol van. De legalább ma nem kellett mosogatnod:))
Jó idő van, inkább mártózz néha egyet a medencédben. S ha néha benézel, dumcsi...
Most értünk haza,be sem kapcsoltam a gépet délelőtt.Ha tudtam volna,benn maradok.:(
Lecsót néztük meg a moziba(szuper egy mese),aztán tescóztunk,vettem hajfestéket(lilát:DDD),aztán megebédeltünk a pitvarba.
Sümegre is el akartunk menni ma délután,de mindenki ki van purcanva:))))
Egyszer összejön az a randi!
Még egyszer: ez olyasmi nyitott chat-szerű topic. Mindenkit szeretettel várok a véleményével és szerintem a csajok is. Kapcsolódj be te is bátran!
Itt nincs tagság. Egyfajta véleménnyel kerülj bennünket: NE KEKECKEDJ, mert azt nem szeretjük.
Sziasztok Csajok!
Végre eső, lehűlés és én egyedül itthon.
A vasalódeszka kacsingat, a vasaló visít, sztrájktörő leszek.
Mili! Nem ugrasz ma be a városba délután? Csak egy kis dumcsira? Még majd visszanézek.
:DDDD!
Tudom,csak viccelek!
Milyen az az esti műsor?:)))))
Ehj,mindíg csak a szex!:D
Nekünk is ez volt még tavaly. De, most, hogy van net változtattunk. Netcaféban 1 óra 3 euró, a talafon 10 percre 2,40. Úgyhogy skypozunk. Nagyon jó, és csak egy fejhallgatót kell venni hozzá, ami 1000 ft.
Nekem nem fáj a fejem, pedig itt már esik az eső, csak nyomott vagyok. Utálom, ha kábulok. Jobban van már a fejed?
én meg csak telón tudok vele beszélni ha nincs itthon:-(ráadásul az a pssport tarifa is megváltozott,amin tavaly még egy ótát dumcsizhattunk 300 ftért:-(szóval marad az órafigyelés telcsi közben és a hatalmas szlaösszeg...
mingyárt bicizünk,.de jól megfájdult a fejem
Pár éve hallottam a sztorit.
Egy tanárnő elment oroszországba tanítani.Kapott szolgálati házat,meg mindent ,hogy ott tanítson.De nem volt wc!!!A tanárnő nehezményezte,és kérdezte,hát hol is végezhetem el a dolgomat....mutogattak a bokrok mögé.
Felháborodott a csaj,hogy mit képzelnek róla.
El kellett magyaráznia ,hogy milyen az a budi,ami fából készül....???
Ünnepélyes keretek között adták át a kinti budit a tanárnőnek.
Úgyhogy ne csodálkozzatok semmin!:DDDD
Sziasztok! Újra.
Ha én szedem le a ruhákat, akkor nem kell vasalni őket. De ha besegítenek, akkor olyan gyűrött lesz, hogy csuda. Nekem naponta jelenésem van, megnézik mit veszek fel. Persze ha kb térdig sem ér a szoknyám, akkor nem a blúzomat fogják kuksolni, hogy hány redő van rajta.
Más: Szavazások: A csutka lemaradt, pedig életem egyik legnagyobb poénja volt, amikor olyant láttam. NO HIGIENE:
Téma: Milyen WC papírt használsz? Precíz ember kérdezhet ilyent...
Egyszer egy potyogtatós rendszerűbe kellett elmennem dolgomat végezni. Nem magánház volt. Még előtte megkérdeztem az étterem tulaját, hol találom a WC papírt. S nem hazudok csajok, képzeljétek, egy lemorzsolt kukoricacsutka volt ott, madzagra felakasztva. ( Megnyugtatóan mondta a tulaj, hogy használjam bátran, mert HETENTE cserélik.) Tiszta időutazás. Ehhez képest a lapulevél már a XXIII. század!!!
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!