Kismamák magas vérnyomással (beszélgetés)
8 dopegyt...aztaaa!Az már tényleg hasson!
Remélem, hazamehetsz, jobbulást neked :)
Koszi! igen, penteken mar 36. hét! :-) es bizom benne,h hat a gyogyszer es akkor haza is mehetek. tegnap este ota jo a vernyomi, napi 8 szem dopegyttel legyen is az!:-)
Bobe,nogyogyon vagyok, a terhespath tele van... 202es szoba. tegnap probaltalak hivni, de azt mondta be, nem kapcsolhato.
meszaros doki aranyos,nagyon szereti a gyerekeket. :-)
Nem vagyok sértődős, ha nem tok valamit, elismerem :)
Bár te se értenél így hozzá :)
Csajok...melegfront...attól fáj a fejem ennyire? :(
Nem merek bevenni semmi bogyót rá...ink lefekszem.
Jó éjt mindenkinek :)
Jajjj,semmi gond:)nem azért írtam:)
Remélem én is,hogy siker lesz.
Vicus, jobbulást!!!!
Péntek már 36 hét, ugye?
Hála Istennek nem vagyok képben...bocs a tévedésért :)
De remélem, sikeres lesz :)
Az inszem.más mint a lombik.Itt nem babát kapunk,hanem spermát:)
Ellenanyagot termel a méhnyaknyákom,így ott kellett átsegíteni a kiskatonákat.Amúgy csak 1 tüszőm volt.De én tökéletesen megelégszek egyszerre egy babával is:)
Sziasztok,engem bent fogtak a korhazban... :-( 155ot mert a dokim,megmutattam neki az elmult nap ertekeit es nem engedett haza. azt mondja, h latszik az arcomon,h kezdodik a betegseg. 4x.2 dopegytre emeltek, kiderul 1-2 napon belul,h segit-e.
olvaslak majd titeket,de nehez mobilrol irni,persze idom mint tenger. :-s
Nem.
Nőgyógyász írta fel a gyógyszert és az adagot is.
Utána mérni kellett a vérnyomásomat, de nem volt vele gond, sőtt: mivel a terhesség első 3 hónapjában ált. alacsony a vérnyomás, én az előírt 2x1 helyett csak 1x1 -et szedtem.
Most-kb 2 hete szedem a 2x1-et, pedig 31 hetes vagyok.
Sok sikert, drukkolunk, h sikeres legyen a beültetés :)
Hány babát"kaptál" ?:)
Köszönöm szépen a segítségeteket:)
Remélem akkor hamarosan mehetek másik gyógyszerért.Kórházban voltatok az új gyógyszerek beállításánál?Vagy hogy történik ez?
Szia!Csak reménykedem,hogy az vagyok.Múlt héten volt inszemünk.
Tudják ,hogy magas a vérnyomásom,de engem nem küldtek vele sehova.Így szedem uganazt.
Sziasztok :)
Kata, én kb 8.héttől szedem a dopegytet, de a doki azt mondta, h a 3.hónaptól károsítaná a babát a többi gyógyszer(vérnyomás csökkentő).
Vicus...nekem is kezd felmenni a vérnyomásom, pedig eddig jó volt(a gyógyszer mellett)...szerintem ahogy múlnak a hetek, egyre carabb lesz-am ettől féltem :(
További ajánlott fórumok:
- Terhességi magas vérnyomás
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Magas vérnyomásra melyik gyógyszer vált be?
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?
- A kismamak hamarabb megerzik a fronthatast? Ilyenkor felmehet a vernyomasunk?
- Magas vérnyomásos kismamák ide